- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Yengen Cute'den taktik alsaydı böyle olmazdı
Elleşmeyin nickimekolun ağrıyorsa artık 12 harfe düştün demektr
sen yemek de bakalım bak millet sprillleri kaydırıyor
şimdi gitsen duyarsın kalbini doktor şimdiden ne bilecek geç döllenmemi bende 5 haftalık sanarak gittim ama ultrason resminde 6 haftalık yazıyodu ve kalbini duydum bide hcg 1500ü geçince duyuluyomuş diye duymuştum
spiral ben de allerji yapmıştıvücut kabul etmedi.. aylık iğne ile korunuyordum, iğneyi bıraktım hamile kaldım zaten hemen...
bide 3 yıllık 5 yıllık diye modelleri var galiba benim yengem maşallah sittin sene kullanmış etle kaplanmış artık güç bela aldılar
merak etmeyın ben pipirikliyim zaten cok soru soracam sıze cok :)
teşekkür ederim :)
sevısmesekmıHiç birisi %100 korumaz cute,hepsinde bir risk vardır.
spirali kaydırmak maşallah cute
napıyosunuz siz öyle
sen hakket sevişgenmişsin cute. spirali kaydıran çok nadir çıkar. beceriyorsan bravooo valla. haptan daha garanti bence.
Yemekleri yaptım, yoruldum be. Zaten kolum ağrıyor aşıdan dolayı.
ben de aynsını dedim bir de yuh çektim içimden
artık yatak matak dayanmaz spiral kayıyorsa
Sen sormadan da anlatırım ben merak etme bilirler huyumu
Elleşmeyin nickime
Ya sorma, ben daha mutfak önlüğüyle geziyim millet seksi iç çamaşırlarıyla gününü gün etsin
sen calısmıyormusun nıck
Bende yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı çok şükür kasasız belasız bu günlere kadar geldik
Şimdikiler 10yıllık mesela,yengende hiç mi zmanı geldiğind egidip çıkartmamış
Çalışıyorum Cute, ofiste yemek yaptım bugün evde değilim yani :)
sevısmesekmı
cok duyuyorum ben kayann o yuzden dedım kayar eder dıye sonra al basına belayı
hem hap ıceyım hem esım korunsun napıyım
kızlar ben bişi sorcam..
biz lisedeyken birtane arkadaşıma sevgilisi demişki "ilerde çocugumuz olursa kesinlikle sezeryan olsun.kız arkadaşımda neden diye sordugunda oda demişki kocaman bebek çıkacak ordan biz yaşadıklarımızdan bişi anlamayız" bunu bana tercüme edecek biri vardı. ne yani her çocuk doğdugunda insann ilişkiden anlaması zorlaşıyormu
ben 6kardeşimannemle babamı düşünemiyorum
Ofis önlüğü bu abla aklına bişey gelmesinÖnlğkmü didinnnnnn
kızlar ben bişi sorcam..
biz lisedeyken birtane arkadaşıma sevgilisi demişki "ilerde çocugumuz olursa kesinlikle sezeryan olsun.kız arkadaşımda neden diye sordugunda oda demişki kocaman bebek çıkacak ordan biz yaşadıklarımızdan bişi anlamayız" bunu bana tecrübe edecek biri vardı. ne yani her çocuk doğdugunda insann ilişkiden anlaması zorlaşıyormu
ben 6kardeşimannemle babamı düşünemiyorum
benim ilk bebeğim ama sezeryan istiyorumnormali bilemicem
Kollarım ağrıdı çek ya, gittim alışveriş yaptım geldim bi girdim mutfağa bi yandan yemek bi yandan çıkan bulaşıklar falan. Artık paydos ettim çalışmam nihahahYormasınlar seni
Birincisi daha evlenmeden bunu mu düşünüyormuş? İkincisi eskiden sezeryan mı varmış? Allah öyle bir donanımla yaratmışki bizi vücut esneyip geri toplanıyor, ben öyle birşey olduğuna da inanmıyorum.
daha evlenmedeni bırak lisede bunu düşünmek daha abest değilmiçocuk kasaptı okulu bırakcaktı ölümüne seviyolardı sonra ne oldu ayrıldılar işte
bnde doğru bulmuyorum. illaki bir esneme olur ama abartıkları kadar yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?