09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım bende girmeni bekliyordum. hoşgeldin canım hayırlı olsun sana da Allah yerine yakıştırsın herkesi.
canım çok düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. şu anda tek düşündüğüm çocuk olduğundan geri kalan herşeyi yok sayıyorum. yine aynı hatayı yapıyorum. gözlerimi kulaklarımı kapatıyorum. umarım bu yaptığım yanlışa bi an önce son veririm.
ortak birşeye sahip değiljen anlaşamdığın biriyle nasıl çocuk yetiştireceksin
işte soru ve sorun bu.

çocuk için yapma bunu sakın, arkadaşlar gerekenleri yazmışlar zaten
daha boşanmanın üzerinden çok zaman geçmedi ki, ve yalnız başınada mutlusun
"mutsuz ailenin çocukları diye birşey var."

Baba olabilecek birisi inşallah karşına çıkacak canım.

ne haberi aldın??

ya bodyim bizim arka soskta bir kadın vardı çok gariban..
uzun zamandır görmüyordum geçen benım kızla
markete gierken gördüm o etekli
müteaasıp kadın gitmiş yerine açılmış saçılmış
saçlar felan yapılmış çok garip bir kadın gelmiş.
neyse dedim ne güzel bakıo kendine biraz kiloda vermİş.

neyse dün dedim anne xxx ablayı gördüm ne güzel olmuş
kiloda vermiş biraz annemde ahh kızım dedi ah kocası intihar edicek duruma gelmiş.
neden dedim falanca kişi satıyormuş onu dedi şoka girdim kanım dondu
oğlu diomuşki anne ben biraz büyüyüm senle görüşcez diomuş

Allahım aklıma mukaket ol gecedenberi beynımda ugulduyor yaaaa....

sağolasın kuzum benim, en doğru zamanda hayırlısıyla Allah sanada nasip etsin darısı başına :)

Öh! Bu ne ya...
Diyecek söz bulamadım...

Öh! Bu ne ya...
Diyecek söz bulamadım...

evet bende çok etkilendim benım kız görmüş anne diyor taksiye bindi
çok kötü giyinmişti diyor.

cocukları benım kızın okulunda (((( adam canıma kıyıcam demiş terk etmiş evi..

yarabbim yaaa...

hahah sıcaktır buralar ki bugün serin hali sözde gece yağmur yağdı da serinledi ortalık, Alanya'da mısın? geçecek misin merkeze? kaç gün buradasın hesap ver bakalım... :)

canım dün döndüm ben, işteyim şuan,
merkeze geçmedik hiç.

İstanbuldan sonra iyi alışmışsın oralara, bana çok bunaltıcı geldi :)

kızlar çok özür dilerim bana yazarken siz,gittim de..
benim ilkokuldan arkadaşım var,kardeşim sayılır artık,kuzucum hamileymiş bana fotosunu yollamış 5 haftalık,onla konuştuk da ,çok duygulandım..

beni de görseniz,bu sorunları yaşadığıma inanmazsınız..özgürlüğüme düşkün,kendime güvenen bir kadınım..ama işte adama bu batıyo belki de..bilemiyorum..bi yandan yaşadıklarıma kendime hiç yakıştıramıyorum,sonra da kendime kızıyorum..
karışığım işte bu aralar..

Sevdiniz evlendiniz, romeoların icinden sarı cizmeli memet ağa cıktı sizin sucunuz ne?

benim ousda saygı konusunda iyidir hakkını yiyemem ama surat asar ve bıraksan günlerce konuşmaz.!!!!
artık gülüp geçiyorum bu seferde beni kaile almıyorsun diyor :) yasmı tutmamı bekliyor acaba.?? :))

herkesin bam teli var ve sorunlar ordan geliyor be kuzum...
ous işinde gücünde evinde bir adam ama bu demek değilki evde kaliteli zaman geçiriyoruz.
inanılmaz bencildir mesela ilk zamanlara göre biraz düzeldi diyebilirim. Evin sorumluluklarını bilir, amaacayip hesapçıdır çünkü aileside öyle,, bana benzeyecek hali yok tabi onlar gibi olacak.

ama aynı eve girince anlaşılıyor işte

Minikkuşum bizim bile türlü türlü özelliklerimiz var. Şimdi kocalarınıza sorsam dünya kadar soru sorarlar. Ama evlilik birbirini idare etme sanatıdır, terazide dengede durabilmeyi iyi bilmek lazım.

bende kızımla kalmak istiyoruummm
kalırsın inşallah ama acele karar vermeyerek
korkunç bi durum rabbim ıslah eylesin
hakkında hayırlısı canım fazla derine dalma karşılıklı konuşularak çözülecek şeyler rabbim daha beterini vermesin hangimiz neyi hakkediyoruz ama işte oluyo bazı talihsizlikler
Sevdiniz evlendiniz, romeoların icinden sarı cizmeli memet ağa cıktı sizin sucunuz ne?
belkide zamnla bizde julyet gib asil durmuyoruz
dün bi film izledim çok etkilendim leonordo capriyonun son filmi muhteşem gatsby tavsiye ederim şöle adam gibi adam çıkmadıkii karşımıza

kusura bakmayın rapor çıktı. konuştuk yine veb dellendim başıma ağrılar girdi anında. işte buna sinir oluyorumm. uyuz yaaa. içimden daha fenasını saydırıyorum şu anda!!

belkide zamnla bizde julyet gib asil durmuyoruz
dün bi film izledim çok etkilendim leonordo capriyonun son filmi muhteşem gatsby tavsiye ederim şöle adam gibi adam çıkmadıkii karşımıza

Ne jülyeti be temizlikci ayse teyze bizden daha bakımlı

Minikkuşum bizim bile türlü türlü özelliklerimiz var. Şimdi kocalarınıza sorsam dünya kadar soru sorarlar. Ama evlilik birbirini idare etme sanatıdır, terazide dengede durabilmeyi iyi bilmek lazım.

aynen öyle,,
mesela senin ex in aldatma olayı dışında da sorumsuzlukları v.s. sorunları var ama normal hayatta anlaşılır iyi bir insan.
ortası yokmu bunların yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…