off niye beni kimse kaale almıyor
memelerden bahsediyordunuz. başmı kaldırmış dedi birihani kız nerde ayıplı konu,
sadece fallenin memesini konuşuyoz
ayıplı konu yok bugün bacım
o kadar arandım kimse oralı olmadı yarında cuma derler sonrada hafta sonu p.tezi giydim fesi salı sallanır bu böyle gider artık
eskiden güzeldimde geçti bacımmmmmmmmm geçti benden
herif beni çökertti hor kullandı sanırsam
bosh la siemens aynı ürün zaten sadece adları farklı aynı firmadan çıkıyorlar tıpkı bekoyla arçelik gibi yani siemenste iyi
ama fiyatlaır çok tuzlu dediğim gibi ben sadece kış aylarında kullanacağım için A sınıfına o kadar çok para vermek istemedim B sınıfıda yeterli dedim
ama çok kullanan birisi için A sınıfı daha iyi diyolar hep
birde A sınıfları ısı pompalıymış sistemleri faklı yani avantajı varmı bilmiyorum ama daha sesli çalışıyormuş ısı pompalılar uçak gibilermiş
ben yünlü kazak dışında herşeyi attım memnun kaldım
fakat ürünler çok az olsun çekiyor çekmiyor diyemem örneğin çarşafların 1er cm çektiğini fark ettim birde daha çok yıpranıyor oda doğru
fakat yinede değer çünkü kışın heryer çamaşır oluyor bütün eve yayıyorsun çamaşırı ve her yer nem oluyor evde her tarafa tozu dökülüyor üstelik ben oğlulum odasına seriyordum önce orada ısı kaybı yaşadım ve nem diye salona serdim orasıda boşu boşu kirlenmeye başladı oturan olmadığı halde ve sürekli döküktü
birde kurutucunun diper bir avantajı çıakrıdğın ürünelr ütülü gibi oluyor
aksine buram buram samimiyet...
söylemesim ayıp benide güzel bulurlar
ama seni görmeden inanmam,bence güzelsindir.
koy koy koyyy
piyona gözlük
kısım yazdık ya hemde iki kez andım adını
Hımmm operaya geleceksen, aştiden ankaraya bineceksin, kızılayda ineceksin, ordan da taksiye yada otobüse binip, ulusta ineceksin. Operaya gidicem dersen gösterirler. Karışık olduğuna bakma cok basit ama ters.
hee kendi memesi
aksine buram buram samimiyet...
eskiden güzeldimde geçti bacımmmmmmmmm geçti benden
herif beni çökertti hor kullandı sanırsam
memelerden bahsediyordunuz. başmı kaldırmış dedi biri
ben geldim yaparız artık cix bi muhabbet. cumanın gelişini kutlarız
Kısın camaşırlar içeride kurumuyor kokuyor ya dogal gazlı evde camaşır kurutmak zorsiemens 1200 dedı 7kg b sınıfı o aklıma yattı ama yınede kararsızım A sınıfıda cok tuzlu ben haftada 2 kez ancak calıştırım esimde baska sehırde olck tek kişi olcam çok faturaya yansımaz ama ileride cocuk olunca cok cıkar camasır ısı pompalı olanı bende duydum ama cogu markada yogunlaştırmalı b sınıfları var elınde dıgerlerı satılmıyor dıye getırmıyorlarmıs yunlu kazakları bende atmam peteklerın uzerınde kuruturum havluları fln yumusacık yapıyormus mıs gıbı kokuyormus cıkan çamaşırlar dedıgın gıbı utulu gıbı cıkıyormus bır makınadan ıyı avuc pamukcuk cıkıyormus bunlarıda duyunca kesınlestırdım kararımı ama markaya karar veremedım bende kışın kullanıcm nadiren yazında kuruturum cokta para vermek ıstemıyorum
Tamam canım çok tesekkur ederım
siemens 1200 tlmi doğrumu anladım e ama arçelik olan 699 tl nerdeyse 2 misli yani bence aralarında çok fark yoksa o kadar paraya kıyma sadece haftada 2 kez çalıştırmak için
bende 2 yada 3 kez çalıştırıyorum daha doğrusu kışın sadece
evet o pamukları hiç deme bunlar benim çamaşırlardan mı çıktı diyorsun tiksinç
ay sevmiyorum ama süsü püsü napıymmgüzelsindir de sanırım bakımı sevmiyosun , makyaj ,oje,parfüm,saç baş vssss bu ne yahuuu kendine gel silkelen yaş geçince içimizden
gelmicek zaten şimdi yapmıcaksak ne zaman yapçaz
geç gördüm napayım bilimim. algıda seçicilik. bornoz, pijama terlik desen hemen görürümde adım geçinde görmedm
kopmasın kıs azından yel alsınevet burda samimiyet var,seviyorum bu siteyi
niye kaç yaşındasın en fazla 30 diyelim,
o heriflerin şeyi kopsun emiiii
üzülme canım kaportayı yeniletirsen bence hala güzelsindir.
biraz parlatmak lazım seni
hah işte ya ne güzel kadınsın
Kendi memesimi
ben öyle anladım ama olmayabilirde görmedim ki
Hımmm operaya geleceksen, aştiden ankaraya bineceksin, kızılayda ineceksin, ordan da taksiye yada otobüse binip, ulusta ineceksin. Operaya gidicem dersen gösterirler. Karışık olduğuna bakma cok basit ama ters.
hee kendi memesi
hani kız nerde ayıplı konu,
sadece fallenin memesini konuşuyoz
off niye beni kimse kaale almıyor
3 aylardayızz 2 ay sabredelim
Fallen esindsn neden ayrilmis
memelerden bahsediyordunuz. başmı kaldırmış dedi biri
ben geldim yaparız artık cix bi muhabbet. cumanın gelişini kutlarız
ben de çok guzel sayılmam hatta elti hariç çogu kişiden çirkinimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?