09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

laaa cute biz senle çıkıyoduk sanki, çıkmıyomuyduk yoksa , arkadaş listemde yoksun sildinmi yoksa

Aynen, o sıralar iki ayağım bi pabuca girdiğinden stres olmuştum ama yine de güzeldi telaşlar
Ben 3 güne hallettim halı perde işini

Kesinlikle öyle, veda sahnesini saymazsak düğün bitince omuzlarından büyük bi yük kalkıyo sanki insanın
Ben curcunaya gelemem o takı faslını atlatınca kendimi kahraman sanmıştım

Olur olur
Ben hepsini son 1 ayda yetiştirmiş insanım o yüzden telaşa gerek yok
Tabi ne istersen buyur sor, bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım

Bi de koltuğun silinebilir kumaştan olsun mümkünse, halın çok açık renk olmasın, baza-koltuk-ünite vs ninde bacakları çok kısa olmasın ki rahat sil bunlar aklıma gelmemişti benim
[/COLOR][/QUOTE]

ekleyebildim mi salon koltuklarını bilmiyorum kumaş silinebilir ben de onu araştırdım baya ayakları da yüksek

Eklentiler

• $69e19166-2178-4d55-b533-933ef7e73473NATURA_STILL_ST_Y_01.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 37
Ben dün arkadaş listemi düzenliyordum, yanlışlıkla bazılarını silmişim Alınmayın tmm mı, şimdi bakıcam kim va kim yk, cekirge uyardı saolsun

Piyonist topiğimi sordu ya
Eski profilimi senden buluyodum ben bi baktım aha yoksun öyle fark ettim bende
Zor oldu ana sayfadan bulması

ekleyebildim mi salon koltuklarını bilmiyorum kumaş silinebilir ben de onu araştırdım baya ayakları da yüksek[/QUOTE]

güzelmiş güle güle kullan
oturmu gurubu seçersesiniz bazalı veya yataklı bir model uygun olur düşünüyorum yatak açısından

sirkecan evin çok güzel...bence gayette ferah.. öle küçüklüğü falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…