09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

birde benden öneri kullanırken çamaşırları içine katlayarak koy ben öyle yapıyordum
ha birde sakın içinde unutma bitince ozaman ütülü gibi çıkmak yerine büzük büzük oluyor
hayırlı olsun

fallen memeni ve resmini koycaksan koy bak gıdıyorum

evettt bende görümüpş olurum bahaneylee

fön mü cektircen sabah kuaföre gittim, föne, bi tane cocuk sacımı fönledi aklıma sen geldin ama bnmki cok cirkindi

ulustayyım ya hacı bayrama çok gittim gerçek söylüyorum.

allahın gücüne gitmesin de benim kocamla yatan kahpe de orda adak adamış, benle boşansın da evlensin diye o gün bugün hacır bayramdan soğudum

Kızlar aranıza yeni katıldım çok canım sıkılıyo yaa muhabbet edecek birilerini arıyordum bende

banyoda yerin yokmu ?

benim banyodada yerim yoktu gerçi ben balkonumum birini pvc ile kapattırdım kiler gibi kullanıyorum oraya koydum kurutucuyuda
yok malesef makine üstünde dolap var onu eğer iptal ettirebilirsem kurutma makinesini koyabilirm belki ama o zaman da deterjanlarım ortaya dökülür.

fön mü cektircen sabah kuaföre gittim, föne, bi tane cocuk sacımı fönledi aklıma sen geldin ama bnmki cok cirkindi

ay sen bi buraya gell varya benimkine dibin düşr. ama ben uzağım ona sık sık gidemiyorum öyle. yoksa bırakmazdım peşini

bu yeniler burayı nerden buluyorkine acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…