09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tüllerini merak ettim buraya koyamaz mısın ben de ev dösüyorum da fikir alırdım en azından mobilyalarımız aldık ama tüle dair çok kararsızım

sirkecubinin evi ne guzel ya balkona hele bıttım yanı o kıoltuk o dolap anca bu kadar olurdu ama ev sankı cok yuksek kat oylemı?
baurada ev kucuk dıyon madem ev kucuk nıye salon takımı aldın oraya oyle koydun yetmedı zıgon sehpga ve normal sehpalar aldın ve gumusluk
bebegın varmı senın suanda veya olacakmı yoldaydı sankı kırlı cıkılardan bılıyom senı

tüllerini merak ettim buraya koyamaz mısın ben de ev dösüyorum da fikir alırdım en azından mobilyalarımız aldık ama tüle dair çok kararsızım

ya zıbıdıcım neden cekmelı yaptın ınan pısman olacaksın varya hıc dınlemıyorsun ha ayrıca katlamalılarda bıttı yanı hanı degıscektın tulleırnı
bırde tulun harbıden yamuk soldkaı boslukla sagdakı bosluk esıt degıl :S

tüllerini merak ettim buraya koyamaz mısın Ben de ev dösüyorum da fikir alırdım en azından mobilyalarımız aldık ama tüle dair çok kararsızım

tatlım tüllerimin hepsini cekmedim unuttum :26:
Ama salon kruvaze
oturma odası ve mutfak etekli zebra
yatak odası çekmeli boncuklu
cocuk odasıda zebra

eve gttiğim zaan dikkatli bakarım canım..
Kruvaze falan olmasın dedim ona karar kıldık sonradan
altına ısık geçirmeyen stor da gelnce bnce güzel durucak
olmazsa dümdüz tül var senin ki gibi ertunun şuan kullandığı onu takarım

sirkencubin in evini nerden gördün cute? banada göndersene?

bende herkesin evini görmeye meraklı melahat hsonu bende çekeyim aydınlıkta ekleyeyim sizee havam olsun acıkın

tatlım tüllerimin hepsini cekmedim unuttum :26:
Ama salon kruvaze
oturma odası ve mutfak etekli zebra
yatak odası çekmeli boncuklu
cocuk odasıda zebra

sağol canım bende mutfağa zebra salona kruvaze düşünüyorum oturma odası, yatak odası ve diğer oda için bir fikrim yok o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…