Sen iki gündür beni sevmiosunben de sana göbekli halimin fotosunu göstermicem
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş senle maç keyifli oluyo kuzu ya bjk fener gibi:))))
Hahahha sensin coolo ne la? sensin coool!
elmik ne içiyorsa zati ben de ondan istiyorum :)))
Orgazmik retikulum elmikslkdlşasdklşalşalşklakladklşadlşşa allah kahretmesin seni yanlış anlıcaklar ahahahahahaha orgazm etkisi yaratan elmi
Kuzu bu hamileliğin ilk 4 ayı paso çişe gidiyorsun varlı varsız...
Wc kuşu oluyon yani ondan diyorum vardır diye yoksa da var gibi hisseder çünkü rahim genişliyo idrar torbası bası yapıo çişi var sanıo insan bunun hissettiğide bence tam bu :)) ilk olduğu içinde ne olduğunu anlayamıyor, sırt üstü yatmaması gerektiğini de dememişler buna netcekkkk, öğrencekkkk... mecburrr...
ultrasona giderken çikolata yemeyide öğrenecek mesela :) takla attıracak kuzuya içeride :)
Çişim gelmedi bi kereHem ben gebelik topiğine hiç uğramıyorum bile, orda sürekli bebiş kociş göbiş konuşuyolar
Klavyeyle çarpsana şunun ağzına :)
Gel şöyle kucağıma aman şey yamacıma elim sürçtü
Nobadi dedim bağrıma bastımSırt üstü yada sağıma yatmamam gerektiğini biliyorum, soluma yatmam gerektiğini de ağzını dağıtcam şimdi :)
Ama kalp ritmim 120ye vuruyor nasıl yatayım soluma?
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş senle maç keyifli oluyo kuzu ya bjk fener gibi:))))
Hahahha sensin cool
Orgazmik retikulum elmik
Nobadi dedim bağrıma bastımSırt üstü yada sağıma yatmamam gerektiğini biliyorum, soluma yatmam gerektiğini de ağzını dağıtcam şimdi :)
Ama kalp ritmim 120ye vuruyor nasıl yatayım soluma?
kaldıysa alırım
battaniyelere baktınmı. günlük kullanmak için istiyorumda. kendime naynn çeyizz
ihtiyacım yok dıye incelemedim ama sen gidene kadar biter yağmalanıyordu en son
Ah garip kedi, nereye kimlere vermişler seni, ne çektin be miaBilmiyo bilmiyo, yatmadan önce gitsene cisinebaskı olmasın Ben miaya hamileyken hic böle seyler olmadı parasını verdim aldım
e vuracak tabe can taşıyon yahu boru mu bu koca delikanlı yatıyor böğründe iyisi mi sen otur
bjk neymişfb gs macı
Tmm affettm seni
Bak şimdi bir de dinen açıklayalım, Kocaman Rabbim kadınları hamileliklerinin ilk 3 ayında boool bol uyuturmuş, sürekli uykusu gelirmiş neden? yatsın dinlensin diye... son 3 ayında da bol bol gece uyandırırmış neden? bebeğe hazırlansın diye...
napacakmışsın? dinleneceksin :)
elmi akışta bazen görüyorum yazdıklarını gülmekten bi hal oluyorum..
sohpete dalayım diyorum dalarsamda bi daha çıkamam diye yeltenmiyorum şekerim
sen varya bitanesin
Hakkaten haKızım bu cute un nicki olsun ahahahahah orgazmik ahahahahaha
Bak şimdi bir de dinen açıklayalım, Kocaman Rabbim kadınları hamileliklerinin ilk 3 ayında boool bol uyuturmuş, sürekli uykusu gelirmiş neden? yatsın dinlensin diye... son 3 ayında da bol bol gece uyandırırmış neden? bebeğe hazırlansın diye...
napacakmışsın? dinleneceksin :)
Ah garip kedi, nereye kimlere vermişler seni, ne çektin be mia
Ben sizinle uğraşamiycim bugün :)
Höyt!!! Çarşı herşeye karşı!!! alayına isyan ettirmeyin hulen bana...
benim yanımdkaide bir ara yapıyordu onun klavyesi pek ses çıkarmıyordu çok rahatsızsan ver klavyeyi o zaman dedim verdi oda şimdi oda bende mutluyuz ne yapayım ya klavyeyi kafasında kırıcaktım yada kibarca bunu tkelif edicektim
bende azur istiyordum ama şimdi yeni otomatik ayarlı bir phılıps çıktı reklamlardada oynuyor kendileri :)))))) o ütü istanbul iblişimde uygun onu alıcam kazanlı alırsam normal ütüde almam gerekebilir
Vay be, hicbir sey sebepsiz değil. Yumuırtaya can veren Allahım :)
Hakkaten haOrgazmikBirKulum
Ben hiç uyumadım ama, hala tekil şahıs halim gibiyim. Şu gebelik uykusu bi bana uğramadı
aynen en usta komedyenler eline su dökemez seninVay be, hicbir sey sebepsiz değil. Yumuırtaya can veren Allahım :)
Canımmm sen de bitanesin, keyfim yerinde olduğunda benim klavye susmuyor
Lan bileydi benim anası olacağımı daha önce doğardı emin olHey gidi heyyyyy
Değiştircem imzamı ... ;
Alim Hafız Sultan 1. Nobody :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?