Senin tatlı telaşların vardır şimdi
Zaten yerde oturman şart değilkoltuğa niye oturmuyosun
Sigara hariç diğerlerini yerim, hatta benim çocuğum yok daha çok yerim otururum orda
soda içsek daha sağlıklı olmaz mıEvet sirkecinin evi çok güzel maşallah
O balkonda ne güzel kola içilir( ben çay sevmiyorum da )
antredeki vestiyerim ben ulu orta döküntü durmasın kapalı olsun diye böyle yaptırmıştım. Gardolabım yatak odasında. Bu evde bebeğe yer yok o yüzden bebek de olamazkaç paran varmış gıdıp bakayım hemen
ama salonun olmasada olurmus yanı bebek odası yapman gerekecek bebegın olunca
gardolabınmı antrede duran ben balkona bıttım ya balkona yer yatagı acıp uyur ınsan orada
ağzını yiyim senin inşallah canııım
soda içsek daha sağlıklı olmaz mıya da zero da olabilir hani aspartam free filan yaz gelince biz hep akşam yemeklerini balkonda yiyoruz
antredeki vestiyerim ben ulu orta döküntü durmasın kapalı olsun diye böyle yaptırmıştım. Gardolabım yatak odasında. Bu evde bebeğe yer yok o yüzden bebek de olamaz
gonzales eşyaların güzelmiş güle güle güzel günlerde kullan
evi niye ben göremiyorum
evi niye ben göremiyorum
soda içsek daha sağlıklı olmaz mıya da zero da olabilir hani aspartam free filan yaz gelince biz hep akşam yemeklerini balkonda yiyoruz
evet canımbir sürü şey düşünüyorum mobilyaları aldık ama ev tadilatta olduğu için yerleşmedi o yüzden halı perde işini en sona bıraktım. fikirlerinizi alacağım şeyler olacak
zibidi wuhuuu ev müthiş
Eşyalarını da beğendim bir ömür mutluluklar
evet canımbir sürü şey düşünüyorum mobilyaları aldık ama ev tadilatta olduğu için yerleşmedi o yüzden halı perde işini en sona bıraktım. fikirlerinizi alacağım şeyler olacak
[sıze=3]meleğimmmm çok mutlu ol inşallahhhhh çoooook[/sıze]
sirkecim evin harikaa, zibidiii huzurla otur o eşyalarda inşallah cnm
gönderdim teklifbende görmek istiyorum evine ama göremedim...çok merak etttim yahuuu
kuzuuum hepimis ck mutlu olalım inşallahhh
ben de göremez miyim topiğimi var?
zıbıdı salon koltugun nerede
hanı renkler ne oldu unıte fılan?
ben de göremez miyim topiğimi var?
ayyy ne güzel telaşelerrr, 10 ay önce böyle söylüycemi hiç tahmin etmezdim,
halı ve perdeyi hiç merak etme 10 günlük iş seçim,dikim,takım
hepsi geçiyo ve en güzel an da düğün salonunda düğün bitiyo yaaa ooohh be diyosun arabaya binerken telaşe bittii
eve bak ya maşallah..yazlık gibi...tatile falan ihtiyacın yok senin..
Rabbim ağız tadı ile oturmayı nasip etsin yavrumm inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?