09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hemen baktımmm klasik bir taraz seviyordsun galiba..o perdelerin üstteki kısımlarını çıkarsan daha ferah olur şekerim ev...karanlıklaştırmış odayı gibi geldi bana

ondan değil fotolar sabahın 6 sında çekildi daha etraf bile yadınlanmamıştı.

kızım kaynanaya eltiye hava atılır .burda çoğu kişi birbirini tanımıyor bile.sadece begendikleri onların olan şeyleri göstermek ve bir de başkalarının gözüyle görmek istiyorlar bence

bilmiyorum abla bana öyle geliyor işte neticede hepsi paraya bakıyor para oldumu hepsini güzel bir şekilde yapabiliyor insan
tabi bu benim düşüncem herkes aynı düşüncede olmaz zaten imkansız

bilmiyorum abla bana öyle geliyor işte neticede hepsi paraya bakıyor para oldumu hepsini güzel bir şekilde yapabiliyor insan
tabi bu benim düşüncem herkes aynı düşüncede olmaz zaten imkansız

yok alınma seni eleştirmiyorum.bence bunlar masum şeyler güzel şirin şeyler.orda paylaşılan evler genelde normal evler.çok azı öyle lüks.

fallen gı tatile gelirim oraya 1500 m2 bahçe içinde bizde bi dötlük yer verirsiniz herhal çadır kurarız olmassa

Tatil yapamayanlar sana gelsin hafta sonu o zaman

ooff ne güzel
nerde yaşıyor5sun canım sen ?

sen mi arıyuordun bir de?

kızlar kocaelideyim ben babamın evinde yaşıyorum size 1-2 resim ekleyim madem
Eki Görüntüle 734088 Eki Görüntüle 734094 Eki Görüntüle 734095 Eki Görüntüle 734096 Eki Görüntüle 734097 Eki Görüntüle 734098 Eki Görüntüle 734099 Eki Görüntüle 734100

artık adama bakıcam derken nerelere gitiysen...nerenden öptünü bile hatırlamıosunnn
havalı kızsın vesselam...evinle, arabanlar,çocuğunla...

bebe ısteyerekmı oldu bacım? dahada yenı evlısın daha sabahlar olmasın yapaydınız

isteyerek oldu bacımmm sanmıyorum sabahlar olmasın pek mümkün değil benm kocişle...uykuya düşkündür 10 saniyede uyuyan bi adam saydım bi gün yeminle eşim 32 yasında ben 27 bebiş dogdugunda 28 olcam ....zamanı diye düşündüm canım ya.....

gelir tabi gelmezmi gülmek bizede iyi gelir

işi gücü bıraktım o zamn burdayım

Biz de mop kullanıyoruz ama tam olarak sonuna kadar uzanmıyo sanki ?
Scrote'nin ki daha mı uzun ki acaba ?

sopalar standart olsa gerek ama bana uzunluktan ziyade yere yapıştırıp kullanırken girebileceği yükseklik önemli
bizim oturma odasındaki köşeyi yapan adam biraz alçak yapmış da anca scotch brite ın mopunu sokabiliyoruz oraya.

cutemom bu arada antren çok hoş yeni mi taşındın? güle güle otur.

Ben anlamadım laf sokan sensin , sinirleri bozulan yine sensin

Birlikte calıstıgım insanlara laf sokmaktan hic hoslanmam beni zorla seytan moduna getiriyolar o yüzden canım sıkıldı.

E bu ayakkabılıık ikea değil mi?

nıck :) kimseyi üzmek ıstemedım ama bızde evımızı kendımız yaptk hatta salonda avıze , kapı kolları vb uzatmak ıstemıyorum mutfak halımıda 1 ay once aldım yoksa ben baska bı nıyetle koymadım o ayakkabılık resmını
yada kıradakı evımızın ne kadar kucuk oldugunu ev muhabbetı uzerıne ekledım
baska turlu bısey olsa herhalde daha farklı yansıtırdım dıye dusunuyorum

yok alınma seni eleştirmiyorum.bence bunlar masum şeyler güzel şirin şeyler.orda paylaşılan evler genelde normal evler.çok azı öyle lüks.

evine bende baktım şimdi gerçekten mütevazi bir ev
fakat fonların konusunda benimde düşüncem çıkarman yönünde bende çıkardım bu yıl daha ferah oldu evin içi ve benim koltuklarda kahve

ne güzel biz kısaca ona temizliği kolay diyoruuzz ,

Bence temizlik evin ebatıyla alakalı değil, küçük evin temizliği daha zor oluyor çünkü herşeyin tıkış tıkış, heryerde birşey var... Ev büyük olcak sere serpe yaşıycan ohh ferah ferah... Küçük evin eşyası da küçük oluyor.

sen mi arıyuordun bir de?

yok abla 1 kere aradım oda işin ne zmn biter demişti. bende aradım şu saatte biter die. o kadar. başkada aramadım hiç.

cte sakın yazma gözünü seveyim.

sirkeci bacı hangi dilde öyle o birleşim, karışım yada neyse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…