nasip artik ne diyelimOlsun belki bir sonraki ayda olur hiç canını sikma
Yani ilk başta bende yumurtlama kanaması sanmıştım taki pihtiyi görene kadar bende bilemedim ne oluyorhenüz cok erken adet için yumurtlama kanamasi diyecegim oda pihtili olmaz tekrar mi adet oldunuz acaba
hic ara kanama yasamadim hayatimda yumurtlama kanamasi da dahil bilemeidm o yuzdenYani ilk başta bende yumurtlama kanaması sanmıştım taki pihtiyi görene kadar bende bilemedim ne oluyor
Yani bende yaşamadım hiçhic ara kanama yasamadim hayatimda yumurtlama kanamasi da dahil bilemeidm o yuzden
bu kadar cabuk eleme kendini bekle bata kadarReglime 4 gun kaldi alt karin agrisi var buyuk ihtimalle bu ayda elendimm
insallah....Bu ay da buradayız, hepimiz için inşaallah güzel haberlerle dolu bir ay olması duasıyla..
evet normal erken dahaDpo 9 da sabah ilk idrarla negatif çıktı prodoctor normal mi sizce
test yaptin mii hicBat 2 Ekim. 10 Eylül'de rahim filmi çektirdim. Bu ay umutluyum. 3 gün kaldı adetime. Sizde ne gibi belirtiler var.
canim hsg biraz agrili ama 3 4 dakika dayanılabilir, yumurtanin catladigini genellikle testlerle anliyoruz, ovulasyon testi pike yakın pik ve silikllesmeye basladigi 3 gunu degerlendiriyoruz, pikten sonra siliklesmeye basladiginda yumurtanın çatladığı anlamina geliyor, mesela bu ay ben test yapmadim hsg falan cekecegim diye ama akinti takibi yaptim muhtemelen 2 gün erken yumurtladim, yogun akintidan sonra akintin azalırsa da catladigini anlayabilirsinSelam kızlar, benim de bat 6 Ekim, adet olursam hsg çekilicem, ben de korkuyordum ama yazılanları okuduktan sonra karar verdim. Bir de yumurtanın çatladığı nasıl anlaşılıyor? O günü de mi değerlendirmek lazım ?
İncir havuç kürü nasıl oluyor canım açıklar mısın bende deneyimBat 14 Ekim bekleyelimben bugün incir havuc kürüne başladım
Dodo bugün dpo 11 bugünde negatif sanırım bu ayda buradayımevet normal erken daha
kaçıncı gün bakmak gerekiyor ?evet normal erken daha
Ben çektirdim anestezi altında kalkınca hemen yürüdüm evime gittim ve 4 ay sonra yada 3.5 aynsokra hamile kaldım düşük yaptımHsg bende cekılecegım buyuk ıhtımal korkuyorum
bat 11 ekım 20 eylül de ovıtrelle vuruldum bugun onuncu gün cok heyecanlıyım inşallah vardır test yapsam herkes yalancı sonuc cıkar dıyorEvett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?