Aynen, o sıralar iki ayağım bi pabuca girdiğinden stres olmuştum ama yine de güzeldi telaşlar
Ben 3 güne hallettim halı perde işini
Kesinlikle öyle, veda sahnesini saymazsak düğün bitince omuzlarından büyük bi yük kalkıyo sanki insanın
Ben curcunaya gelemem o takı faslını atlatınca kendimi kahraman sanmıştım
amin inşallah. sanki çok uzakmış gibi o günler
bitince görürsün , vakit esas o zaman daha çabuk geçiryo bi baktım 8 ay geçti bile
gerçi esas telaşe düğünden sonra başlıyo alışma süreci falann neyse yaşa ve görr,
yaw düğün sonrasına kim demiş cicim ayları diye , savaş ayları daha uygun bence
sirkecan evin çok güzel...bence gayette ferah.. öle küçüklüğü falan yok
kim çözdü sen uzanabildinmi arkana
kaynanam çözdü oğlu yorulmasın diye
amaaan takı faslı deme, insanlardan nefret eden ben mecburen her takana tokalaşmak ve öpüşmek hepsine birer tokat atasım gelmişti,
zoraki gülüşmeler falan neyseki bitti de ben hatta abartmışım kahraman hissetmeyi davulcunun davulunu alıp 15 dk ben çalmıştım
davulumanyak gelin demişlerdir
bitince görürsün , vakit esas o zaman daha çabuk geçiryo bi baktım 8 ay geçti bile
gerçi esas telaşe düğünden sonra başlıyo alışma süreci falann neyse yaşa ve görr,
savaşmayın sevişin sloganını hiç duymadın zahar
ekleyebildim mi salon koltuklarını bilmiyorum kumaş silinebilir ben de onu araştırdım baya ayakları da yüksek
Benim pilim bitmiştisen iyiymişsin valla
Ben şak diye bayılacaktım, o kadar öpme bünyeme fazla geldi
Yüzümü silmek istiyordum
Bir de eşimin komşularında huy var, illa el öptürcekler. Elini burnumun dibine getirip bekliyolardı
Zaten kalabalık
Hala öyleler, adetleri mi ne öyleymiş
Onları görünce kaçıyorum
albümlerim bölümü çingene bohçası gibi biraz kalabalık fazlası butonuna tıklayınca gelir.ben pasta börek görüyorum neden acaba ev yok:44:
tüm albümleri aç..2. yada 3.sıradaben pasta börek görüyorum neden acaba ev yok:44:
bi kere yala ellerini bida öptürmezler
ıykk kendinden tiksinen genç
beni silmemişsinsilseydin görürdün gününü
Piyonist topiğimi sordu ya
Eski profilimi senden buluyodum benbi baktım aha yoksun öyle fark ettim bende
Zor oldu ana sayfadan bulması
ayy kesinlikle katılyyorum bunaaa...
temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, borçlar tam savaş yanii...
eee birde başka şeylera alışma dönemlerrriide varrr
Aynen
Ben yemeden içmeden kesildim resmen
Bi uyanıyodum tavanlar farklı, burası neresi moduna giriyodum
Ya sanırım a dan c ye kadar temizlemişimHayır cok sevdiklerim de var icinde, cok ayıp oldu. İyi ki söyledin cek
hem o hem farklı ev hem evin işleri hemde ilk defa aynı evde kaldığın adama alışma derken 3-5 ay biraz gürültülü geçmişti bizim,
insan yaşarken anlamıyo ama aylar geçip geçmişe döndüğünde sıkkıntılı bi süreç geçirdiğini anlıyo işte ama geçince bişi kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?