09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benziyorlar, cebindeki son kuruşunu bile paylaşırdı benimle
çok iyi bir işi vardı herşey ordan ayrıldıktan sonra oldu, saçma sapan arkadaşlarla tanştıktan sonra.
hayat plan yaparken başımıza gelen. Bende çok üzülmüştüm ilk aldatmada
olur dedim ilk kız arkıyım hata yaptı, ama affı olmuyormuş devamı geldi her seferinde ağlayarak af diledi.
sonunda kıçına tekmeyi yedi tabi 2 sene fln ben kendime gelemedim, oda İstanbulu terk etmişti
ee tabi kaçamak yapınca zevkli hale geliyor, hayatında biri yokken her yol paris zevkli olurmu

onun dışında çok iyi bir insan ve benim en iyi arkadaşımdı, anladım ki herşey unutuluyormuş
anılarda kalabiliyormuş,, ölüm denen bir gerçekle yaşıyoruz çokda kafa yormamk lazım aslında
en çokda ilişkilere

tekrardan selam hala exlerden çıkılamamış bakıyorumda tabı sonbahar geldi herkese bı hüzün çöktü

Öyleymiş cnm. Ama tüm bunlara rağmen onu çok özlüyorum ben. Arkadaşlığımızı, sohbetimizi, kahkahalarımızı. Onu düşünmeden geçirdiğim tek bir gecem yok.

Kıyamam .

Boş ver sen kendin gibi karakterli insanlarla çok daha mutlu olacaksın inşallah
Onu ne kadar az düşünürsen o kadar kolay biri girer hayatına ve umarım hiç olmadığın kadar mutlu olursun
Biz de ne iş sevgi pıtırcığı diye maytap geçeriz senle

Ah keşke sevgiliyken yapsaydı. Evliyken unutmak cok daha zor. 1 yıldır eski evimin önünden asla gecmiyorum. Yolumu 4 km değiştiryorum biliyor musun. Geçmiyor acısı.

ben de aynen öyle diyorum,madem öyle sen görüyosan sen yap diye,uyuz oluyo,öyle denmezmiş..benim yetiştirilme tarzım buymuş olmazmış denmezmiş öyle...
bak mesela geçen ramazanda temizlikçi kadın bulamadım,oruç tutuyolar gelmiyolar,ben de kapıcının karısını aldım mecburen.neyse zor ikan ettim zaten.penceredeki sinekliği kırmış çıkarırıken..aman bunu kocam gördü,ne söylendi sana anlatamam.inat etmişim bu kadını almışım,sinekliği kırmış da bilmem ne..ya diyorum bulamadım başka..başka yol bulmalıymşım onu da kendi mi düşüncekmiş..
farkettim ki asıl benim söylenip kızmam lazımken savunmaya geçiyorum...neden yani??ya da bulaşık makineinden k,rli çıkan bardak içn savunmaya geöiyorum.neden???

geçecek geçiyor kuzum alışıyor insan biraz daha zaman sadece .!

Geçer yaa, Allah ölüm acısını bile insana vermiş. Her dert unutulur.

piyoyla ikiniz bugün kudurdunuz ha

La sende ağız tadıyla depresyona sokturtmuyosun adamı

Ah keşke sevgiliyken yapsaydı. Evliyken unutmak cok daha zor. 1 yıldır eski evimin önünden asla gecmiyorum. Yolumu 4 km değiştiryorum biliyor musun. Geçmiyor acısı.

ağlatacaksın beni
elbette daha çok acıtır ama diğer türlüsü de çok acıttı emin ol

Öyleymiş cnm. Ama tüm bunlara rağmen onu çok özlüyorum ben. Arkadaşlığımızı, sohbetimizi, kahkahalarımızı. Onu düşünmeden geçirdiğim tek bir gecem yok.
senn kocaman bir yüreğin var bunu öremeyeck kadar körmüş işte
tekrardan selam hala exlerden çıkılamamış bakıyorumda tabı sonbahar geldi herkese bı hüzün çöktü

sorma be canım
bu arada ben kuzucuğuma mavi bi ip alıp bişi öresim var

benim duygu yoğunluğum bana yetiyo zaten biri diyo ki eski kocamı geri alacam biri diyo ki özledim
jiletsiz geçmez bu acı

ağlatacaksın beni
elbette daha çok acıtır ama diğer türlüsü de çok acıttı emin ol

Ay bende ağlıcam simdi. Bi sigara icip geleyim

senn kocaman bir yüreğin var bunu öremeyeck kadar körmüş işte

Gördü de geç oldu.

Öyle mailler yazıyor ki. Allahım ellerim kırılsın cevap yazarsam diye dua ediyorum. Onları silmek bile acı

Sende ona kız
Kaliteli deterjan almamışsın o yüzden bulaşıklar temiz yıkanmamış diye

Gülmeyin valla biri bana kızınca ben ona daha beter kızıyorum

benim duygu yoğunluğum bana yetiyo zaten biri diyo ki eski kocamı geri alacam biri diyo ki özledim
jiletsiz geçmez bu acı

Bu öğlen arkadaşa bebek görmeye gittik. Aynı anda evlenmiştik. Fıstık gibi bir kızı oldu. Benim karnımda boş evim de.

Sende ona kız
Kaliteli deterjan almamışsın o yüzden bulaşıklar temiz yıkanmamış diye

Gülmeyin valla biri bana kızınca ben ona daha beter kızıyorum

adam bulaşık makinesiyle kavga ediyo diyorum sana ,şaka diil ciddiyim
mesela pantolonuyla,tost maiknesiyle telev,zyonla falan da kavga eder
yani bi şekilde gergin ya,bana olmasa da sıkıntılanıyorum.hele trafikte aman allahımm..o da diyo ki sen de beni kabullenemdin bi türlü diye..ama napim geriliyorum elimde değil.düşünsene arabada herkese laf söyleyen adam var yanında,gerilmez mi insan..

çok fazla evle haşır neşir bu adam yahu arada sölediklerine cevap verme bence her dediğine cevap verirsen insanda akılmı kalır

Ay bende ağlıcam simdi. Bi sigara icip geleyim

Gördü de geç oldu.

Öyle mailler yazıyor ki. Allahım ellerim kırılsın cevap yazarsam diye dua ediyorum. Onları silmek bile acı

ikimizde hastalıklı bi ruha sahibiz kızım bi gün huzura erecez de ne zamn tek fark ben ayrılmam pimpiriklenirim sen ayrılırsın özlersin

Bu öğlen arkadaşa bebek görmeye gittik. Aynı anda evlenmiştik. Fıstık gibi bir kızı oldu. Benim karnımda boş evim de.

Bak bak bak melankoliye bağlamış yine...

LAN ben sana sabah ne dedim hiç oralı oldun mu? Olduysan da görmedim

Rüyamda seni gördüm bebişim fevkaladenin fevkinde bir rüyaydı bilmem nasıl anlatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…