09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben olsam hiç buluşmam ne gerek var
zaten adam öyle biriyse haddini bileceğini pek sanmıyorum ben
yani kim biilir kuzeninden başka kaç kız var
senin bir tokadınla adammı olacakki aksine kız bana asıldı yüz vermedim havalarına girecek böyle tipleri tanırım

tabi inanmadım gerçek ortada. ama gerçekten bu kızlara hastayım. ahanda bir malda benim kuzenim. 2 kız var ikiside birbirinden mal kuzenlerimin... 1 erkrkle çıkmıştı ikiside. ikiside ilk ben çıktıkm diyor birde. ulan çıkmışsın ne farkeder ilk son. ama kafa basmıyor. alsınlar ikisinede kalmadı şimdi o çocukta....
insanı en cok yakınları vuruyo zatennn
sorma. akrabadan yana 1 yüzüm gülmedi zaten. hiçkimseyi çok yakın görmem smaimiyetlerine inanmam. severim ama hepsi iyi gün dostu nerde nasıl davranacaklarını bilmez saçma akıllı insanlar. kusura bakmasınlar ama aynı görüşlerde dğeiliz hiçte olmadık...
pıyon adam sana acılmamıskı neden tokadı basıcan

adam yazıyor diyorum benim açılmama ne gerek var ki..

pıyon bulusmaya gıt ama kuzenınle bulasacgı saatte gıt :)
ya bız sana dedık kuaforden adam olmaz dıye dımı

piyonist ben olsam o adamla hiç buluşup öye haddini filan bildirmeye kalkmam adam belli kuzene de yazıyormuş daha bi sürü de yazdıkları vardır senin iki çift lafınla da ders almaz haa bu kız bana ne dedi diye şapkasını öne alıp düşünmez kaldığı yerden devam eder. Madem kuaföre olarak çalışmasını beğeniyorsun biraz daha resmi olursun olur biter.

Zaten henüz bişey başlamamış ki
Aldatıldım mı diceksin ? Ne diyeceksin
Bence de muhatap olma, telefonlarına cevap verme
Gerek olunca git saçını yaptır, çık. Eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…