eee armut dibine düşüyo eninde sonunda
Bak simdi biz sevgiliyken üniversitede tatillerde deli gibi calısrdı, kazandığı 3 kuruş parayla ya bana hediye alır ya da beni lüks yerlere yeöeğe götürürdü. Yedirir gezdirir giydirirdi... Mezun olduktan sonra askere gidene kadar da calıstı, üstelik 3 hafta peşpeşe calısır 3 gün izin kullanır yanıma gelirdi.
Askere gittiğinde her gece beni ağlayarak arar seni cok özledim derdi.
Ne olduysa biz evlenmeye bir ay varken oldu. O ana kadar değil biriyle aldatmayı birine yan gözle baktığını görmedim... Şaka yapmıyorum. Her zaman gözlerimin icine bakardı.
Aldattığını anladığımda felç geçiriyorum sandım. İnanamadım, konduramadım. Sevgili olarak değil insan olarak aykırıydı ona. Ama sonra gördüm ki adamın öğrendiği bir sey bu. Amcasından ve babasından gördüğünü er ya da gec uygulamış.
Tüm bunlar dışında tek bir kez bile kavga etmedik. Eften püften akşam barışılack seyler yani.
Bak simdi biz sevgiliyken üniversitede tatillerde deli gibi calısrdı, kazandığı 3 kuruş parayla ya bana hediye alır ya da beni lüks yerlere yeöeğe götürürdü. Yedirir gezdirir giydirirdi... Mezun olduktan sonra askere gidene kadar da calıstı, üstelik 3 hafta peşpeşe calısır 3 gün izin kullanır yanıma gelirdi.
Askere gittiğinde her gece beni ağlayarak arar seni cok özledim derdi.
Ne olduysa biz evlenmeye bir ay varken oldu. O ana kadar değil biriyle aldatmayı birine yan gözle baktığını görmedim... Şaka yapmıyorum. Her zaman gözlerimin icine bakardı.
Aldattığını anladığımda felç geçiriyorum sandım. İnanamadım, konduramadım. Sevgili olarak değil insan olarak aykırıydı ona. Ama sonra gördüm ki adamın öğrendiği bir sey bu. Amcasından ve babasından gördüğünü er ya da gec uygulamış.
Tüm bunlar dışında tek bir kez bile kavga etmedik. Eften püften akşam barışılack seyler yani.
Öyleymiş cnm. Ama tüm bunlara rağmen onu çok özlüyorum ben. Arkadaşlığımızı, sohbetimizi, kahkahalarımızı. Onu düşünmeden geçirdiğim tek bir gecem yok.
benziyorlar, cebindeki son kuruşunu bile paylaşırdı benimle
çok iyi bir işi vardı herşey ordan ayrıldıktan sonra oldu, saçma sapan arkadaşlarla tanştıktan sonra.
hayat plan yaparken başımıza gelen. Bende çok üzülmüştüm ilk aldatmada
olur dedim ilk kız arkıyım hata yaptı, ama affı olmuyormuş devamı geldi her seferinde ağlayarak af diledi.
sonunda kıçına tekmeyi yeditabi 2 sene fln ben kendime gelemedim, oda İstanbulu terk etmişti
ee tabi kaçamak yapınca zevkli hale geliyor, hayatında biri yokken her yol paris zevkli olurmu
onun dışında çok iyi bir insan ve benim en iyi arkadaşımdı, anladım ki herşey unutuluyormuş
anılarda kalabiliyormuş,, ölüm denen bir gerçekle yaşıyoruz çokda kafa yormamk lazım aslında
en çokda ilişkilere
Öyleymiş cnm. Ama tüm bunlara rağmen onu çok özlüyorum ben. Arkadaşlığımızı, sohbetimizi, kahkahalarımızı. Onu düşünmeden geçirdiğim tek bir gecem yok.
ben de aynen öyle diyorum,madem öyle sen görüyosan sen yap diye,uyuz oluyo,öyle denmezmiş..benim yetiştirilme tarzım buymuş olmazmış denmezmiş öyle...Geldim geldim
Senin Ous'a uyuz oldum
Ne görüyosa kendi düzeltsin
Onda da iki el var sende de
Benim Ousta pimpirikli, başak burcu zaten
Birgün daha yeni eve girdik, işten çıkıp tıklım tıklım metrobüsten yeni inmişiz yani
Dk 1 gol 1 koltuğun şurasında leke var dedi
Zaten trafikte sinir olmuşum eve vardım bi nefes almadan koltuk mu silicem dedim
Hiç silemem, önce bi nefes alıcam sonra mutfağa giricem madem sen rahatsızlık duyuyosun otur sil dedim
Hayır işten beraber gelmesek ne şartlarda eve vardığımı bilmiyo dicem de
Arada kulaklarını çekmek lazım yoksa bizi robot sanıyolar galiba
Muhahha
Kıyamam .
Boş ver sen kendin gibi karakterli insanlarla çok daha mutlu olacaksın inşallah
Onu ne kadar az düşünürsen o kadar kolay biri girer hayatına ve umarım hiç olmadığın kadar mutlu olursun
Biz de ne iş sevgi pıtırcığıdiye maytap geçeriz senle
geçecek geçiyor kuzum alışıyor insan biraz daha zaman sadece .!
piyoyla ikiniz bugün kudurdunuz ha
Ah keşke sevgiliyken yapsaydı. Evliyken unutmak cok daha zor. 1 yıldır eski evimin önünden asla gecmiyorum. Yolumu 4 km değiştiryorum biliyor musun. Geçmiyor acısı.
senn kocaman bir yüreğin var bunu öremeyeck kadar körmüş işteÖyleymiş cnm. Ama tüm bunlara rağmen onu çok özlüyorum ben. Arkadaşlığımızı, sohbetimizi, kahkahalarımızı. Onu düşünmeden geçirdiğim tek bir gecem yok.
tekrardan selam hala exlerden çıkılamamış bakıyorumda tabı sonbahar geldi herkese bı hüzün çöktü
ağlatacaksın beni
elbette daha çok acıtır ama diğer türlüsü de çok acıttı emin ol
senn kocaman bir yüreğin var bunu öremeyeck kadar körmüş işte
ben de aynen öyle diyorum,madem öyle sen görüyosan sen yap diye,uyuz oluyo,öyle denmezmiş..benim yetiştirilme tarzım buymuş olmazmış denmezmiş öyle...
bak mesela geçen ramazanda temizlikçi kadın bulamadım,oruç tutuyolar gelmiyolar,ben de kapıcının karısını aldım mecburen.neyse zor ikan ettim zaten.penceredeki sinekliği kırmış çıkarırıken..aman bunu kocam gördü,ne söylendi sana anlatamam.inat etmişim bu kadını almışım,sinekliği kırmış da bilmem ne..ya diyorum bulamadım başka..başka yol bulmalıymşım onu da kendi mi düşüncekmiş..
farkettim ki asıl benim söylenip kızmam lazımken savunmaya geçiyorum...neden yani??ya da bulaşık makineinden k,rli çıkan bardak içn savunmaya geöiyorum.neden???
benim duygu yoğunluğum bana yetiyo zaten biri diyo ki eski kocamı geri alacam biri diyo ki özledim
jiletsiz geçmez bu acı
benim duygu yoğunluğum bana yetiyo zaten biri diyo ki eski kocamı geri alacam biri diyo ki özledim
jiletsiz geçmez bu acı
Sende ona kız
Kaliteli deterjan almamışsın o yüzden bulaşıklar temiz yıkanmamış diye
Gülmeyin valla biri bana kızınca ben ona daha beter kızıyorum
çok fazla evle haşır neşir bu adam yahu arada sölediklerine cevap verme bence her dediğine cevap verirsen insanda akılmı kalırben de aynen öyle diyorum,madem öyle sen görüyosan sen yap diye,uyuz oluyo,öyle denmezmiş..benim yetiştirilme tarzım buymuş olmazmış denmezmiş öyle...
bak mesela geçen ramazanda temizlikçi kadın bulamadım,oruç tutuyolar gelmiyolar,ben de kapıcının karısını aldım mecburen.neyse zor ikan ettim zaten.penceredeki sinekliği kırmış çıkarırıken..aman bunu kocam gördü,ne söylendi sana anlatamam.inat etmişim bu kadını almışım,sinekliği kırmış da bilmem ne..ya diyorum bulamadım başka..başka yol bulmalıymşım onu da kendi mi düşüncekmiş..
farkettim ki asıl benim söylenip kızmam lazımken savunmaya geçiyorum...neden yani??ya da bulaşık makineinden k,rli çıkan bardak içn savunmaya geöiyorum.neden???
Ay bende ağlıcam simdi. Bi sigara icip geleyim
Gördü de geç oldu.
Öyle mailler yazıyor ki. Allahım ellerim kırılsın cevap yazarsam diye dua ediyorum. Onları silmek bile acı
Bu öğlen arkadaşa bebek görmeye gittik. Aynı anda evlenmiştik. Fıstık gibi bir kızı oldu. Benim karnımda boş evim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?