mevlana nın mesnevisinde geçiyordu.sirkeci bacı hangi dilde öyle o birleşim, karışım yada neyse o
Sakin ol Elmayra, çünkü müdürmüş
Sana yol su olarak geri dönmesin
Maalesef bu tarz haksızlıklar tek sizin orda olmuyo
yok ben sana demedimki cute, burda arkadaşlarınla paylaşıyorsun. Söz konusu topikten bahsediyorum ben, orda yarış yapıyorlar sanki. Allah daha güzellerini de nasip etsin, çok beğendim evini.
ya aslında kaynanam iyi kadındırda böyle huyları var
bana epilasyon aleti almıştı evlenirken braunun çift başlıklı falanından benimde vardı ama bekarken yine braunun
ben önce onun aldığınu kullandım bi müddet yeni evlendiğimde sonra baktım o çok acıtıyor birde kızartıyor halbuki aynı marka
sonra benimkini getirdim onu kullanmaya başladım
bi ortamda bi konu açıldı sonra biri alcakmış bende alma dedim böyle çok kızartıyo ben kullanmadım dedim ona başka birine yani bi kızdı söylediğim kişi
aa dedi hemen kullanmıyorsan bana ver orda tamam demek zorunda kaldım verdim geri
Benim de orda topiğim var
2012 gelinleri topiğine takılırken eklemiştim ama ben topiklerin silinmediğini bilmiyordum
Albüm gibi sandım, sonra öğrendim de geç oldu
Minik evler de nasıl çözümler bulunabilir gibi bişeydi paylaşma amacım
Hava atmak bi yana dursun herkesin evi benimkinden güzeldir eminim
ben daha kendi evime geçersem ev düzücem oyyyyy
sopalar standart olsa gerek ama bana uzunluktan ziyade yere yapıştırıp kullanırken girebileceği yükseklik önemli
bizim oturma odasındaki köşeyi yapan adam biraz alçak yapmış daanca scotch brite ın mopunu sokabiliyoruz oraya.
cutemom bu arada antren çok hoş yeni mi taşındın? güle güle otur.
istenci bir tip kv.aslında bu istencilik herkeste oluyor.çocukça ama sonra atıyor insan üzerinden ne gereği var felan diyor.kadıncağız atamıyo atmak istemiyor
yavv bir elti konusu açtırmadınız.yok mu elti mi özleyen.taze fotosu var elimde.nisanda çekilmş.pek net olmasada taze
yavv bir elti konusu açtırmadınız.yok mu elti mi özleyen.taze fotosu var elimde.nisanda çekilmş.pek net olmasada taze
aslında bıraz daha sonra olsaydı daha cıcegın burnundaymıs yanı
yok yok ....hayırlısı buymuş....denedik oldu cok şükür....
hayal ettik ve oldu
sloganı geldi aklıma
ben biliyorum ama anlatta tazeleyeyim. fotosunuda koy bired pit kocasıynan
hayal ettik ve oldu
sloganı geldi aklıma
ocak ayında tasındık canım tadılat yaptırdık ondan oncede kıraya evlenmıstık
evet ayakablıgın plastıklerı ıkea :)
ben senınknı gormedım cekırge ya unuttummu acaba
ısyan sen bu ayakkabılıgı nasıl gormedın ya :)
ılk yaptmıstık otekıe vde unıt egıbı olmus vs dıye bızım kızlar hep bakmıslardı olcu fılan sorduydular :)
buarada ben buyuk evın temızlıgının da kolay oldugunu dusunuyorum kırada otururken ev o kadar cabuk dagılıyorkı gırıp cıkarken sagımı solumu vurmamda cabası
benım daha eltım yok benı baglamıyor
ama 2 adet eltım olacak
kaynanamları paylasmak ıstemıyorum
benimde eltim olsada paylaşsam,
hatta beni unutsalar kanki canki olsalar aradan sıyrılsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?