09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim nasılsınız iyi misiniz lens gözlük miyop hakkında sorunuz varsa sorabilirsiniz ya da Lazca olabilir. gitar da olabilir

Olmazsa seni piyonun kuaforune yollayalim bilim

eskiden güzeldimde geçti bacımmmmmmmmm geçti benden
herif beni çökertti hor kullandı sanırsam

kız niye hor kullandırdın.bir iki taraftan arıza verseydin.bak mesela ben evlendim 1 ay sonra apandist ameliyatı oldun.2 ay sonra prolaktinim yükselti.3 ay sonra migrene tutuldum.sonra hamile kalamadım nedeni stres dediler

eğer uygun bir yer olsa ben de hemen alırdım kurutma makinesi kimden duyduysam alanlr hep memnun

benim de süpürgemi değiştirmem gerekiyor geçen ous hortumunu kırmış zaten tırt bi şeydi idareten bantlayarak kullanacağım yenisini alana kadar.

kız niye hor kullandırdın.bir iki taraftan arıza verseydin.bak mesela ben evlendim 1 ay sonra apandist ameliyatı oldun.2 ay sonra prolaktinim yükselti.3 ay sonra migrene tutuldum.sonra hamile kalamadım nedeni stres dediler

yok anacım ben baya sağlam çıktım önce deseydin bunları apandistimi patlatmazmıydım ben
ama şu ara kendimi çok yorgun hissediyorum helede af edersiniz eğer gebe kalmasam gibi vajene 90bin bakım yaptırcaktım

rahim içi yaram var o işi yaparken acıyordu

Abla sen tel de bağlamışsındır telli babaya

off niye beni kimse kaale almıyor

he bu da olabilir

Cok fiyat farkı vR ercelık 600 lıra aynı modelın dokunmatık tuslu ve bırakc özellıgı fazla olan var oda 800 tl ben 600 lıra olanı alayım en ıyısı oda işimi gorecek buda hepsı 7kg B enerjı sınıfı fazla para vermeye gerek yok

ben de arçelik derim.o makinada gözüm kaldı.sanırım alıcam ben de

Tmm cnm tesekkur ederm yok tarıfın ıcın ılk defa gelıcem yok iz bılmıyorumbende arcelıgı alıcam fıyatıda uygun yaptıgı işte dıgerlerıne es deger 600 lırayı kartada bolerız dedıler daha ne olsunsen al arcelık

banyoda yerin yokmu ?

benim banyodada yerim yoktu gerçi ben balkonumum birini pvc ile kapattırdım kiler gibi kullanıyorum oraya koydum kurutucuyuda

o iş mi?? çok banelsin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…