günaydın cnmmm hosgeldinn
salona yazılıcam zaten ama sunlara bi de yüzümü gösterim ipeğimm
insanı en cok yakınları vuruyo zatennn
Şehit Ahmet Kılıçarslan'ın oğlundan babaya son dokunuş. - Milliyet inşallah tabuttakı babası değildir
o zaman buluşayım buluşunca tepkim normal mi olsun. x ile buluştunya sen şimdi canının sıkkınlığı geçtimi diyeyimkuzen soracaktı sevgilin varmı diye bakalım ne diyecek tabi artık bana söylerse. direk rakip olarak gördü heralde
o diil birde kuzene beni anlatıp sonrada akşam görüşücez falan dermiş ay ne koparımama bu mümkün bile dğeil tabii ihtimaller arasında yok.
maymun iştahlı ne olacak...
Babası işte babası maalesef
Tüylerim diken diken oldu
öyleymış malasef resmı paylaşınca çıktı babası dıye yazı öncesınde anlayamadım 1.kesınlıkle o olmalı ama hiç oy alammaış ben oyladım
tabi inanmadım gerçek ortada. ama gerçekten bu kızlara hastayım. ahanda bir malda benim kuzenim. 2 kız var ikiside birbirinden mal kuzenlerimin... 1 erkrkle çıkmıştı ikiside. ikiside ilk ben çıktıkm diyor birde. ulan çıkmışsın ne farkeder ilk son. ama kafa basmıyor. alsınlar ikisinede kalmadı şimdi o çocukta....
Piyonist fazla açık olacak ama
O sözlerinde samimi olduğuna inanıyor musun ?
Kimlere kimlere belki de kuzenine de aynısını diyordur
Çakal bunlar lakin kuzenin gibiler kabullendiği içinde çakallıklarına devam edebiliyorlar işte
sorma. akrabadan yana 1 yüzüm gülmedi zaten. hiçkimseyi çok yakın görmem smaimiyetlerine inanmam. severim ama hepsi iyi gün dostu nerde nasıl davranacaklarını bilmez saçma akıllı insanlar. kusura bakmasınlar ama aynı görüşlerde dğeiliz hiçte olmadık...insanı en cok yakınları vuruyo zatennn
pıyon adam sana acılmamıskı neden tokadı basıcan
Hoop size resim ekledim
benzemiyom dimi kimseye
besleme gibiyim dimi
hem fikiriz dimi
Hoop size resim ekledim
benzemiyom dimi kimseye
besleme gibiyim dimi
hem fikiriz dimi
şehit ahmet kılıçarslan'ın oğlundan babaya son dokunuş. - milliyet inşallah tabuttakı babası değildir
güzelsin işte zidibi ayrıca anne baban ve abinde güzel kan çekiyor işte
ben onları çirkin sanmıştım sen hiç benzemiyorum deyince
ama gercektende benzemiyorum ki
çirkinlik güzellik değil bence
babam ve annem esmer benim tüylerim bile sapsarı
piyonist ben olsam o adamla hiç buluşup öye haddini filan bildirmeye kalkmam adam belli kuzene de yazıyormuş daha bi sürü de yazdıkları vardır senin iki çift lafınla da ders almaz haa bu kız bana ne dedi diye şapkasını öne alıp düşünmez kaldığı yerden devam eder. Madem kuaföre olarak çalışmasını beğeniyorsun biraz daha resmi olursun olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?