eve gttiğim zaan dikkatli bakarım canım..
Kruvaze falan olmasın dedim ona karar kıldık sonradan
altına ısık geçirmeyen stor da gelnce bnce güzel durucak
olmazsa dümdüz tül var senin ki gibi ertunun şuan kullandığı onu takarım
Aynen :13:Zaten başıma ne geliyosa doğrucu davutluğumdan geliyo
teşekkürler biz 3. katta oturuyoruz ama evin olduğu yerde hafif bir yokuş var ondan daha yüksekmiş gibi görünmüştür belki de :44:sirkecubinin evi ne guzel ya balkona hele bıttım yanı o kıoltuk o dolap anca bu kadar olurdu ama ev sankı cok yuksek kat oylemı?
baurada ev kucuk dıyon madem ev kucuk nıye salon takımı aldın oraya oyle koydun yetmedı zıgon sehpga ve normal sehpalar aldın ve gumusluk
bebegın varmı senın suanda veya olacakmı yoldaydı sankı kırlı cıkılardan bılıyom senı
kravuzelerın altındakı tul kapalı durcaksa hıc almıcan yanı :)
bence eve en yakısan tamammutfak harıc
duz tul dıyorummm
mutfak camın uzunsa kravuzze yaptıranda var ıyı oluyor
kızlar benı öpen doktor yorumların arasında reklamı cıkıyor gordunuzmı oni :)
kuaför
kuaför
Aynen :13:
teşekkürler biz 3. katta oturuyoruz ama evin olduğu yerde hafif bir yokuş var ondan daha yüksekmiş gibi görünmüştür belki de :44:
salonumda tam takım yok bir tane 3 lü bir tane de 2 li iştenormal sehpalar hediyeydi ben almayım demedim bedava sirke baldan tatlıdır olayı anlarsın gümüşlüğü ben hiç istemedim ama işgüzar anneler aaaa madem vitrin almıyorsun gümüşlük olsun dediler istemem dedikçe direttiler onun girintisi var girer oraya hem o iğne oyaları nereye serilecek vs vs psikolojik baskıya yenik düştüm
bebeğim henüz yok istemiyorum da zatenevet kirli çıkılarda yazıyorum
teşekkürler biz 3. katta oturuyoruz ama evin olduğu yerde hafif bir yokuş var ondan daha yüksekmiş gibi görünmüştür belki de :44:
salonumda tam takım yok bir tane 3 lü bir tane de 2 li iştenormal sehpalar hediyeydi ben almayım demedim bedava sirke baldan tatlıdır olayı anlarsın gümüşlüğü ben hiç istemedim ama işgüzar anneler aaaa madem vitrin almıyorsun gümüşlük olsun dediler istemem dedikçe direttiler onun girintisi var girer oraya hem o iğne oyaları nereye serilecek vs vs psikolojik baskıya yenik düştüm
bebeğim henüz yok istemiyorum da zatenevet kirli çıkılarda yazıyorum
allah tadını aldırsın zibidi mutlu ve huzurlu yaşayın inş. Içinde
ağzını yiyim senin inşallah canııım
Evet sirkecinin evi çok güzel maşallah
O balkonda ne güzel kola içilir( ben çay sevmiyorum da )
benim yatak odam dabu renkler de çok beğendim hepsini güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun
cocugunu uyutcan yere carsaf serıcen(haklının uzerılerıne pek oturamam) alcan colanı cıpsını sıgaranı oh oturma odanın balkonunu kapatıcan
anaa varya cokg uzel
cocuk uyuyor he uyucak uyanmıcak bunu yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?