09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evine bende baktım şimdi gerçekten mütevazi bir ev
fakat fonların konusunda benimde düşüncem çıkarman yönünde bende çıkardım bu yıl daha ferah oldu evin içi ve benim koltuklarda kahve

bir ara atarım.kıyamıyorum şimdi.

yegenimle benım ev aynı sitede halıyı alıp bir girişiyoruz ohhhhh ferah ferah sil süpür evet kolay oluyor büyük evi temizlemek

oda doğruda alışkanlıklar belki de , benim evimde büyük bi ev sayılmaz ama annemlerin evi 85-90 m2 civarıydı ona alışınca , bide 2 kişi olunca biraz fazlası gereksiz gibi geliyoorr,

Fallen sizin ki kadar olmasa da bizim de minik bi bahçemiz var
Ben oraya çim ektim çiçek ektim
Çim çakma çim miydi neydi ya da ben geç suladım zamanla kurudu
Çiçekler güzeldi ama çocuklar biz işteyken yolup yolup atmışlar hemde köklerinden
Sizin orası müsait ne güzel

Tamam bi de onu deneyeyim ben, bizim köşenin altına da birşey girmiyor ki kaydırıp duruyoruz
Biz yaptırmadık hazır aldık
Sağ ol

Birlikte calıstıgım insanlara laf sokmaktan hic hoslanmam beni zorla seytan moduna getiriyolar o yüzden canım sıkıldı.

Önce sinir olmuşsun bence, yoksa laf sokmazdın

sebatiye abla üyeliği silince ben seni çıkardım listeden. şindide göremedim fotolarını. silme ben geliyorum

yok ben sana demedimki cute, burda arkadaşlarınla paylaşıyorsun. Söz konusu topikten bahsediyorum ben, orda yarış yapıyorlar sanki. Allah daha güzellerini de nasip etsin, çok beğendim evini.

ınsan aksam olsun eve gıdeyım ıster sureklı
artık adama bakıcam derken nerelere gitiysen...nerenden öptünü bile hatırlamıosunnn
havalı kızsın vesselam...evinle, arabanlar,çocuğunla...

hayır bugun egenın whatsapta bır resmı var egenın gozlukle fılan etrafından 3-4 kız
zıbıdı bakarsa gorur
durumdada anası gıbı havalı uleyn gıbı bısey yazıyor
bır arkadasım demıskı ne demek uyanı bu durum :)
ne ne demek ananın gozu ya cocuk 2 yasındayken etrafındakı kızlarla foto cekmısız artıst gıbı :) artı nıyet yok hepsı espri aslında

Önce sinir olmuşsun bence, yoksa laf sokmazdın

Ya izne cıkacak 2 haftayı kitledi bana, iki hafta demek sabah 08,30 da baslayıp akşam ne zaman cıkacağını bilememen demek. Tuvalete gidememek, ankaranın bütün üst düzey bürokratları yüzünden strese girmek demek.

Sonra da bayramdan sonra 2 hafta cıkacakmış, ben de eşek olunca semer vuran cok olur dedim. Ordan basladı.

Aynen
Zaten hava atılacak bi eve sahip değilim
Yeni gelin topiğindeydim ben önceden, o zaman eklemiştim
Çünkü İstanbul da sıfır ve uygun evlerin hepsi minnacık, yeni evlilere fikir olsun diye eklemiştim

Benimde ayakkabılığım seninkine benziyo ama ayna filan yok daha minyatür hali
İkea ?

aslında bıraz daha sonra olsaydı daha cıcegın burnundaymıs yanı

Sakin ol Elmayra, çünkü müdürmüş
Sana yol su olarak geri dönmesin
Maalesef bu tarz haksızlıklar tek sizin orda olmuyo

ufff böyle isteyenleri ben hiç sevmiyorum.istedikleri zamanda veriyorum.

ya aslında kaynanam iyi kadındırda böyle huyları var
bana epilasyon aleti almıştı evlenirken braunun çift başlıklı falanından benimde vardı ama bekarken yine braunun
ben önce onun aldığınu kullandım bi müddet yeni evlendiğimde sonra baktım o çok acıtıyor birde kızartıyor halbuki aynı marka
sonra benimkini getirdim onu kullanmaya başladım
bi ortamda bi konu açıldı sonra biri alcakmış bende alma dedim böyle çok kızartıyo ben kullanmadım dedim ona başka birine yani bi kızdı söylediğim kişi
aa dedi hemen kullanmıyorsan bana ver orda tamam demek zorunda kaldım verdim geri

sebatiye abla üyeliği silince ben seni çıkardım listeden. şindide göremedim fotolarını. silme ben geliyorum
aynen sebatiş apla bende ekledim seni

Cute yatak oadan cok ferah cok begendim
akşam benim kide yerleşti
atarım fotolarını
ayakkabılığılığınında tasarımı cok hooş

Güzel günlerde tepişin bebişim

ben daha kendi evime geçersem ev düzücem oyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…