09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

öyle de diyebiliriz ama yok sevmediğim bi siyasi partiyi hatrlatıyor..demeyelim

tam yerine geldin burda seveni bulunmaz zati
benım egenın mevlut sekerınde

Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun yazıyordu :)
aynı onun gıbı oldu

kac kere denemısler acaba bende mı denesemkı ya

bence sen seneye kalmadan yapcan bi tane demedi deme canın istiyorda (bebeği yani öbürü hep yapıyon zaten )

fallenangel bahçeniz süper insan orda yaş almaz hep genç kalır bu yıl ben de amatör olarak çiftçiliğe başladım before after albümü yaparım bi ara.
Bu arada benim evim de 65 m2 filan küçücük eşya alırken çok zorlanmıştık evim güzel evime koyamamıştım ama profilimde var

Benim de çok ufak
Keşke bende albüm yapsaymışım o silinebiliyo
Ben bilmeden topik yapmıştım

bende de görümce yok...ama 2 eltim olacak ne zamn bilinmez?

ayrıca görümce de olmıcam...3 kız kardeşiz

Eltim yok :) 15 yıl sonra fln anca görümce olurum, bendeki bu mallıkla gelin beni döver

Ama seneye kayınvalide olabilirim

morlunun yanındaki değil onunda yanındaki demii, ortada zayıf olan

Son düzenleme:
Eltim yok :) 15 yıl sonra fln anca görümce olurum, bendeki bu mallıkla gelin beni döver

dövebilir nerdeyse beni de dövecekti ortada bir şey yokken, daha nikah bile olmamışken hemine de kadın doktorken.heyy allahım nasıl bir havayla evlenmişti.

5 tane görümcem var

Aslında bakma sayısı önemli değil
İnsanlıkları önemli

Aileden terbiye görmediyse 1 tane , 5 taneye bedel olabilir
Gördü adap nezaket öğrendiyse o 5 taneden fayda görür zarar görmezsin
Sen her ihtimale karşı mesafeli ol, gözlemlerinden sonra kime nasıl davranacağına karar verirsin

harbiden elm yaa, görümceyle de sevgi yumağı olmaya çalışma olur mu ters teper valla ,

kedimi doğurcakkk senin kedi dişimiydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…