- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Canım çok yorma kendini diyecem ama ben de öyleyim.. Nerdeyse doğurcam hala evde iş iş diye koşturuyorum :/kuzum geçen pazartesi bi yükseldi nedenini bilmiyorum açıkçası 10 dk içinde gene düştü 10/7'ye öyle uzun sürmedi, haftasonu epey bi temizlik yapmıştım şifoniyerimizi boşalttım bebek dolabı yapıcam onu diye içini sildim altına örtüler serdim falan yoruldum demek ki, şükür 1 haftadır çıkmadı
Çek az çalıştığını biliyorduk zatenAslında ben az ve öz çalışırım ondan çakmıyonuz
Sabah sabah pek çalışamam sadece
Bugün bir çalışmışım, tüm şubelerin saftrikliğini çözdüm
Kullanmayı bilmiyolar e-fatura sistemini, sistem bozuk diyolar
Dedim adres bomboş, önce onu gir. Girdi aaa oluyomuş diyo, olaylar zincirleme olduğundan diğerleri de aynıydı.
Hoş buldum pampa naber :13:
sonra da gidip ousunu mu buldun:):)kesinlikle annene sorsan seninle aynı düşünceleri paylaşmaz :)))
bide bende akrebim düşün yani ne kadar zıtlıklar içinde bir ilişki yaşamışlığımızı :)))
Geçmiş olsun Q cum, Allah daha büyükleri ile sınamasın
Evet, bi de barajlarda su yok diyolar
nemiş bi maşllah daha çok tatlısın
ne bileyim bazılarının iç karnı geniş olur diyolar ,ne demekse ,sanki herkeste aynı organlar yok
şimdilik dönmeye yeri var,biraz daha büyünce sıkışıp kalıyolar ,öyle tamtur dönmek yok
amin nicko :):13:
Canım çok yorma kendini diyecem ama ben de öyleyim.. Nerdeyse doğurcam hala evde iş iş diye koşturuyorum :/
Çek az çalıştığını biliyorduk zaten
Bizim ofisinde etasında sıkıntı var, sürekli firmaları bütün kayıtlarıyla siliyor. Allahtan patron yedek alıyor. Neyse ETA'yı aramış demiş böyle böyle, etadan aldığı cevap "yapmaması lazım"Adam demiş yahu yapıyor işte var bu sıkıntı, verilen cevap "olmaması lazım"
Kapatmış telefonu artık kendi kurcalaya kurcalaya bulmuş bişeyler.
hastalığın geçmiş ya ona çok sevindim yoksa ağız burun tıkalı gripken insan nasıl ıkınırda nasıl doğurur şimdi rahat rahat çatır çatır doğurursun
inşallah canım ya, sancılarımı bekliyorum, bi yandan da evde iş kalmasın diye çamaşırları falan hallediyorum.
inşallah canım ya, sancılarımı bekliyorum, bi yandan da evde iş kalmasın diye çamaşırları falan hallediyorum.
Canım çok yorma kendini diyecem ama ben de öyleyim.. Nerdeyse doğurcam hala evde iş iş diye koşturuyorum :/
Çek az çalıştığını biliyorduk zaten
Bizim ofisinde etasında sıkıntı var, sürekli firmaları bütün kayıtlarıyla siliyor. Allahtan patron yedek alıyor. Neyse ETA'yı aramış demiş böyle böyle, etadan aldığı cevap "yapmaması lazım"Adam demiş yahu yapıyor işte var bu sıkıntı, verilen cevap "olmaması lazım"
Kapatmış telefonu artık kendi kurcalaya kurcalaya bulmuş bişeyler.
amin çeko sağol canım.
burası Türkiyenin en sulak yeri,ama burda bile bu sene toplasan 10 gün ancak yağdı ve barajlarda su çok az.Allah sonumuzu hayır etsin..
nicko peki hafif tırsma var mı doğumdan? hani karar veridn hemen doğrusan neyse, 3 gündür bekliyosun,hiç dedin mi aman gidip sezeryan olim diye??
aman çamaşır yıka tabi o çok mühim
selam..
elmayra canım bebeğin hayırlı olsun..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
darısı başıma..
o korkmuyo maşallah korku bende var qui, müthiş bi toto vızıklaması bildiğin gibi değil normalden de sezeryandan da korkuyorum valla ama sezeryan daha ağır basıyo mecbur çıkacak
hoşbuldum canım nasılsın..
kadesa da kısmetse 25 Şubatta doğuruyomuş
benimki de geç döllenmeydi.artık doktora düzeltilmiş sat söylemen lazım..
ayy öyle tatlı isimleri falan söyleme canın çeker şimdi senin :)
İnşallah cnm, Allah hakkında hayırlısını versinYok yok istemiyorum gercektenAblam en son hamileliginde 5 ayina kadar cekti bu derdi Korkutmak gibi olmasinda Ama zaten her kiside ve her gebelikte farkli oluyor.
Amin canim insaAllah. Sakin dert etme onu. Yine ablamdan vericem ornegi. 12 inci haftasina kadar hizli gidiyordu minigimiz ondan sonra normal gunune dondu. Abla ornekleri bende cok 11 kez teyze olunca
Yarin aksam (iyi) haberleri aktaririm insaAllah
Tünaydın
İçimdeki çalışma aşkı ile geç kaldım bugün
Nasılsınız ahali
Nick burda doğum yapacak bu gidişle
selam..
elmayra canım bebeğin hayırlı olsun..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
darısı başıma..
sezeryana kesin karar verdin sen o zaman?hiç korkma canım,ben sadece hastaneye gittiğimde o yeşil önlüğü giyerken buz gibi oldum,heyecandan bayılcak gibi oldum:)bir de ameliyathanede..gerçi bir de benim doktorum ben,i 37.haftamda bırkaıp gittiği için,başka bir doktora doğum yaptırmak zorunda kaldım,moralim de çok bozuktu....
sonrası çok rahattı benim. kalktım yürüdüm dikiş sorunum falan da olmadı,hiç endişe etme yani..ayrıca sütüm de geldi.:)
Nemiş tariflere göre adet sancısı gibi başlayacak. Yani bel ve kasık bölgesinde kasılma ve ağrı hissedilirse anlaşılır heralde :) Mesela çarşamba günü sancım vardı hafif, belimde de ağrı vardı zaten. Sonra sancım geri kaçtıo sancıda nasıl olacak ki yani o ağrı neye benziyomuş doktorun anlattı mı, gerçi suyun gelince başlar ordan anlarsın heralde :26:
qui gündelik işlerime devam ediyorumki stres yapmayayım, oturup kendimi dinledikçe kötü oluyorum.nicko peki hafif tırsma var mı doğumdan? hani karar veridn hemen doğrusan neyse, 3 gündür bekliyosun,hiç dedin mi aman gidip sezeryan olim diye??
aman çamaşır yıka tabi o çok mühim
Çek ben sana takılıyorum, zeki birisin sen gerçekten.Kızım milletin 8 saatte yaptığını ben 2 satte yapıyorum da ondan
Ha çok zeki olduğumdan değil, burdakiler sağ kulağını sol eliyle tutmaya çalışan tipten o yüzden genelde
Evet öyle, bunlarda bizim programcıyı aramış o da demiş hata vermemesi lazım ki ilk kez haklı bilgisayarcıadresi girseler hata vermeyecek
Çek ben sana takılıyorum, zeki birisin sen gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?