09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ama simdiden önüne gecmezsem yaza kadar saklayamayacağım yaglarımı soverem

bende sen gibiyim biraz kendimi salınca etler bıngıldıyo, kış gireli yeni oldu o beni gördüğünüz fotoyla aramda dağlar var ,

dar kot giydiğimde belime simit geçirmiş gibiyim basemlerim dana gibi, fazla saldım kendimi sağlklı beslencem diye ama

silkelenip kendime geldim dünden beri, diyet değil ama dikkat ediyorum özellikle akşamları

bende alkol sigara yok ama arada içip sarhoş olka isterdim ipekciğim :)))

Benim midem büyüdü birden. Kocaman oldu ya. Ben de maalesef dısarda kahvaltı olayını abarttım, para veriyorum diye tabagı bile yiyorum

o zaman senin görmeyeceğin yere yaptırıcaksın canım:):)sırtına omzunun arkasına falan :):)
ama benim göbeğimde biliyosun yıllar oldu hiç sıkılmadım biliyo musun,öyle doğdum sanki,benim parçam yanii..arada sırada yeni görmüş gibi bakar incelerim ,üstelik ben de sıkılgan bi tipimdir..ama işte desen seçmek çok önemli..

biraz şaşkınım açıkcası. en ısınamadığınız üye için durdurun dünyayı bana oy vermiş
yani biz de aynı ortamda muhabbet ediyoruz sanıyordum..
neyse gerçekleri öğrenmek de güzel..

Kadın dediğin ele avuca gelecek diyosun
tabiki, kemikleri batmayacak :)
canım bende ete ellenmez şeysini bilmeden et falan doğradım galiba mayonezli makarna yedim :26:
karnının şekli nasıl nick benimki bildiğin futbol topu sokulmuş gibi daha iri değil arkadan baksan bişey yok
aman ben de elledim, bişey olmaz Allahın izniyle.
benim artık belli oluyor ama yayılmadım öne doğru gidiyor, arkadan azıcık genişledim sanki :d

ohooo etede elledim cigerede
balığada
ama en çok zeytine elledim
o da kızımın bacagında kocaman siyah zeytin

siyah zeytin diyene kadar içimi ferahlatmışsın fallen, felaket tellalı gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…