09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kusura bakmayın rapor çıktı. konuştuk yine veb dellendim başıma ağrılar girdi anında. işte buna sinir oluyorumm. uyuz yaaa. içimden daha fenasını saydırıyorum şu anda!!

ya kendi kendini sinir edip durma.!!!!!
hani sen güçlüydün??
sevmediğin bir adama çocuk içinmi katlanacaksın bundan sonra ?
ne çok kadın var çocuk olmasa çeker giderim diyen.
gerçi son noktada çocuğuda alıp gidiyorlar ya.

Ben tek başıma da kalsam çocuğuma bakarım maddi manevi ilgilenirim dyebiliyormusun

bir kere ara vermeyi denemiştik biz, sevgiliyken, 1 gün bile süremedi 8 saat sonra önce telefonda saatlerce konuştuk sonra yüz yüze küsmek hiç benlik bişey değil, gerekirse o gün sabaha kadar konuşulur cam çerçeve mi indiriliyo insan gibi mi konuşuluyo neyse sıkıntı halledilir

aynen öyle,,
mesela senin ex in aldatma olayı dışında da sorumsuzlukları v.s. sorunları var ama normal hayatta anlaşılır iyi bir insan.
ortası yokmu bunların yaa

Biz cok iyi iki arkadaştık. Küfür yok, hakaret yok. Her işime yardım ederdi. Yapmazsam söylenmezdi, her gün tost yese of ile demezdi. ama cok büyük bi hata yaptı

al benden de o kadar!

aynen bacı hele sen beni bi görsen çocuğuda bahane ettim bırak ojeyi tırnak etlerimi bile almıyorum

E adamlar ömrümüzü yiyoylar

Biz cok iyi iki arkadaştık. Küfür yok, hakaret yok. Her işime yardım ederdi. Yapmazsam söylenmezdi, her gün tost yese of ile demezdi. ama cok büyük bi hata yaptı

E adamlar ömrümüzü yiyoylar
ömür törpüsücükleri
bide bana kokoş diyonuz (yoğunum ara ara yazıp kaçıyorum..)

eee sen yanımızda kokoş kalıyon işte

evliliğimizin 2. ayında bir kavga ettik ama yıllarca öyle kavga etmemiştik, temizlik yapıyoruz eşimin telefonu sürekli ötüyo mesaj geliyo, bu cevap yazıyo falan, sen dedim kiminle mesajlaşıyosun, ilker diye bi arkadaş var onunla dedi, daha yeni geldik ne ara bu kadar samimi arkadaşın oldu dedim, sonrada başladım ağlamaya yalan söylüyosun erkekler böyle mesajlaşmaz diye, mesajları okutuyo aradı çocukla konuştu ben susamıyorum bi şube müdürünü çekiştiriyolar mesajda lalı lulu küfürlü tam erkek muhabbeti, içime cin gimiş gibiydi ne ağlamıştım o gün, eşim görüşmüyo heralde artık o çocukla, geçen markette gördük yenge artık mesaj atmıyorum diyo gerizekalı, iyi aferim dedim

ben güçlüyüm ama o da öküz işte. ben öküz bi adamla ne kadar evli kalabilirim değilmi beni sinir etti gene. yok ailesiyle görüşmezsek olmazmış. bende dedim senden adam olmaz sen git ailenle yaşa beni hiç bulaştırma kapattım.
ya şu anda mat ettin beni. ben zaten yanlış olduğunu biliyordum ama tam oturtacak cümleleri bulamamıştım. sende öyle bir yazıyorsunki bana kapak oluyor maşallah.
sevmediğin bir adama çocuk içinmi katlanacaksın bundan sonra ?
ne çok kadın var çocuk olmasa çeker giderim diyen.
gerçi son noktada çocuğuda alıp gidiyorlar ya.

tek başıma bakamam çünkü çocuğa bakacak kimse yok. çalışmazsam kiramı ödeyemem vs türlü türlü sorunlar işte..

senin bu ex ile yaşadıkları benim ex erkek arkımla yaşadıklarımın % 80 aynısı diyebilirim.
Aldatmanın normal olduğunu düşünen bir adamdı,
beni kalbiyle, diğerlerini uçkuruyla seviyormuş böyle bir açıklaması vardı mesela

aileden durumu iyiydi, hayatında hiç zorluk görmemiş çalışmayı sevmezdi, sihirli bir değnekle zengin olacağını düşünürdü: )
kredi kartı borçları için arabasını satmıştı
ailesinin sorumluluk vermemesinden kaynaklanıyordu.
çok ağladı çok kapımda yattı ama geri dönmedim, çünkü her barışın sonu aynıydı.
O filmi çok izletti bana,
birini sevmek onu mutlu edebilmek anlamına gelmiyormuş.

ahahaha bence burdan etkileniyorsun

ahahaahahahahahahahahahahahahhahahahaah alemsn sen kuzucuk yaaaa

kapak mapak yazmıyorum sakın yanlış anlama lütfen.

özelden yazıcamda işlerle boğuşuyorum bir taraftan... ilk fırsatta
aklımdasın piyom.!!!!

ahahaha bence burdan etkileniyorsun

ahahaahahahahahahahahahahahahhahahahaah alemsn sen kuzucuk yaaaa

ayyy eşimin haberi yok gece uyanıp numarayı almıştım ertesi gün aramıştım sesi dinlemiştim falan,inan şu halleri eşim Adanada kilometrelerce uzaktayken gözüm görmezken yapmadım, çarşıya çıkardı gezerdi, ya da askerdeyken falan

Geldim geldim

Senin Ous'a uyuz oldum
Ne görüyosa kendi düzeltsin
Onda da iki el var sende de

Benim Ousta pimpirikli, başak burcu zaten
Birgün daha yeni eve girdik, işten çıkıp tıklım tıklım metrobüsten yeni inmişiz yani
Dk 1 gol 1 koltuğun şurasında leke var dedi
Zaten trafikte sinir olmuşum eve vardım bi nefes almadan koltuk mu silicem dedim
Hiç silemem, önce bi nefes alıcam sonra mutfağa giricem madem sen rahatsızlık duyuyosun otur sil dedim

Hayır işten beraber gelmesek ne şartlarda eve vardığımı bilmiyo dicem de
Arada kulaklarını çekmek lazım yoksa bizi robot sanıyolar galiba

Ben sadece adam istiyorum artık, nefes alsın yeter ahahahahahaha

Muhahha

Bak simdi biz sevgiliyken üniversitede tatillerde deli gibi calısrdı, kazandığı 3 kuruş parayla ya bana hediye alır ya da beni lüks yerlere yeöeğe götürürdü. Yedirir gezdirir giydirirdi... Mezun olduktan sonra askere gidene kadar da calıstı, üstelik 3 hafta peşpeşe calısır 3 gün izin kullanır yanıma gelirdi.

Askere gittiğinde her gece beni ağlayarak arar seni cok özledim derdi.

Ne olduysa biz evlenmeye bir ay varken oldu. O ana kadar değil biriyle aldatmayı birine yan gözle baktığını görmedim... Şaka yapmıyorum. Her zaman gözlerimin icine bakardı.

Aldattığını anladığımda felç geçiriyorum sandım. İnanamadım, konduramadım. Sevgili olarak değil insan olarak aykırıydı ona. Ama sonra gördüm ki adamın öğrendiği bir sey bu. Amcasından ve babasından gördüğünü er ya da gec uygulamış.

Tüm bunlar dışında tek bir kez bile kavga etmedik. Eften püften akşam barışılack seyler yani.

Puhaha

eee armut dibine düşüyo eninde sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…