sorunda o ya kuzenime güvenmiyorum.. ama salih onunla buluşacağını söylemedi epey ağzını aradım akşam bugün ağzına burnuna çarpıcam bunları onunla buluşup bana söylemeyeceği için. ne karaktersiz basit bi adamsın diycem, maymun iştahlı Allah gözünü doyursun dycem. o ana bağlı aklıma ne gellirse. sonrada sen bublarıda haketmiyosun diyip tokadı basıp giderim
kesinlikle!!! arkadaşım onunda bu duyarsızlığına çok şaşırdı. ne kadar ilginç normalde çok harbi bi kız bi erkek için bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim dedi. dedim ben ederdim.. zaten ben aslında söylemeyip ağzından laf almaya devam edecektim arkadaşım dedi söyle siz kuzensiniz diye. biliyodum onun tepkisiz kalacağını. keşke söylemeseymişim....
Fotoğrafı Oyladınız. Lütfen diğer fotoğrafları oylamaya devam edin.
bence aşırı tepki verirsen ondan hoşlandığını çok belli edersin.
hiç bir şey yokmuş gibi davran (kuaförden olmak istemiyorsan tabi) direk kes iletişimini zaten görüşmediniz bile. çok üzerine gelirse yüzüne vurursun. ama illa tokadı patlatmak istiyorsan akşam buluşunca vur yüzüne.
Fotoğrafı Oyladınız. Lütfen diğer fotoğrafları oylamaya devam edin.
cute bende oyladım kazanan ne verıyolar bende yollim oğlumla babasının resımını ıyı bişise :26::26:
canım hoşlanmadığım biri bile olsa aynı tepkiyi verirdim. önemli olan burada yapılan terbiyesizlik, herkese dağıtılan boncuk, ya haberimiz olmasaydı birbirimizden..
yada madem sevgilisi olarak beni görüyorsa ona diyeceğine bana deseydi kahve içelim diye. çünkü sürekli olmak istediğini ima ediyor. hatta dün akşam daha erken yaşta evlenmek istiyordum olmadı. ama sen çok iyisin keşke daha önce tanısaydım seni diye iltifatlar bi iltifatlarr kendime aşık oldum
piyon bence hiç bulaşma
sonuçta aranızda hiç bişi yok bi kaç tlf konuşması hariç yani sevgili bile değilsiniz bence hiç oralı olma hatta ona ilgin yokmuş gibi davran ama senin bunun bildiğini bilsin
yani bence ekşina gerek yok sonra adam kendini fasulye gibi nimetten sanar
ayrıca arlanacağını düşünmüyorum onun
gunaydın
elmiş dershaneden yeni çıkmış gibisin maşşallah. baya da kilo vermişsin. bence koru bu halini süpersin canım
kuzenime bu konularda gvenmiyorum canım ben erkek diyince onun için akan sular durur. bunu tescillemiş oldum.. hadi bana saygın yok olmak zorunda da değil kendinemedi yok sen nasıl kaldırırsın böyle bişeyi.. kendine çok güveniyor heralde bilemedim :44:
cute oyum senin ama işte asıl hakeden resim bu olmalışehit ahmet kılıçarslan'ın oğlundan babaya son dokunuş. - milliyet
cute bende oyladım kazanan ne verıyolar bende yollim oğlumla babasının resımını ıyı bişise :26::26:
canım hoşlanmadığım biri bile olsa aynı tepkiyi verirdim. önemli olan burada yapılan terbiyesizlik, herkese dağıtılan boncuk, ya haberimiz olmasaydı birbirimizden..
yada madem sevgilisi olarak beni görüyorsa ona diyeceğine bana deseydi kahve içelim diye. çünkü sürekli olmak istediğini ima ediyor. hatta dün akşam daha erken yaşta evlenmek istiyordum olmadı. ama sen çok iyisin keşke daha önce tanısaydım seni diye iltifatlar bi iltifatlarr kendime aşık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?