- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
tari 57 kilo çok değilki, kadın dediğin ele avuca gelmeli özenme sen banaBende şuan 57 kiloyum aramızda ki fark ne
Sen benim gebe idolümsün bende diyorum ki 50 olmadan doğurmayayım
Niye sensiz kalim la ararım
Ben ilk hamileliğimde 18 kilo almayı becerdim ikinci hamileliğimde diyetisyen kontrolünde sadece 5,5 kilo almıştım, bebiş 1 ay erken doğarak 2,780 kg doğmuştu :)
İnsanlar bilmediği şeyler için yorum yaparlar .Anneme bile tutup da iyi ki yapmışsın demek ne kadar saçmalıksa seni de böyle üzmek çok ayıp
Benim belki bitane bile olmayacak prolaktinim yüksek , birinciyi garantilersem ikinciyi düşünebilirim
Erkek arkadaşım da 2 tane istiyor , bende bir kız bir oğlan olsa fena olmaz diyorum tabi de nasip ama .
Erkeğe düğün kısmını eklemeyi unutmuşsun
Teşekkür ederim kontesim :) 48dim 58 olmuşum. Bebek de 1buçuk kilo olmuş
2 hafta sonra canım. rapor alcam ve işi bırakcam artık
ayyy yerim ben onu, bende 53tüm 58.5 olmuşum
abla niye diyetisyen kontrolünde sağlık sorunu sebebiyle falan mı yoksa yekten kilo almayı istememk mi sebep:)
ben 21 kg aldım, 4.78 kg doğdu oğlum ;doğumda da 11-12 kg gitmişti zaten:)
abla niye diyetisyen kontrolünde sağlık sorunu sebebiyle falan mı yoksa yekten kilo almayı istememk mi sebep:)
ben 21 kg aldım, 4.78 kg doğdu oğlum ;doğumda da 11-12 kg gitmişti zaten:)
senin oğlan baya baya 6 aylık gibi falan doğmuş kırk bir kere maşallah
İki bebek üstüste olunca ve gebelik öncesinde de bir 10 kilo aldığım için çok zorlandım, şekerimi kontrol altında tutmak için kilo almamam gerekiyordu, almadım. Her ikisi de yani ve açıkçası o zaman bilgilendirmedi doktorum düzgün yönlendirseydi ilk hamileliğimi de diyetisyen kontrolünde geçirir maksimum 6-7 kg ile kapatırdım.
evet nemiş aynen öyleydi 54 cm de boyu vardı.o yüzden hiç küçük bebeğim olmadı benim :) 8-9 aylıkken kocaman çocuk emzilir mi,kucakta taşımaktan yorulmadın mı,bırak da yürüsün vs bi sürü laf geliyodu kulağıma dışarı gittiğimde..:):)
kol kası yaptım oğluşum sayesinde :) sağlığı yerinde olsun da en önemlisi o kilo falan boş..
Ben de hep hayal ederdim bebeğimi alacağım, kanguruya koyup göbüşümün üzerinde gezdireceğim ayakları sarkacak önümden diye hayaller kurardım, ilk bebişim 3750 doğdu ve ilk aydan güzel kilo aldı ve ben asla kanguruya koyamadım hem sığmıyordu hem de çok ağır geliyordu
ay benim mümlükler ne büyük çıkmış öyle, ama özellikle dar bady ile çektim ki anlaşılır olsun siz bide beni çıplak görün
maşallah ne tatlı olmuşsun nemiş,ay ağlıcam şimdi galiba,çok duygulandım hamile fotolarınız görünce
tari 57 kilo çok değilki, kadın dediğin ele avuca gelmeli özenme sen bana
whatasptan zor yazıyon la bi de arıycakmış.
Nasıl özenmeyeyim
Bundan sonra sende gebeidolümsün
Ay ben gidiyorum sinir oldum size
tam benimki gibi :) sen yeni kot aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?