09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hani la karşılayamadın
konu açsana doğuramıyorum ne yapmam lazım diye,gelen yorumlar seni kesin doğurtur

herkese merhaba,nabersiniz ??

bide erken doğurucam kasılıyorum diyodu demi hayırlısı ile bak son düzlüğe girdi bile darısı başıma inşallah

Bulanmasın zaten Allahtan belanı istiyorsun

Arabyı iki kez sağa cektim ben, cok feci ya :S

Biz seninle aynıyız dilerim sen de duyarsın inş bi sıkıntı olmaz. Ben normalde 7+2 yim doktor bana dün 6+4 dedi :S

hoşgeldin ballı lokma tatlım

bide erken doğurucam kasılıyorum diyodu demi hayırlısı ile bak son düzlüğe girdi bile darısı başıma inşallah

evet ya nemiş 2 ay öncesinden başlamıştı erken doğurucam diye hayırlısı ile ikiniz de sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah..
geçen yazdım sana da görmedin heralde.nasıl oldun şeker diyeti nasıl gidiyo? oğlan da ağırlaşmıştır iyice,bi foto koy da görelim son halini:)

B
Biz seninle aynıyız dilerim sen de duyarsın inş bi sıkıntı olmaz. Ben normalde 7+2 yim doktor bana dün 6+4 dedi :S
hoşgeldin ballı lokma tatlım
benimki de geç döllenmeydi.artık doktora düzeltilmiş sat söylemen lazım..
ayy öyle tatlı isimleri falan söyleme canın çeker şimdi senin :)

Bulanmasın zaten Allahtan belanı istiyorsun

Arabyı iki kez sağa cektim ben, cok feci ya :S

Yok yok istemiyorum gercekten Ablam en son hamileliginde 5 ayina kadar cekti bu derdi Korkutmak gibi olmasinda Ama zaten her kiside ve her gebelikte farkli oluyor.

Amin canim insaAllah. Sakin dert etme onu. Yine ablamdan vericem ornegi. 12 inci haftasina kadar hizli gidiyordu minigimiz ondan sonra normal gunune dondu. Abla ornekleri bende cok 11 kez teyze olunca

Yarin aksam (iyi) haberleri aktaririm insaAllah

ahahahahahahaha söyle mi bakar .D

ahahahahahahaha ay kıyamam ya kesin biz de böle olucaz
tabiki öyle bakar cin gibi
Bulantısı olmayan her gebeden bunu duyuyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum diyorlar. Fazlasıyla bulantı çekmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim bulantın varken de kendini hamile hissetmiyorsun :) Hasta gibi hissediyorsun ve biran önce iyileşmek istiyorsun..
Ve bulantının olmadığına şükret, inan başka şeye benzemiyor öyle normalde hasta olup bulantı çekmeye de benzemiyor. En zor günlerimdi valla.
hani la karşılayamadın
konu açsana doğuramıyorum ne yapmam lazım diye,gelen yorumlar seni kesin doğurtur

Bugün olmadı yarın karşılar bebişim :)

kova burcu son dk. Insanıdır biraz ömrü törpüler,
çok rahatlardır genelinde :)

evet canım,babam kovadır. ben bayılırım kovalara ..ikizlerle en iyi anlaşan burçlardan biridir.diğeri de terazi zaten:)
çok akıllı ve kültürlü olur yalnız kovalar,son dakikacı ve rahattırlar dediğin gibi,babamın uçak kaçırmışlığı saymakla bitmez..evde oturuyordur halbuki,yetişirim bişey olmaz der her seferinde

Tünaydın
İçimdeki çalışma aşkı ile geç kaldım bugün
Nasılsınız ahali

Nick burda doğum yapacak bu gidişle

son hali bu, 1700 gram ve 42 cm tabi 6 gün önceydi bu
şekerle başım iyide geçen hafta tansiyonum yükseldi ilk kez böyle bişey oldu epey korktum geçen hafta evde yattım raporluydum, benim sezeryan isteğim giderek keyfiden zorunlu hale gelecek gibi

Tünaydın
İçimdeki çalışma aşkı ile geç kaldım bugün
Nasılsınız ahali

Nick burda doğum yapacak bu gidişle
çeko hoşgeldin canım,nasılsın?
evet canlı yayın naklen doğum,bir ilk yaşanıp bir forumda doğuma anı yaşıcaz

oy maşallah ağzı burnu ne tatlı ,uyuyo hem de
geçmiş olsun canım,stres yapma az kaldı doğuma ,sağlıkla doğurursun kuzunu. sezeryan genelde 38 de alıyolar zaten..
bi de kendi fotonu koy canım,maşallah pek güzel hamileydin ilk başlarda bi foto koymuştun ya..albüme ama :):)

benim annem babam kardeşim hepsi balık 1 mart 8 mart 15 mart peş peşe doğumgünleri, annem neysede evin erkekleri cidden çok bencil ve ben bilirimci

benim ex de balık burcuydu öff zırıl zırıl bişeydi, bazen öyle saçmasapan hayaller kurardıki güya romantiklik olsun diye. Resmen hayal dünyasında yaşıyorlar. ve evet çok benciller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…