- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Ölünce kızım anca
Ay anlat ben görmedim nereye yazdınNasıl oldu söle bakim
ahahaha karnımı hamamlar da havuzlar da dolduramıyo
Ah be quartam sosyalleşmek bana göre değil ki. Kız kardeşim it ayağı yemiş (anadolu tabiri) gibi fink fink geziyo ama ben tam bir ev kuşuyum. Sokaktaki herifler ac kurt yavrum. Boşandığını duyunca herifler yataga atma peşinde saka yapmıyorum valla, hemen gözleri parlıyo. Düşünsene bedava vücutSorunsuz.
Eh anne olmak icin sevmek lazım, beklemek lazım.
tutamiycimmmmmm kendımı 3 gun ban a bağlıycam
ben sana bi çakıcam itayağını görücen gününü..ben evlenmeden tanışcaktık ki,ankarada ne sosyalleştirirdim seni ben
o yatak peşindeki adamlarla dalga geçicen işte.yemeğ çıkıcan muhabbet sohbet sonra beğenmezsen göndericen,gezdiğinle kalıcan,o da keyifli olur.. ..beğenirsen de artık orasını da sen bil yani
görüyosun da noluyo yani anlamadım.anca rüyana giriyo
ex si sevdiğin kadar kimi seveceksinki oda muamma
gelen ya maaşına gelir
ya yaşı büyük olur
ilk aşk gib olmaz hiç bir zaman
ama şuanda ex in kılına zarar gelse işte asıl o zamn elmayrayı hiç bi güç durduramaz yardımına koşar
Elmoş karşına çıkanlar öyleymiş diye hepsi öyle değildir
Kendine de karşı tarafa da fırsat tanı
Güzel düşün ki güzel olsun
Hayat kısa değmez bi Ous'a
canım iyi anlamda söyledim ben. zaten ben alınmam canım dert etme. burda kimsenin kimseye laf sokmak üstte kalmak gibi bir çabası yok çünkü biliyorum. o yüzden rahat rahat söyleyebilirsin ne düşünüyorsan. herkeste bana aynı şekilde söyleyebilir.
özelden de beklerim kuzum ben de ara ara bakabiliyorum işte böyle.
Ya haftasonu kuzenimle bi cafede karşılaştık arkadaşları vardı yanında. Cocuğun bir tanesiyle tanıstırdı. komiser, ankarada maaşı süper ama herifte tip yook. Ya yüz bulsa numaramı isticek o derece ama anammm allahın gücüne gitmesin ama beğenmedimNasıl bulcam da sevcem
Yok la ne koşucam
Bence de deYmezönümüzdeki maçlara bakalım
Ya haftasonu kuzenimle bi cafede karşılaştık arkadaşları vardı yanında. Cocuğun bir tanesiyle tanıstırdı. komiser, ankarada maaşı süper ama herifte tip yook. Ya yüz bulsa numaramı isticek o derece ama anammm allahın gücüne gitmesin ama beğenmedimNasıl bulcam da sevcem
Yok la ne koşucam
aynen öle para olsa tip yok tip olsa iş yok aman karışık işler işte
Heh şöyle
Gidene yol ver ki gelen ayakta kalmasın muhaha
bdv ye girdim anam şişdimmmmmmm şişdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
O zaman Allah hayırlısını versin diyip konuyu hamilelere bağlayabilriz
evet maraştan bağlanıyorum brand ıııııııııı burda hava taze
az çok özel şeylerde paylaştık seninle
o yüzden beni anlarsın düşüncelerimide,
Görmedim bebişimm
Anlat la valla catlıcam
Ben de bdv den bağlanıyorum birazdan da banlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?