evine bende baktım şimdi gerçekten mütevazi bir ev
fakat fonların konusunda benimde düşüncem çıkarman yönünde bende çıkardım bu yıl daha ferah oldu evin içi ve benim koltuklarda kahve
Bence temizlik evin ebatıyla alakalı değil, küçük evin temizliği daha zor oluyor çünkü herşeyin tıkış tıkış, heryerde birşey var... Ev büyük olcak sere serpe yaşıycan ohh ferah ferah... Küçük evin eşyası da küçük oluyor.
Bence temizlik evin ebatıyla alakalı değil, küçük evin temizliği daha zor oluyor çünkü herşeyin tıkış tıkış, heryerde birşey var... Ev büyük olcak sere serpe yaşıycan ohh ferah ferah... Küçük evin eşyası da küçük oluyor.
kızlar kocaelideyim ben babamın evinde yaşıyorum size 1-2 resim ekleyim madem
Eki Görüntüle 734088 Eki Görüntüle 734094 Eki Görüntüle 734095 Eki Görüntüle 734096 Eki Görüntüle 734097 Eki Görüntüle 734098 Eki Görüntüle 734099 Eki Görüntüle 734100
sopalar standart olsa gerek ama bana uzunluktan ziyade yere yapıştırıp kullanırken girebileceği yükseklik önemli
bizim oturma odasındaki köşeyi yapan adam biraz alçak yapmış daanca scotch brite ın mopunu sokabiliyoruz oraya.
cutemom bu arada antren çok hoş yeni mi taşındın? güle güle otur.
Birlikte calıstıgım insanlara laf sokmaktan hic hoslanmam beni zorla seytan moduna getiriyolar o yüzden canım sıkıldı.
bir ara atarım.kıyamıyorum şimdi.
yok canım villa değil yalan konuşamam müstakil tek katlı bir evimiz var.
nıck :) kimseyi üzmek ıstemedım ama bızde evımızı kendımız yaptk hatta salonda avıze , kapı kolları vb uzatmak ıstemıyorum mutfak halımıda 1 ay once aldım yoksa ben baska bı nıyetle koymadım o ayakkabılık resmını
yada kıradakı evımızın ne kadar kucuk oldugunu ev muhabbetı uzerıne ekledım
baska turlu bısey olsa herhalde daha farklı yansıtırdım dıye dusunuyorum
ınsan aksam olsun eve gıdeyım ıster sureklıkızlar kocaelideyim ben babamın evinde yaşıyorum size 1-2 resim ekleyim madem
Eki Görüntüle 734088 Eki Görüntüle 734094 Eki Görüntüle 734095 Eki Görüntüle 734096 Eki Görüntüle 734097 Eki Görüntüle 734098 Eki Görüntüle 734099 Eki Görüntüle 734100
artık adama bakıcam derken nerelere gitiysen...nerenden öptünü bile hatırlamıosunnn
havalı kızsın vesselam...evinle, arabanlar,çocuğunla...
atma kız çıakr bi yere koyben atmadım şahsen
ama çıkarınca kaynanam istedi bende seneye takacam veremem dedim
sebatiye abla üyeliği silince ben seni çıkardım listeden. şindide göremedim fotolarını. silme ben geliyorum
Önce sinir olmuşsun bence, yoksa laf sokmazdın
sebatiye abla üyeliği silince ben seni çıkardım listeden. şindide göremedim fotolarını. silme ben geliyorum
ana yok be ne hava atmak ıcın eklıcem ayakkabılıgı herkez begendı bır cok kısı yaptı ıhtıyacı olan aslında ben baka bısey gostercektım ama bulamayınca bunu ekledım :)
yoksa oyle bırı degılım
evım guzel evıme cok bakarım cok hosuma gıdıyor
bugun albumler kısmına bır yorum yazcaktım pıyon gıbı katekullıye gelmıyım dıye yazmadım
fallen nerede yasıyorsun len sen oyle?
buarada dogumdan ayılınca adama oyle dedım ya öpün benı fıklan dedım napsın adam tamam vs dıye tesellı ettı optu alınımdan yanagımdan mı bılemedım
isteyerek oldu bacımmmsanmıyorum sabahlar olmasın pek mümkün değil benm kocişle...uykuya düşkündür 10 saniyede uyuyan bi adam saydım bi gün yeminle eşim 32 yasında ben 27 bebiş dogdugunda 28 olcam ....zamanı diye düşündüm canım ya.....
işi gücü bıraktım o zamn burdayım
Ya izne cıkacak 2 haftayı kitledi bana, iki hafta demek sabah 08,30 da baslayıp akşam ne zaman cıkacağını bilememen demek. Tuvalete gidememek, ankaranın bütün üst düzey bürokratları yüzünden strese girmek demek.
Sonra da bayramdan sonra 2 hafta cıkacakmış, ben de eşek olunca semer vuran cok olur dedim. Ordan basladı.
ufff böyle isteyenleri ben hiç sevmiyorum.istedikleri zamanda veriyorum.
aynen sebatiş apla bende ekledim senisebatiye abla üyeliği silince ben seni çıkardım listeden. şindide göremedim fotolarını. silme ben geliyorum
Cute yatak oadan cok ferah cok begendim
akşam benim kide yerleşti
atarım fotolarını
ayakkabılığılığınında tasarımı cok hooş
ınsan aksam olsun eve gıdeyım ıster sureklı
sorma bu ara kara dutlarda oldu her akşam 1 kilo yiyom
hayır bugun egenın whatsapta bır resmı var egenın gozlukle fılan etrafından 3-4 kız
zıbıdı bakarsa gorur
durumdada anası gıbı havalı uleyn gıbı bısey yazıyor
bır arkadasım demıskı ne demek uyanı bu durum :)
ne ne demek ananın gozu ya cocuk 2 yasındayken etrafındakı kızlarla foto cekmısız artıst gıbı :) artı nıyet yok hepsı espri aslında
Aynen
Zaten hava atılacak bi eve sahip değilim
Yeni gelin topiğindeydim ben önceden, o zaman eklemiştim
Çünkü İstanbul da sıfır ve uygun evlerin hepsi minnacık, yeni evlilere fikir olsun diye eklemiştim
Benimde ayakkabılığım seninkine benziyo ama ayna filan yok daha minyatür hali
İkea ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?