hemen baktımmmklasik bir taraz seviyordsun galiba..o perdelerin üstteki kısımlarını çıkarsan daha ferah olur şekerim ev...karanlıklaştırmış odayı gibi geldi bana
kızım kaynanaya eltiye hava atılır.burda çoğu kişi birbirini tanımıyor bile.sadece begendikleri onların olan şeyleri göstermek ve bir de başkalarının gözüyle görmek istiyorlar bence
sakıncasımı varözelse anlatma nicki
sizin topiği de takip eder oldum...gülmek bebişe iyi gelir dimi
yok kız 10 yıllık salon.param olsa yenilerim
sizin topiği de takip eder oldum...gülmek bebişe iyi gelir dimi
bilmiyorum abla bana öyle geliyor işte neticede hepsi paraya bakıyor para oldumu hepsini güzel bir şekilde yapabiliyor insan
tabi bu benim düşüncem herkes aynı düşüncede olmaz zaten imkansız
fallen gı tatile gelirim oraya 1500 m2 bahçe içinde bizde bi dötlük yer verirsiniz herhal çadır kurarız olmassa
Tatil yapamayanlar sana gelsin hafta sonu o zaman
ooff ne güzel
nerde yaşıyor5sun canım sen ?
sen mi arıyuordun bir de?
Abla sen kaç senelik evlisin
ben seni ergen falan sanmıştım düüün
tanımadığım için
ana yok be ne hava atmak ıcın eklıcem ayakkabılıgı herkez begendı bır cok kısı yaptı ıhtıyacı olan aslında ben baka bısey gostercektım ama bulamayınca bunu ekledım :)
yoksa oyle bırı degılım
evım guzel evıme cok bakarım cok hosuma gıdıyor
bugun albumler kısmına bır yorum yazcaktım pıyon gıbı katekullıye gelmıyım dıye yazmadım
fallen nerede yasıyorsun len sen oyle?
buarada dogumdan ayılınca adama oyle dedım ya öpün benı fıklan dedım napsın adam tamam vs dıye tesellı ettı optu alınımdan yanagımdan mı bılemedım
Hayır özel değil :107: Eşimle yaşadığım, 80 m2 civarı bir evim var
kızlar kocaelideyim ben babamın evinde yaşıyorum size 1-2 resim ekleyim madem
Eki Görüntüle 734088 Eki Görüntüle 734094 Eki Görüntüle 734095 Eki Görüntüle 734096 Eki Görüntüle 734097 Eki Görüntüle 734098 Eki Görüntüle 734099 Eki Görüntüle 734100
bebe ısteyerekmı oldu bacım? dahada yenı evlısın daha sabahlar olmasın yapaydınız
gelir tabi gelmezmi gülmek bizede iyi gelir
Biz de mop kullanıyoruz ama tam olarak sonuna kadar uzanmıyo sanki ?
Scrote'nin ki daha mı uzun ki acaba ?
Ben anlamadım laf sokan sensin , sinirleri bozulan yine sensin
sıze sunu eklıyım bunu goren hayran oluyor :)
bu ayakkabılık ama ıc ayakkabılık
Eki Görüntüle 734063 Eki Görüntüle 734062 Eki Görüntüle 734064 Eki Görüntüle 734066 Eki Görüntüle 734068
o ayakkabılıgın yanında bu anahtarlık asılı
ayrıca kırada oturdugumuz evımız yatak odası 7.5 metre kareydı bırde sımdıkı arada farkı sız cıkarın
dip no t: eskı evdekı perdeler 3 ayda yenılendı yenı eve tasınınca
yok alınma seni eleştirmiyorum.bence bunlar masum şeyler güzel şirin şeyler.orda paylaşılan evler genelde normal evler.çok azı öyle lüks.
ne güzelbiz kısaca ona temizliği kolay diyoruuzz ,
sen mi arıyuordun bir de?
zenginim villada yaşıyorum diyorsun biliyorumama resimler çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?