tekrar koyimmi kızzz çabuk bakın ama
gel bana panpişimmmmm gellllll
eskiden güzeldimde geçti bacımmmmmmmmm geçti benden
herif beni çökertti hor kullandı sanırsam
valla ben demedim kim baş kaldırmış,neyin başı
12:
Burcu
Cocugun gorus gununden haric gonderiyorsun cocugun basina bissy gelse hakkinda dava aciliyo biliyomusun
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim nasılsınız iyi misinizlens gözlük miyop hakkında sorunuz varsa sorabilirsiniz ya da Lazca olabilir. gitar da olabilir
kız niye hor kullandırdın.bir iki taraftan arıza verseydin.bak mesela ben evlendim 1 ay sonra apandist ameliyatı oldun.2 ay sonra prolaktinim yükselti.3 ay sonra migrene tutuldum.sonra hamile kalamadım nedeni stres dediler
açıkça ve net söyleyim ben evlendim resmen gençleştim.ailemin evi kabus gibiydi.annem 1-2 çocugunda sorun olsa ki her zaman sorunlu tiplerdi bizi unutur hayatımızı kabusa çevirirdi.babam desen kendini 20 yaşında delikanlı zanneder suya sabuna dokunmayım gezeyim tozayım derdi.
eşimin ailesinine ragmen gençleştim güzelleştim.huzurluyum evliliğimde çok şükür ama şu var bu ortamdan kaçayım da ne olursa olsun demedim.sabrettim istediğimi aradım.dua ettim hem de ne dualar
off niye beni kimse kaale almıyor
aştiden çık.konya yolundan direk ulus dolmuşlarına bin.en son durak operadır.20 mt yurursun.
fallen ın memesinin başı
siemens 1200 tlmi doğrumu anladım e ama arçelik olan 699 tl nerdeyse 2 misli yani bence aralarında çok fark yoksa o kadar paraya kıyma sadece haftada 2 kez çalıştırmak için
bende 2 yada 3 kez çalıştırıyorum daha doğrusu kışın sadece
evet o pamukları hiç deme bunlar benim çamaşırlardan mı çıktı diyorsun tiksinç
[h=2][/h]
aştiden çık.konya yolundan direk ulus dolmuşlarına bin.en son durak operadır.20 mt yurursun.
ben de arçelik derim.o makinada gözüm kaldı.sanırım alıcam ben de
eğer uygun bir yer olsa ben de hemen alırdım kurutma makinesi kimden duyduysam alanlr hep memnun
benim de süpürgemi değiştirmem gerekiyor geçen ous hortumunu kırmış zaten tırt bi şeydi idareten bantlayarak kullanacağım yenisini alana kadar.
Olmazsa seni piyonun kuaforune yollayalim bilim
Abla sen tel de bağlamışsındır telli babaya
yok anacım ben baya sağlam çıktım önce deseydin bunları apandistimi patlatmazmıydım ben
ama şu ara kendimi çok yorgun hissediyorum helede af edersiniz eğer gebe kalmasam gibi vajene 90bin bakım yaptırcaktım
rahim içi yaram var o işi yaparken acıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?