- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
aman çok morelim bozuk ya bugun
dün zaten çok kötü bir haber aldım
kızlar yoğunluktan yazamıyorum ama aklım burda yani :)
piyo yüreğin mantığın tamam diyorsa yeniden düşün
çocuk için evlilik olmaz canım
seni çok iyi anlıyorum ama evlilikten daha büyük sorumluluk
ortak birşeye sahip değiljen anlaşamdığın biriyle nasıl çocuk yetiştireceksin arkadaşım ?
hadi ben dersimi aldım ondan ayrı yapamıyorum herşeye rağmen seviyorum dersen
aynı şeyleri yaşayabileceğini göze alarak bu yola girmelisin.
işte o çocuk isteği. zaten elimi kolumu bağlayan sadece o. yoksa şu rahat kafayı bırakıp neden exin sorunlarıyla uğraşayım. zaten evlenirsem borç batağında birde onları ödemek lazım. halada dün diyorki 40 binlik arada alacakmış dedim sen hiç uslanmamışsın. 25 binlik araba alıp nden 15binle kredi kapatmıyorsunda ayranın yok içmeye leonla gdecen şey yapmaya..
neyse işte bizde kavga gürültü oluyordu çünkü ben bu tür söylemlere sessiz kalabilecek biri değilim. o yüzden baya şiddetli kavgalarımız oluyordu. ve bana boşanırken dediki ben geceleri 1e kadar sarhoş erkeklerle gezen bir kadınla evli kalamam. babama dedi bunu. iş yemeğiydi ve 1 kişi sarhoş olmuştu ama ben değildim.. bunları hazmedemiyorum asla.
aslına bakarsanız kendi çıkarlarım için yani sadece çocuk için dönmeyi düşünüyorum yoksa asla sevdiğimden falan değil!
ne haberi aldın??
canım bende girmeni bekliyordum. hoşgeldin canım hayırlı olsun sana da Allah yerine yakıştırsın herkesi.
canım çok düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. şu anda tek düşündüğüm çocuk olduğundan geri kalan herşeyi yok sayıyorum. yine aynı hatayı yapıyorum. gözlerimi kulaklarımı kapatıyorum. umarım bu yaptığım yanlışa bi an önce son veririm.
ortak birşeye sahip değiljen anlaşamdığın biriyle nasıl çocuk yetiştireceksin
işte soru ve sorun bu.
neyse dün dedim anne xxx ablayı gördüm ne güzel olmuş
kiloda vermiş biraz annemde ahh kızım dedi ah kocası intihar edicek duruma gelmiş.
neden dedim falanca kişi satıyormuş onu dedi şoka girdim kanım dondu
oğlu diomuşki anne ben biraz büyüyüm senle görüşcez diomuş
Allahım aklıma mukaket ol gecedenberi beynımda ugulduyor yaaaa....
Öh! Bu ne ya...
Diyecek söz bulamadım...
hahah sıcaktır buralar ki bugün serin hali sözde gece yağmur yağdı da serinledi ortalık, Alanya'da mısın? geçecek misin merkeze? kaç gün buradasın hesap ver bakalım... :)
Sevdiniz evlendiniz, romeoların icinden sarı cizmeli memet ağa cıktı sizin sucunuz ne?
İçimde inanılmaz bir bebek isteği var. Ama öyle böyle değil; cocuk gördüğümde icime sokasım geliyo. Ama alelade bir insandan cocuk yapmayacak kadar da cok sey gördüm.
Mesela istesem şuanda ex e döner bir de cocuk patlatırım. Bizim de aldatılmaktan baska bir sorunum yoktu. Ne kavga ne gürültü ne siddet. Hicbirşey. Sıfır sorun. İkili ilişki anlamında diyorum.
Ama senin evinde hic huzurun olmamış ki? Ex bana bir kere bile salak demedi.... Mal ne demek ya? Sen kimsin ki bana mal diyorsun. Kocan bile olsa insan haddini bilmeli birazcık.
benim ousda saygı konusunda iyidir hakkını yiyemem ama surat asar ve bıraksan günlerce konuşmaz.!!!!
artık gülüp geçiyorum bu seferde beni kaile almıyorsun diyor :) yasmı tutmamı bekliyor acaba.?? :))
herkesin bam teli var ve sorunlar ordan geliyor be kuzum...
ous işinde gücünde evinde bir adam ama bu demek değilki evde kaliteli zaman geçiriyoruz.
inanılmaz bencildir mesela ilk zamanlara göre biraz düzeldi diyebilirim. Evin sorumluluklarını bilir, amaacayip hesapçıdır çünkü aileside öyle,, bana benzeyecek hali yok tabi onlar gibi olacak.
ama aynı eve girince anlaşılıyor işte
kalırsın inşallah ama acele karar vermeyerekbende kızımla kalmak istiyoruummm
korkunç bi durum rabbim ıslah eylesin
ya bodyim bizim arka soskta bir kadın vardı çok gariban..
uzun zamandır görmüyordum geçen benım kızla
markete gierken gördüm o etekli
müteaasıp kadın gitmiş yerine açılmış saçılmış
saçlar felan yapılmış çok garip bir kadın gelmiş.
neyse dedim ne güzel bakıo kendine biraz kiloda vermİş.
neyse dün dedim anne xxx ablayı gördüm ne güzel olmuş
kiloda vermiş biraz annemde ahh kızım dedi ah kocası intihar edicek duruma gelmiş.
neden dedim falanca kişi satıyormuş onu dedi şoka girdim kanım dondu
oğlu diomuşki anne ben biraz büyüyüm senle görüşcez diomuş
Allahım aklıma mukaket ol gecedenberi beynımda ugulduyor yaaaa....
hakkında hayırlısı canım fazla derine dalma karşılıklı konuşularak çözülecek şeyler rabbim daha beterini vermesin hangimiz neyi hakkediyoruz ama işte oluyo bazı talihsizliklerkızlar çok özür dilerim bana yazarken siz,gittim de..
benim ilkokuldan arkadaşım var,kardeşim sayılır artık,kuzucum hamileymiş bana fotosunu yollamış 5 haftalık,onla konuştuk da ,çok duygulandım..
beni de görseniz,bu sorunları yaşadığıma inanmazsınız..özgürlüğüme düşkün,kendime güvenen bir kadınım..ama işte adama bu batıyo belki de..bilemiyorum..bi yandan yaşadıklarıma kendime hiç yakıştıramıyorum,sonra da kendime kızıyorum..
karışığım işte bu aralar..
belkide zamnla bizde julyet gib asil durmuyoruzSevdiniz evlendiniz, romeoların icinden sarı cizmeli memet ağa cıktı sizin sucunuz ne?
belkide zamnla bizde julyet gib asil durmuyoruz
dün bi film izledim çok etkilendim leonordo capriyonun son filmi muhteşem gatsby tavsiye ederim şöle adam gibi adam çıkmadıkii karşımıza
Minikkuşum bizim bile türlü türlü özelliklerimiz var. Şimdi kocalarınıza sorsam dünya kadar soru sorarlar. Ama evlilik birbirini idare etme sanatıdır, terazide dengede durabilmeyi iyi bilmek lazım.
Ne jülyeti betemizlikci ayse teyze bizden daha bakımlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?