09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o ne la? sensin coool!
elmik ne içiyorsa zati ben de ondan istiyorum :)))
Hahahha sensin cool
slkdlşasdklşalşalşklakladklşadlşşa allah kahretmesin seni yanlış anlıcaklar ahahahahahaha orgazm etkisi yaratan elmi
Orgazmik retikulum elmik

Nobadi dedim bağrıma bastım Sırt üstü yada sağıma yatmamam gerektiğini biliyorum, soluma yatmam gerektiğini de ağzını dağıtcam şimdi :)
Ama kalp ritmim 120ye vuruyor nasıl yatayım soluma?

En sonunda onu yapacağım çok cins ve bencil tuhaf bir kişilik normal değil zaten işimiz var bunla.

Nobadi dedim bağrıma bastım Sırt üstü yada sağıma yatmamam gerektiğini biliyorum, soluma yatmam gerektiğini de ağzını dağıtcam şimdi :)
Ama kalp ritmim 120ye vuruyor nasıl yatayım soluma?

e vuracak tabe can taşıyon yahu boru mu bu koca delikanlı yatıyor böğründe iyisi mi sen otur

İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş senle maç keyifli oluyo kuzu ya bjk fener gibi :))))

bjk neymiş fb gs macı

Tmm affettm seni

Kızım bu cute un nicki olsun ahahahahah orgazmik ahahahahaha

Bak şimdi bir de dinen açıklayalım, Kocaman Rabbim kadınları hamileliklerinin ilk 3 ayında boool bol uyuturmuş, sürekli uykusu gelirmiş neden? yatsın dinlensin diye... son 3 ayında da bol bol gece uyandırırmış neden? bebeğe hazırlansın diye...

napacakmışsın? dinleneceksin :)

elmi akışta bazen görüyorum yazdıklarını gülmekten bi hal oluyorum..
sohpete dalayım diyorum dalarsamda bi daha çıkamam diye yeltenmiyorum şekerim
sen varya bitanesin

ihtiyacım yok dıye incelemedim ama sen gidene kadar biter yağmalanıyordu en son

izmitte hemen bizim kapının önünde. normalde bakıodum kuzene söylüyodum aslında diye. bu hafta hiç aklıma gelmedi
şimdi mesja attım bana baskül alsın diye kaldıysa artık.

Bilmiyo bilmiyo, yatmadan önce gitsene cisine baskı olmasın Ben miaya hamileyken hic böle seyler olmadı parasını verdim aldım
Ah garip kedi, nereye kimlere vermişler seni, ne çektin be mia
e vuracak tabe can taşıyon yahu boru mu bu koca delikanlı yatıyor böğründe iyisi mi sen otur

Ben sizinle uğraşamiycim bugün :)

Vay be, hicbir sey sebepsiz değil. Yumuırtaya can veren Allahım :)

elmi akışta bazen görüyorum yazdıklarını gülmekten bi hal oluyorum..
sohpete dalayım diyorum dalarsamda bi daha çıkamam diye yeltenmiyorum şekerim
sen varya bitanesin

Canımmm sen de bitanesin, keyfim yerinde olduğunda benim klavye susmuyor

Kızım bu cute un nicki olsun ahahahahah orgazmik ahahahahaha
Hakkaten ha OrgazmikBirKulum

Ben hiç uyumadım ama, hala tekil şahıs halim gibiyim. Şu gebelik uykusu bi bana uğramadı

Bu hiç bir şeyini vermez ki canım pintinin önce gideni ama başkasından bir şey gördü mü sonun kadar sömürür sömürgeci bir tip artık paylaşmıyorum ben de hiç bir şeyimi hemen hacılamaya çalışıyor.

Akıllı ütü ile ilgili yorumlar okudum canım ben şey demişler genelde şimdi onda hiç bir şekilde ısı ayarı yok kumaşın türüne göre kendi ayarlıyor ya ama olurda ısı yetersiz gelirse artırmak istenildiği zaman müdahale edilemiyor neyi algılıyorsa kafasına göre o ısıda ütülemek zorunda kalıyormuşsun o yüzden vazgeçtim ben akıllı ütüden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…