09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben ilk hamileliğimde 18 kilo almayı becerdim ikinci hamileliğimde diyetisyen kontrolünde sadece 5,5 kilo almıştım, bebiş 1 ay erken doğarak 2,780 kg doğmuştu :)

abla niye diyetisyen kontrolünde sağlık sorunu sebebiyle falan mı yoksa yekten kilo almayı istememk mi sebep:)

ben 21 kg aldım, 4.78 kg doğdu oğlum ;doğumda da 11-12 kg gitmişti zaten:)

prolaktin tedavisi kolay, ben oğlumu kimselere veremem ne düğünü

Teşekkür ederim kontesim :) 48dim 58 olmuşum. Bebek de 1buçuk kilo olmuş

2 hafta sonra canım. rapor alcam ve işi bırakcam artık

ayyy yerim ben onu, bende 53tüm 58.5 olmuşum

abla niye diyetisyen kontrolünde sağlık sorunu sebebiyle falan mı yoksa yekten kilo almayı istememk mi sebep:)

senin oğlan baya baya 6 aylık gibi falan doğmuş kırk bir kere maşallah

İki bebek üstüste olunca ve gebelik öncesinde de bir 10 kilo aldığım için çok zorlandım, şekerimi kontrol altında tutmak için kilo almamam gerekiyordu, almadım. Her ikisi de yani ve açıkçası o zaman bilgilendirmedi doktorum düzgün yönlendirseydi ilk hamileliğimi de diyetisyen kontrolünde geçirir maksimum 6-7 kg ile kapatırdım.

senin oğlan baya baya 6 aylık gibi falan doğmuş kırk bir kere maşallah

evet nemiş aynen öyleydi 54 cm de boyu vardı. o yüzden hiç küçük bebeğim olmadı benim :) 8-9 aylıkken kocaman çocuk emzilir mi,kucakta taşımaktan yorulmadın mı,bırak da yürüsün vs bi sürü laf geliyodu kulağıma dışarı gittiğimde..:):)
kol kası yaptım oğluşum sayesinde :) sağlığı yerinde olsun da en önemlisi o kilo falan boş..

ablacım seninkilerin yaşı çok yakın değil mi,ne kadar fark var?

Ben de hep hayal ederdim bebeğimi alacağım, kanguruya koyup göbüşümün üzerinde gezdireceğim ayakları sarkacak önümden diye hayaller kurardım, ilk bebişim 3750 doğdu ve ilk aydan güzel kilo aldı ve ben asla kanguruya koyamadım hem sığmıyordu hem de çok ağır geliyordu

aynen ablacım.ne kanguru ne de hoppalaya oturtamadım....bir de şu hani çapraz takılan kumaştan şeyler vardı,adını hatırlayamadım şimdi,ondan da almıştım hiç kullanmadım:)
maşşalah senin kız da toplakmış

ay benim mümlükler ne büyük çıkmış öyle, ama özellikle dar bady ile çektim ki anlaşılır olsun siz bide beni çıplak görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…