1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Selam kızlar, benim de bat 6 Ekim, adet olursam hsg çekilicem, ben de korkuyordum ama yazılanları okuduktan sonra karar verdim. Bir de yumurtanın çatladığı nasıl anlaşılıyor? O günü de mi değerlendirmek lazım ?

canim hsg biraz agrili ama 3 4 dakika dayanılabilir, yumurtanin catladigini genellikle testlerle anliyoruz, ovulasyon testi pike yakın pik ve silikllesmeye basladigi 3 gunu degerlendiriyoruz, pikten sonra siliklesmeye basladiginda yumurtanın çatladığı anlamina geliyor, mesela bu ay ben test yapmadim hsg falan cekecegim diye ama akinti takibi yaptim muhtemelen 2 gün erken yumurtladim, yogun akintidan sonra akintin azalırsa da catladigini anlayabilirsin

Selam kızlar naslsnz, ben bıraz yoğunum eşim rahtszdı ondan uğrasyordum çok şükür iyi artık gırebılırım benm bata 8 gün kaldı hiç belirti aramıyorum vücudumda görmezden gelıyorum sabırla batı bekliycem daha az üzülüyorum o şekılde zor evet ama daha rahat bu şekılde beklemek

Kızlar merhaba bat 5 Ekim 3 ay önce düşük yaptım biliyorsunuz bugün öylesine bi test yapayım dedim silik çok çok silik bir çizgi ve çok su içerek yaptım beklemedeyim

Kızlar ilk defa ovu testi yapıyorum sizce pik mi

Eklentiler

• IMG_2909.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2908.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 28
Evett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
bat 11 ekım 20 eylül de ovıtrelle vuruldum bugun onuncu gün cok heyecanlıyım inşallah vardır test yapsam herkes yalancı sonuc cıkar dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…