09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sakin ol Elmayra, çünkü müdürmüş
Sana yol su olarak geri dönmesin
Maalesef bu tarz haksızlıklar tek sizin orda olmuyo

Biliyorum cnm, özelde de cok gördüm böylelerini ama hem yakın olup hem de arkadan iş cevirenlerden hazzedemiyorum.

neyse sakin olalım :)

yok ben sana demedimki cute, burda arkadaşlarınla paylaşıyorsun. Söz konusu topikten bahsediyorum ben, orda yarış yapıyorlar sanki. Allah daha güzellerini de nasip etsin, çok beğendim evini.

Benim de orda topiğim var
2012 gelinleri topiğine takılırken eklemiştim ama ben topiklerin silinmediğini bilmiyordum
Albüm gibi sandım, sonra öğrendim de geç oldu

Minik evler de nasıl çözümler bulunabilir gibi bişeydi paylaşma amacım
Hava atmak bi yana dursun herkesin evi benimkinden güzeldir eminim

istenci bir tip kv.aslında bu istencilik herkeste oluyor.çocukça ama sonra atıyor insan üzerinden ne gereği var felan diyor.kadıncağız atamıyo atmak istemiyor

çek özelden link atsanya bakayım bendeee.

yavv bir elti konusu açtırmadınız.yok mu elti mi özleyen.taze fotosu var elimde.nisanda çekilmş.pek net olmasada taze

ocak ayında tasındık canım tadılat yaptırdık ondan oncede kıraya evlenmıstık

evet ayakablıgın plastıklerı ıkea :)
ben senınknı gormedım cekırge ya unuttummu acaba

ısyan sen bu ayakkabılıgı nasıl gormedın ya :)
ılk yaptmıstık otekıe vde unıt egıbı olmus vs dıye bızım kızlar hep bakmıslardı olcu fılan sorduydular :)

buarada ben buyuk evın temızlıgının da kolay oldugunu dusunuyorum kırada otururken ev o kadar cabuk dagılıyorkı gırıp cıkarken sagımı solumu vurmamda cabası

yavv bir elti konusu açtırmadınız.yok mu elti mi özleyen.taze fotosu var elimde.nisanda çekilmş.pek net olmasada taze

ahahahahahahaha abla sen var ya

Senin eltiyi bunlar bilmiyo ki

hadi anlat icinde kaldı

benım daha eltım yok benı baglamıyor
ama 2 adet eltım olacak
kaynanamları paylasmak ıstemıyorum

hayal ettik ve oldu
sloganı geldi aklıma

benım egenın mevlut sekerınde

Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun yazıyordu :)
aynı onun gıbı oldu

kac kere denemısler acaba bende mı denesemkı ya

valla ne bilim görmemişim yada dikkat ememişimm demekkiii...

büyük evin temizliği tabiki daha kolay...ben hep temizlik yaparken oramı buramı çarpyorum morarıyor...dışardan yalnış anlıcaklar o morlukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…