evet canım,babam kovadır. ben bayılırım kovalara ..ikizlerle en iyi anlaşan burçlardan biridir.diğeri de terazi zaten:)
çok akıllı ve kültürlü olur yalnız kovalar,son dakikacı ve rahattırlar dediğin gibi,babamın uçak kaçırmışlığı saymakla bitmez..evde oturuyordur halbuki,yetişirim bişey olmaz der her seferinde
kova burcu son dk. Insanıdır biraz ömrü törpüler,
çok rahatlardır genelinde :)
bdv deki tiplerden dokuz doğurur insan hahahhahahaqui BDVde doğuramıyorum desem var olan sancım da geri kaçar eminim
çeko hoşgeldin canım,nasılsın?
evet canlı yayın naklen doğum,bir ilk yaşanıp bir forumda doğuma anı yaşıcaz
İlk defa çalıştığını görüyorum çekTünaydın
İçimdeki çalışma aşkı ile geç kaldım bugün
Nasılsınız ahali
Nick burda doğum yapacak bu gidişle
Eki Görüntüle 986283
son hali bu, 1700 gram ve 42 cm tabi 6 gün önceydi bu
şekerle başım iyide geçen hafta tansiyonum yükseldi ilk kez böyle bişey oldu epey korktum geçen hafta evde yattım raporluydum, benim sezeryan isteğim giderek keyfiden zorunlu hale gelecek gibi
Tünaydın
İçimdeki çalışma aşkı ile geç kaldım bugün
Nasılsınız ahali
Nick burda doğum yapacak bu gidişle
selam quartam
kesinlikle öyle
ama ömür törpüleri aynı zamanda, yumurta kapıya dayanmadan bişey yapmazlar, sorumsuzlukla özgürlüğü rahatlığı karıştırırlar mesela :) ama dediğin gibi kültürlü sosyal ve eğlenceli tiplerdir.
ex sefgilim kovaydı, ondan biliyorum :)
çeko hoşgeldin canım,nasılsın?
evet canlı yayın naklen doğum,bir ilk yaşanıp bir forumda doğuma anı yaşıcaz
oy maşallah ağzı burnu ne tatlı ,uyuyo hem de
geçmiş olsun canım,stres yapma az kaldı doğuma ,sağlıkla doğurursun kuzunu. sezeryan genelde 38 de alıyolar zaten..
bi de kendi fotonu koy canım,maşallah pek güzel hamileydin ilk başlarda bi foto koymuştun ya..albüme ama :):)
Eki Görüntüle 986283
son hali bu, 1700 gram ve 42 cm tabi 6 gün önceydi bu
şekerle başım iyide geçen hafta tansiyonum yükseldi ilk kez böyle bişey oldu epey korktum geçen hafta evde yattım raporluydum, benim sezeryan isteğim giderek keyfiden zorunlu hale gelecek gibi
bdv deki tiplerden dokuz doğurur insan hahahhahaha
İlk defa çalıştığını görüyorum çek
Doğururken bile sizi bırakmıyorum ne kadar namkörsünüz.
Oyyyyy ağzını burnunu yesinler senin
Tansiyonun neden yükseliyor :26:
sesli güldüm valla çekoHoş buldum Q cum sağ ol
Şükür bugünümüze, seni sormalı ?
Suda doğumdan sonra kk da doğum çıktı
ben de kovayım törpülesem törpülesem kv yi törpülerim
İlk defa çalıştığını görüyorum çek
Doğururken bile sizi bırakmıyorum ne kadar namkörsünüz.
hoş geldin pampaaa
Nems maşallah yüzü burnu belli, ben hiç bilmiyodum böyle belli olduğunu
Röntgen gibi bişey sanıyodum
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
evet evet aynen öyle gofretcim,ama baba olarak şahanelereminim annem de senin gibi düşünüyodur hahahhaha
sesli güldüm valla çeko:13:
ben de iyiyim canım sağol.benim alerjiler azdı yine,faranjit rinit hepsi başladı maşallah,ben de avuç dolusu ilaçlara tabii
bu sene kış görmedik ya,bahar havası var resmen,mevsim erken geldi o yüzden..ooof f poofffff..
dün burası 20 derce falandı.bugün de öyle.
Çekcim batıda daha güzelleri var bakma Batmandakiler dandik ama genede fikir veriyo insanın hoşuna gidiyo, cemil cümlenin yavrusu ile birlikte sağlıkla gelsin inşallah
Eki Görüntüle 986287
hamile topiğinde göbeklerimizi paylaşıyoruzda ordan kalan bi resim varmış resmi çekeli 20 gün falan oldu ama hala aynı büyümedi öyle çok hayret ediyorum 1700 gram çocuk oraya nasıl sığıyo ama artık karnımın her yerinde hareket hissediyorum o ayrı
amin nicko :):13:Allah BDVye düşürmesin
ama sen sorumluluklarını bilen programlı birine benziyorsun ablaa
Eki Görüntüle 986287
hamile topiğinde göbeklerimizi paylaşıyoruzda ordan kalan bi resim varmış resmi çekeli 20 gün falan oldu ama hala aynı büyümedi öyle çok hayret ediyorum 1700 gram çocuk oraya nasıl sığıyo ama artık karnımın her yerinde hareket hissediyorum o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?