09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayy cute bari burda yapma ne demek hayran olun lan çok ayıp çok

bişi itiraf edicem ayrıca o evim güzel evim gibi bir topc var onu da sevmiyorum ben
karılar birbirine hava atıyor sadece ay bak benim ev (yani param var hesabı)
üzgünüm ama böyle düşünüyorum

ben bu ayakkbılığı görmemişştttimmm...nasıl görmedimm yahuuuu
çok beğendimm
havamı atıon bize şimdi...salonum büyük evim yepyeni diyeeee :76::76::95::95::95:

günaydın. nickinin anlamı nedirkine?
bal ve sirkeden oluşan karışım demek. Diğer topaktan kızlara nickim uzun geldiğinden bana "sirke" ya da "sirkeci" filan diyorlar

bu arada ben de scotch brite ın mopunu kullanıyorum kesinlikle büyük kolaylık baza koltuk altları için
nüfus azsa küçük ev daha avantajlı temizlik olayı en çok 1 saatte bitiyor (kçük evli kendi teselli eden sirke modu)

orda benim de salonum var

Ous yardım etmese bende düşünürdüm temizlikçi tutmayı
Ama ediyo ya da ben ona yardım ediyorum tam bilemiyorum

Ben de böyle düşünüyorum. Açıkçası benim içim burkuluyor öyle evleri görünce, çünkü ben evimi evlendikten sonra düzmeye başladım...

Ous yardım etmese bende düşünürdüm temizlikçi tutmayı
Ama ediyo ya da ben ona yardım ediyorum tam bilemiyorum

benimde karışık işte mesela tüm camları o sildi temizlikte aman zaten sevmem cam silmeyi, keşke ütü yapmayıda bilse,

gerçi benimki biliyodur da üstüne kalmasın diye çaktırmıyodur kesin çakal

Biz de mop kullanıyoruz ama tam olarak sonuna kadar uzanmıyo sanki ?
Scrote'nin ki daha mı uzun ki acaba ?

görüş işte buda benim görüşüm abla
bana öyle geliyor

kızım kaynanaya eltiye hava atılır .burda çoğu kişi birbirini tanımıyor bile.sadece begendikleri onların olan şeyleri göstermek ve bir de başkalarının gözüyle görmek istiyorlar bence

benimde karışık işte mesela tüm camları o sildi temizlikte aman zaten sevmem cam silmeyi, keşke ütü yapmayıda bilse,

gerçi benimki biliyodur da üstüne kalmasın diye çaktırmıyodur kesin çakal

Camları sen silecektin hani bizim camları ben siliyorum alt kat ya korkuluk var, Ous sığamıyo ordan

ana yok be ne hava atmak ıcın eklıcem ayakkabılıgı herkez begendı bır cok kısı yaptı ıhtıyacı olan aslında ben baka bısey gostercektım ama bulamayınca bunu ekledım :)
yoksa oyle bırı degılım
evım guzel evıme cok bakarım cok hosuma gıdıyor
bugun albumler kısmına bır yorum yazcaktım pıyon gıbı katekullıye gelmıyım dıye yazmadım

fallen nerede yasıyorsun len sen oyle?

buarada dogumdan ayılınca adama oyle dedım ya öpün benı fıklan dedım napsın adam tamam vs dıye tesellı ettı optu alınımdan yanagımdan mı bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…