09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Canım çok yorma kendini diyecem ama ben de öyleyim.. Nerdeyse doğurcam hala evde iş iş diye koşturuyorum :/
Çek az çalıştığını biliyorduk zaten
Bizim ofisinde etasında sıkıntı var, sürekli firmaları bütün kayıtlarıyla siliyor. Allahtan patron yedek alıyor. Neyse ETA'yı aramış demiş böyle böyle, etadan aldığı cevap "yapmaması lazım" Adam demiş yahu yapıyor işte var bu sıkıntı, verilen cevap "olmaması lazım"
Kapatmış telefonu artık kendi kurcalaya kurcalaya bulmuş bişeyler.

kesinlikle annene sorsan seninle aynı düşünceleri paylaşmaz :)))

bide bende akrebim düşün yani ne kadar zıtlıklar içinde bir ilişki yaşamışlığımızı :)))
sonra da gidip ousunu mu buldun:):)

Geçmiş olsun Q cum, Allah daha büyükleri ile sınamasın
Evet, bi de barajlarda su yok diyolar

amin çeko sağol canım.
burası Türkiyenin en sulak yeri,ama burda bile bu sene toplasan 10 gün ancak yağdı ve barajlarda su çok az.Allah sonumuzu hayır etsin..

valla bilmiyorum ki bende bakıyorum kimisinin karnı çok büyük oluyo kimisi küçük benden küçükler de var koca bebek sığıyo demek ki, artık dediğin gibi iç karın meselesi mi vücut yapısı mı yoksa harbiden bebek erkek olunca daha derli toplu kız oluncamı yayık oluyo bilemedim kızımda olursa kıyas yaparız

hastalığın geçmiş ya ona çok sevindim yoksa ağız burun tıkalı gripken insan nasıl ıkınırda nasıl doğurur şimdi rahat rahat çatır çatır doğurursun

inşallah canım ya, sancılarımı bekliyorum, bi yandan da evde iş kalmasın diye çamaşırları falan hallediyorum.

nicko peki hafif tırsma var mı doğumdan? hani karar veridn hemen doğrusan neyse, 3 gündür bekliyosun,hiç dedin mi aman gidip sezeryan olim diye??
aman çamaşır yıka tabi o çok mühim

Kızım milletin 8 saatte yaptığını ben 2 satte yapıyorum da ondan
Ha çok zeki olduğumdan değil, burdakiler sağ kulağını sol eliyle tutmaya çalışan tipten o yüzden genelde
Evet öyle, bunlarda bizim programcıyı aramış o da demiş hata vermemesi lazım ki ilk kez haklı bilgisayarcı adresi girseler hata vermeyecek

amin çeko sağol canım.
burası Türkiyenin en sulak yeri,ama burda bile bu sene toplasan 10 gün ancak yağdı ve barajlarda su çok az.Allah sonumuzu hayır etsin..

Amiiiin :18:

selam..

elmayra canım bebeğin hayırlı olsun..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
darısı başıma..

nicko peki hafif tırsma var mı doğumdan? hani karar veridn hemen doğrusan neyse, 3 gündür bekliyosun,hiç dedin mi aman gidip sezeryan olim diye??

o korkmuyo maşallah korku bende var qui, müthiş bi toto vızıklaması bildiğin gibi değil normalden de sezeryandan da korkuyorum valla ama sezeryan daha ağır basıyo mecbur çıkacak

o korkmuyo maşallah korku bende var qui, müthiş bi toto vızıklaması bildiğin gibi değil normalden de sezeryandan da korkuyorum valla ama sezeryan daha ağır basıyo mecbur çıkacak

sezeryana kesin karar verdin sen o zaman?hiç korkma canım,ben sadece hastaneye gittiğimde o yeşil önlüğü giyerken buz gibi oldum,heyecandan bayılcak gibi oldum:)bir de ameliyathanede..gerçi bir de benim doktorum ben,i 37.haftamda bırkaıp gittiği için,başka bir doktora doğum yaptırmak zorunda kaldım,moralim de çok bozuktu....
sonrası çok rahattı benim. kalktım yürüdüm dikiş sorunum falan da olmadı,hiç endişe etme yani..ayrıca sütüm de geldi.:)

benimki de geç döllenmeydi.artık doktora düzeltilmiş sat söylemen lazım..
ayy öyle tatlı isimleri falan söyleme canın çeker şimdi senin :)

Ben mi düzelticem satı kendi düzeltsin
İnşallah cnm, Allah hakkında hayırlısını versin Pıt pıt duyarsın kalp atısını
Tünaydın
İçimdeki çalışma aşkı ile geç kaldım bugün
Nasılsınız ahali

Nick burda doğum yapacak bu gidişle

Canım arkadaşım Çek hoşgeldin ÇekCİM
selam..

elmayra canım bebeğin hayırlı olsun..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
darısı başıma..

Teşekkür ederim berrecim inşallah darısı basına

en korktuklarım bunlar zaten ya dikişlerim çok acırsa ya sütüm gelmezse :18:
ben zaten sezeryan istiyodum ama şekerden dolayıda doktorlar sezeryanla almak istiyolarmış bebeğin irileşme ve anne kanındaki şeker miktarını iyice arttırması ihtimali var ya şeker olunca

o sancıda nasıl olacak ki yani o ağrı neye benziyomuş doktorun anlattı mı, gerçi suyun gelince başlar ordan anlarsın heralde :26:
Nemiş tariflere göre adet sancısı gibi başlayacak. Yani bel ve kasık bölgesinde kasılma ve ağrı hissedilirse anlaşılır heralde :) Mesela çarşamba günü sancım vardı hafif, belimde de ağrı vardı zaten. Sonra sancım geri kaçtı
qui gündelik işlerime devam ediyorumki stres yapmayayım, oturup kendimi dinledikçe kötü oluyorum.
doğumdan tabiki çok korkuyorum, ama diyorum nasıl olsa bi noktadan sonra bitecek sık dişini. dün gece dedim gidip sezeryan olayım :) ama ondan da çok korkuyorum. cengaver değilim yani bakmayın rahat davrandığıma. stres yapsam elime bişey geçmeyecek, e madem bu çocuk doğacak bi şekilde, mecbur yürekli olucam.
Ve artık sürece değil sonuca odaklanmaya karar verdim, sadece bebeğimin kucağımda olduğunu hayal ediyorum ve bu yorucu gebeliğin noktalanacağı için mutlu oluyorum.
Çek ben sana takılıyorum, zeki birisin sen gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…