09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

amaaan takı faslı deme, insanlardan nefret eden ben mecburen her takana tokalaşmak ve öpüşmek hepsine birer tokat atasım gelmişti,

zoraki gülüşmeler falan neyseki bitti de ben hatta abartmışım kahraman hissetmeyi davulcunun davulunu alıp 15 dk ben çalmıştım

davulu manyak gelin demişlerdir

Benim pilim bitmişti sen iyiymişsin valla
Ben şak diye bayılacaktım, o kadar öpme bünyeme fazla geldi
Yüzümü silmek istiyordum
Bir de eşimin komşularında huy var, illa el öptürcekler. Elini burnumun dibine getirip bekliyolardı
Zaten kalabalık
Hala öyleler, adetleri mi ne öyleymiş
Onları görünce kaçıyorum

ekleyebildim mi salon koltuklarını bilmiyorum kumaş silinebilir ben de onu araştırdım baya ayakları da yüksek

güzelmiş güle güle kullan
oturmu gurubu seçersesiniz bazalı veya yataklı bir model uygun olur düşünüyorum yatak açısından [/QUOTE]

teşekkür ederim. oturma odasına bazalı köşe koltuk düşünüyorum ben de

ayy kesinlikle katılyyorum bunaaa...
temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, borçlar tam savaş yanii...
eee birde başka şeylera alışma dönemlerrriide varrr

Aynen
Ben yemeden içmeden kesildim resmen
Bi uyanıyodum tavanlar farklı, burası neresi moduna giriyodum

bi kere yala ellerini bida öptürmezler

ıykk kendinden tiksinen genç

ayy kesinlikle katılyyorum bunaaa...
temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, borçlar tam savaş yanii...
eee birde başka şeylera alışma dönemlerrriide varrr

Aynen
Ben yemeden içmeden kesildim resmen
Bi uyanıyodum tavanlar farklı, burası neresi moduna giriyodum

hem o hem farklı ev hem evin işleri hemde ilk defa aynı evde kaldığın adama alışma derken 3-5 ay biraz gürültülü geçmişti bizim,

insan yaşarken anlamıyo ama aylar geçip geçmişe döndüğünde sıkkıntılı bi süreç geçirdiğini anlıyo işte ama geçince bişi kalmıyo

ya bi gidin be o kadar muhabbeti ayıplıya dökemey çalışıyorum kimse oralı olmuyor
zaten yarında cuma diye muhabbet etmezsiniz sonrada c.tesi burda kimse olmuyor pazar tatil
pazartesi giydim fesi salı sallanırr
eeeeeeee ne zaman yapcaz bi o muhabbetleri

Ben bi de tek olmaya alışmışım ( Ben işten geç gelip odasına kapanan tiplerdendim )
Kabullenemedim bi süre ikili hayatı, ailemden uzaklaşmayı, ev hanımlığını, ne bileyim şu düğüne akrabaya ziyarete bile ayar oluyordum
Evlendiğimi duyan şaşırıyo zaten hala
Ama alıştım sanki, eskisi kadar garipsemiyorum da bazen yalnız olmak hala hoşuma gider

Hani kimisi oraya gitme bunu yapma der ya eşine
Ben tam tersi git git derim, evde keyif yaparım kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…