- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Bu öğlen arkadaşa bebek görmeye gittik. Aynı anda evlenmiştik. Fıstık gibi bir kızı oldu. Benim karnımda boş evim de.
Bu öğlen arkadaşa bebek görmeye gittik. Aynı anda evlenmiştik. Fıstık gibi bir kızı oldu. Benim karnımda boş evim de.
adam bulaşık makinesiyle kavga ediyo diyorum sana ,şaka diil ciddiyim
mesela pantolonuyla,tost maiknesiyle telev,zyonla falan da kavga eder
yani bi şekilde gergin ya,bana olmasa da sıkıntılanıyorum.hele trafikte aman allahımm..o da diyo ki sen de beni kabullenemdin bi türlü diye..ama napim geriliyorum elimde değil.düşünsene arabada herkese laf söyleyen adam var yanında,gerilmez mi insan..
yani bi şekilde gergin ya,bana olmasa da sıkıntılanıyorum.hele trafikte aman allahımm..o da diyo ki sen de beni kabullenemdin bi türlü diye..ama napim geriliyorum elimde değil.düşünsene arabada herkese laf söyleyen adam var yanında,gerilmez mi insan..
en rahatı sensin farkında değilsin :):)
ama kıymet bilemiyosun..bak sana diyorum,kendi evine çık,sosyal ol biraz gez toz eğlen..sonra bi adama aşık olucan zaten de..sen ortama girmezsen adam seni nasıl bulacak söyler misin??
hem ayrıca çocuk konusunda da piyo ya söylediğimin aynısını dicem sana:
olmadı evlat edinirsin canım,anne olmak için doğurman şart değil ki...Allah kısmet ederse eskiden beri hep isterdin evlat edinmeyi,inşallah ilerde evalt edinicem ben de..oğluma kardeş..
ya kuzum bizde konuya acayip daldık hamile kalınca ouslar yine var hem biz dahada alınganızlen hamile muhabbeti bayıyo dedik,koca muhabbeti daha çok baydı..
hamileler olaya el atın bakalım değiştirin konuyu ....:):)
ikimizde hastalıklı bi ruha sahibiz kızım bi gün huzura erecez de ne zamn tek fark ben ayrılmam pimpiriklenirim sen ayrılırsın özlersin
Bak bak bak melankoliye bağlamış yine...
LAN ben sana sabah ne dedim hiç oralı oldun mu? Olduysan da görmedim
Rüyamda seni gördüm bebişim fevkaladenin fevkinde bir rüyaydı bilmem nasıl anlatsam
yahu deme öyle elmiş, yaşın ne daha tekrar aşık olursun evinde dolar karnında
ama kıymet bilemiyosun..bak sana diyorum,kendi evine çık,sosyal ol biraz gez toz eğlen..sonra bi adama aşık olucan zaten de..sen ortama girmezsen adam seni nasıl bulacak söyler misin??
olmadı evlat edinirsin canım,anne olmak için doğurman şart değil ki...Allah kısmet ederse eskiden beri hep isterdin evlat edinmeyi,inşallah ilerde evalt edinicem ben de..oğluma kardeş..
Elmayra nasıl bulacak biliyo musun o adamı,
hani buraya üye olan erkekler var yaAncak onlardan bulur, kkdan başka bi sosyalliği mi var
Benim babam öyleydi
Apartmanın girişinde millet bi çöpü devirmiş mesela
Gelip anneme kızıyodu birisi gelse ne ayıp binanın önünü görmüyo musunuz temizleyin diye
Annem pek cevap vermezdi, sessiz sakin bi kadın
Baba dedim çöp bizim çöpümüz değil, biz enayi miyizkim döktüyse o temizlesin
Babam beni pek sevmezdi bu yüzden
Ona cevap verilmesine alışık değil
Ay anlat ben görmedim nereye yazdınNasıl oldu söle bakim
Öğle yemeğinde memur yakışıklıları görüyorum ama naberrr
sanırım o yüzden kocam da beni sevmiyo pekben de cevap veriyorum da...
vermesem bu sefer umursamaz oluyorum zaten :):)
aman neyse boşverelim bakalım,akşama kavga etmeden konuşabilirsek,bi gözdağı daha vericem..
Ölünce kızım anca
ahahaha karnımı hamamlar da havuzlar da dolduramıyo
Ah be quartam sosyalleşmek bana göre değil ki. Kız kardeşim it ayağı yemiş (anadolu tabiri) gibi fink fink geziyo ama ben tam bir ev kuşuyum. Sokaktaki herifler ac kurt yavrum. Boşandığını duyunca herifler yataga atma peşinde saka yapmıyorum valla, hemen gözleri parlıyo. Düşünsene bedava vücutSorunsuz.
Eh anne olmak icin sevmek lazım, beklemek lazım.
Sabah yazdım sana pislik
Nasıl olduğunu anlatamam muahahah
Heh şöyle
Eee sonra
pipileri kopasıcalar .!!!!!!!!!
canım iyi anlamda söyledim ben. zaten ben alınmam canım dert etme. burda kimsenin kimseye laf sokmak üstte kalmak gibi bir çabası yok çünkü biliyorum. o yüzden rahat rahat söyleyebilirsin ne düşünüyorsan. herkeste bana aynı şekilde söyleyebilir.kapak mapak yazmıyorum sakın yanlış anlama lütfen.
özelden yazıcamda işlerle boğuşuyorum bir taraftan... ilk fırsatta
aklımdasın piyom.!!!!
ben sana bi çakıcam itayağını görücen gününü..ben evlenmeden tanışcaktık ki,ankarada ne sosyalleştirirdim seni benÖlünce kızım anca
ahahaha karnımı hamamlar da havuzlar da dolduramıyo
Ah be quartam sosyalleşmek bana göre değil ki. Kız kardeşim it ayağı yemiş (anadolu tabiri) gibi fink fink geziyo ama ben tam bir ev kuşuyum. Sokaktaki herifler ac kurt yavrum. Boşandığını duyunca herifler yataga atma peşinde saka yapmıyorum valla, hemen gözleri parlıyo. Düşünsene bedava vücutSorunsuz.
Eh anne olmak icin sevmek lazım, beklemek lazım.
görüyosun da noluyo yani anlamadım.anca rüyana giriyoÖğle yemeğinde memur yakışıklıları görüyorum ama naberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?