09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

piyon bence hiç bulaşma
sonuçta aranızda hiç bişi yok bi kaç tlf konuşması hariç yani sevgili bile değilsiniz bence hiç oralı olma hatta ona ilgin yokmuş gibi davran ama senin bunun bildiğini bilsin
yani bence ekşina gerek yok sonra adam kendini fasulye gibi nimetten sanar
ayrıca arlanacağını düşünmüyorum onun

cute bende oyladım kazanan ne verıyolar bende yollim oğlumla babasının resımını ıyı bişise :26::26:

canım hoşlanmadığım biri bile olsa aynı tepkiyi verirdim. önemli olan burada yapılan terbiyesizlik, herkese dağıtılan boncuk, ya haberimiz olmasaydı birbirimizden..
yada madem sevgilisi olarak beni görüyorsa ona diyeceğine bana deseydi kahve içelim diye. çünkü sürekli olmak istediğini ima ediyor. hatta dün akşam daha erken yaşta evlenmek istiyordum olmadı. ama sen çok iyisin keşke daha önce tanısaydım seni diye iltifatlar bi iltifatlarr kendime aşık oldum

Piyonist fazla açık olacak ama
O sözlerinde samimi olduğuna inanıyor musun ?
Kimlere kimlere belki de kuzenine de aynısını diyordur
Çakal bunlar lakin kuzenin gibiler kabullendiği içinde çakallıklarına devam edebiliyorlar işte

o zaman buluşayım buluşunca tepkim normal mi olsun. x ile buluştunya sen şimdi canının sıkkınlığı geçtimi diyeyim kuzen soracaktı sevgilin varmı diye bakalım ne diyecek tabi artık bana söylerse. direk rakip olarak gördü heralde

o diil birde kuzene beni anlatıp sonrada akşam görüşücez falan dermiş ay ne koparım ama bu mümkün bile dğeil tabii ihtimaller arasında yok.

maymun iştahlı ne olacak...

günaydın cnmmm hosgeldinn

elmiş dershaneden yeni çıkmış gibisin maşşallah. baya da kilo vermişsin. bence koru bu halini süpersin canım

salona yazılıcam zaten ama sunlara bi de yüzümü gösterim ipeğimm

insanı en cok yakınları vuruyo zatennn

cute bende oyladım kazanan ne verıyolar bende yollim oğlumla babasının resımını ıyı bişise :26::26:

3 hedıye var onlar zorda yanı 300 oy alan var
hatıra olsun hem demı

katiee katılama sen

oy veren ellerınız dert gormesın emı

pıyon adam sana acılmamıskı neden tokadı basıcan

adam herkese mavi boncuk dağıtıyor kaç tane kız vardır kimbilir.
haddini bildir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…