09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kizlar hoscakalim baglasaniz durmamm is basi yaptigimdada bdv olcam

bosh la siemens aynı ürün zaten sadece adları farklı aynı firmadan çıkıyorlar tıpkı bekoyla arçelik gibi yani siemenste iyi

ama fiyatlaır çok tuzlu dediğim gibi ben sadece kış aylarında kullanacağım için A sınıfına o kadar çok para vermek istemedim B sınıfıda yeterli dedim
ama çok kullanan birisi için A sınıfı daha iyi diyolar hep
birde A sınıfları ısı pompalıymış sistemleri faklı yani avantajı varmı bilmiyorum ama daha sesli çalışıyormuş ısı pompalılar uçak gibilermiş

ben yünlü kazak dışında herşeyi attım memnun kaldım
fakat ürünler çok az olsun çekiyor çekmiyor diyemem örneğin çarşafların 1er cm çektiğini fark ettim birde daha çok yıpranıyor oda doğru
fakat yinede değer çünkü kışın heryer çamaşır oluyor bütün eve yayıyorsun çamaşırı ve her yer nem oluyor evde her tarafa tozu dökülüyor üstelik ben oğlulum odasına seriyordum önce orada ısı kaybı yaşadım ve nem diye salona serdim orasıda boşu boşu kirlenmeye başladı oturan olmadığı halde ve sürekli döküktü
birde kurutucunun diper bir avantajı çıakrıdğın ürünelr ütülü gibi oluyor

Operadan napcan yigenim romen dugunune katil bence

Ataturk bulvarı opereya gelıcm bır kac haftaya ılk defa kolay yerdemı cabuk bulurmuyum acaba otogardan oraya cabuk gıdılırmı canım?

Hımmm operaya geleceksen, aştiden ankaraya bineceksin, kızılayda ineceksin, ordan da taksiye yada otobüse binip, ulusta ineceksin. Operaya gidicem dersen gösterirler. Karışık olduğuna bakma cok basit ama ters.

hee kendi memesi

maşallah
topikte çirkin hatun yokmu yaa azıcıkta çirkinler koysun
ama ben senin memişleri göremedim ya dün ona yanarım

ya bende ona dikkat ettim gerçekten topikteki karılar güzel ve güzeller şansız çıkıyo genelde piyon çok güzel karı bi öküze denk gelmiş cute,zibidi ve elm yine öyle hele fallen

ama ben çirkinim allahtan

açıkça ve net söyleyim ben evlendim resmen gençleştim.ailemin evi kabus gibiydi.annem 1-2 çocugunda sorun olsa ki her zaman sorunlu tiplerdi bizi unutur hayatımızı kabusa çevirirdi.babam desen kendini 20 yaşında delikanlı zanneder suya sabuna dokunmayım gezeyim tozayım derdi.

eşimin ailesinine ragmen gençleştim güzelleştim.huzurluyum evliliğimde çok şükür ama şu var bu ortamdan kaçayım da ne olursa olsun demedim.sabrettim istediğimi aradım.dua ettim hem de ne dualar

söylemesim ayıp benide güzel bulurlar
ama seni görmeden inanmam,bence güzelsindir.
koy koy koyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…