09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şimdi gitsen duyarsın kalbini doktor şimdiden ne bilecek geç döllenmemi bende 5 haftalık sanarak gittim ama ultrason resminde 6 haftalık yazıyodu ve kalbini duydum bide hcg 1500ü geçince duyuluyomuş diye duymuştum

özlem son aya kadar falan hep bebek önden gider genelde son bir iki ay normali yakalar canım..çok nadir olarak da bazen geri görünür bu da tedirgin etmemeli son ay her şey normal görünecek emin olun.

spiral ben de allerji yapmıştı vücut kabul etmedi.. aylık iğne ile korunuyordum, iğneyi bıraktım hamile kaldım zaten hemen...

Bende yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı çok şükür kasasız belasız bu günlere kadar geldik

bide 3 yıllık 5 yıllık diye modelleri var galiba benim yengem maşallah sittin sene kullanmış etle kaplanmış artık güç bela aldılar

Şimdikiler 10yıllık mesela,yengende hiç mi zmanı geldiğind egidip çıkartmamış

Madem hiç biri %100 değil bence vücuda hap veya iğne girişine gerek yok
Ben başım ağrısa bile ağrı kesici kullanmam mesela
Sevmiyorum herşeyde hap kullanmayı

( Belki de eskiden kalma bi tiksinti )

Hiç birisi %100 korumaz cute,hepsinde bir risk vardır.
sevısmesekmı
spirali kaydırmak maşallah cute
napıyosunuz siz öyle

sen hakket sevişgenmişsin cute. spirali kaydıran çok nadir çıkar. beceriyorsan bravooo valla. haptan daha garanti bence.

Yemekleri yaptım, yoruldum be. Zaten kolum ağrıyor aşıdan dolayı.

ben de aynsını dedim bir de yuh çektim içimden
artık yatak matak dayanmaz spiral kayıyorsa

cok duyuyorum ben kayann o yuzden dedım kayar eder dıye sonra al basına belayı
hem hap ıceyım hem esım korunsun napıyım

kızlar ben bişi sorcam..

biz lisedeyken birtane arkadaşıma sevgilisi demişki "ilerde çocugumuz olursa kesinlikle sezeryan olsun.kız arkadaşımda neden diye sordugunda oda demişki kocaman bebek çıkacak ordan biz yaşadıklarımızdan bişi anlamayız" bunu bana tercüme edecek biri vardı. ne yani her çocuk doğdugunda insann ilişkiden anlaması zorlaşıyormu
ben 6kardeşim annemle babamı düşünemiyorum

Son düzenleme:

zamanını geçtim nasıl rahat ettin kontrole de anneme eşlik etmek için gitmişti tesadüfen öğrendi spiralin etle kaplandığını falan

benim ilk bebeğim ama sezeryan istiyorum normali bilemicem

Önlğkmü didinnnnnn
Ofis önlüğü bu abla aklına bişey gelmesin

Birincisi daha evlenmeden bunu mu düşünüyormuş? İkincisi eskiden sezeryan mı varmış? Allah öyle bir donanımla yaratmışki bizi vücut esneyip geri toplanıyor, ben öyle birşey olduğuna da inanmıyorum.

daha evlenmedeni bırak lisede bunu düşünmek daha abest değilmi çocuk kasaptı okulu bırakcaktı ölümüne seviyolardı sonra ne oldu ayrıldılar işte

bnde doğru bulmuyorum. illaki bir esneme olur ama abartıkları kadar yoktur

Neresinden tutsan elinde kalıyor, ergen işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…