Ben de önce umre istiyorum Allah hepimize nasip etsin. Hani önceden umreye gidip oraları sakin sakin görüp tanımak istiyorum. İNŞALLAH nasip olur
İyi akşamlar qui, belki seni bir dahaki sefere oğluşumla karşılarım :)
hani la karşılayamadın
konu açsana doğuramıyorum ne yapmam lazım diye,gelen yorumlar seni kesin doğurtur
herkese merhaba,nabersiniz ??
Elmayra benim hic migdem bulanmiyor :26: Acikcasi okudugum hamile yorumlarina bakinca 'ya ben gercekten hamilemiyim ki' diyorumCok az degisiklik var bende cunku. Bakalim yarini heyecanla bekliyorum insaAllah iyi haberler alirim. Ben sata gore 6+5 im bugun. Fakat yarin bizim mucizemizin biraz geriden geldigini duyacakmisim gibime geliyor. Saglikli sihatli olsunda insaAllah
bide erken doğurucam kasılıyorum diyodu demihayırlısı ile bak son düzlüğe girdi bile darısı başıma inşallah
benimki de geç döllenmeydi.artık doktora düzeltilmiş sat söylemen lazım..B
Biz seninle aynıyız dilerim sen de duyarsın inş bi sıkıntı olmaz. Ben normalde 7+2 yim doktor bana dün 6+4 dedi :S
hoşgeldin ballı lokma tatlım
Bulanmasın zatenAllahtan belanı istiyorsun
Arabyı iki kez sağa cektim ben, cok feci ya :S
Biz seninle aynıyız dilerim sen de duyarsın inş bi sıkıntı olmaz. Ben normalde 7+2 yim doktor bana dün 6+4 dedi :S
tabiki benim oğlum efendi uslu bişey olacak(bu smilei yapınca çek geldi aklıma)
hoşbuldum arkadaşım.
Yok gelinlik giymedim,günlük bir elbise giymiştim.
Eşimde kot pantolon ve gömlek.
Yanlız ikimiz de siyahlar içindeydik.
tabiki öyle bakar cin gibiahahahahahahaha söyle mi bakar .D
ahahahahahahaha ay kıyamam yakesin biz de böle olucaz
Bulantısı olmayan her gebeden bunu duyuyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum diyorlar. Fazlasıyla bulantı çekmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim bulantın varken de kendini hamile hissetmiyorsun :) Hasta gibi hissediyorsun ve biran önce iyileşmek istiyorsun..Konuya atlamis gibi olacagim ama enistem iki gun once umreye gitti ablama video gondermis. Aslinda hep izlenilen goruntuler ama ailenden birinin orada olmasini bilmek cok baska bi duygu uyandiriyor icinde insanin. Nasip olursa bizde gitmek istiyoruz insaAllah. Bir hafta bile olsa. Ama once hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza alalim oda 3-5 yasina gelsin insaAllah hep birlikte gitmek nasip olur.
Elmayra benim hic migdem bulanmiyor :26: Acikcasi okudugum hamile yorumlarina bakinca 'ya ben gercekten hamilemiyim ki' diyorumCok az degisiklik var bende cunku. Bakalim yarini heyecanla bekliyorum insaAllah iyi haberler alirim. Ben sata gore 6+5 im bugun. Fakat yarin bizim mucizemizin biraz geriden geldigini duyacakmisim gibime geliyor. Saglikli sihatli olsunda insaAllah
Bugün olmadı yarın karşılar bebişim :)hani la karşılayamadın
konu açsana doğuramıyorum ne yapmam lazım diye,gelen yorumlar seni kesin doğurtur
kova burcu olmamak için direniyor :))
kova burcu son dk. Insanıdır biraz ömrü törpüler,
çok rahatlardır genelinde :)
kova burcu olmamak için direniyor :))
evet ya nemiş 2 ay öncesinden başlamıştı erken doğurucam diyehayırlısı ile ikiniz de sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah..
geçen yazdım sana da görmedin heralde.nasıl oldun şeker diyeti nasıl gidiyo? oğlan da ağırlaşmıştır iyice,bi foto koy da görelim son halini:)
Balık burcu olmasını hiç istemezdim :/
Yok canım güzel bir teklif sonrası oldu,sonra gidip başvurdukevde otururken hadi evlenelim mi dediniz siz :)
çeko hoşgeldin canım,nasılsın?Tünaydın
İçimdeki çalışma aşkı ile geç kaldım bugün
Nasılsınız ahali
Nick burda doğum yapacak bu gidişle
Eki Görüntüle 986283
son hali bu, 1700 gram ve 42 cm tabi 6 gün önceydi bu
şekerle başım iyide geçen hafta tansiyonum yükseldi ilk kez böyle bişey oldu epey korktum geçen hafta evde yattım raporluydum, benim sezeryan isteğim giderek keyfiden zorunlu hale gelecek gibi
benim annem babam kardeşim hepsi balık 1 mart 8 mart 15 mart peş peşe doğumgünleri, annem neysede evin erkekleri cidden çok bencil ve ben bilirimci
Eki Görüntüle 986283
son hali bu, 1700 gram ve 42 cm tabi 6 gün önceydi bu
şekerle başım iyide geçen hafta tansiyonum yükseldi ilk kez böyle bişey oldu epey korktum geçen hafta evde yattım raporluydum, benim sezeryan isteğim giderek keyfiden zorunlu hale gelecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?