- 10 Ocak 2015
- 96
- 31
- 288
canim hayirr ovulasyonla takip et varsa imkanin ve bulundugun sehirde ozele git, dogal kürler yap ama umudunu lutfen kaybetme bazen bende agliyorum soylenen bir kelime icime o kadar dokunuyor ki konusamiyorum bogazimda dugumleniyor agliyorum ama umudum kaybetmiyorum kaybetmeyecegim kaybetmeyecegiz bu yüzden burdayiz birbirimizi anliyoruz ve birbirimize destek oluyoruz bizi bizden baska kimsenin de anlamasini beklemiyoruz yasamayan anlayamaz çünkü seni cok iyi anliyorum ve yanindayimSon adet başlangıcım 24 Ağustos. Üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti ve hala regl olamadım.
Adet döngülerim o kadar uzun ve kestirilemez ki; her defasında yumurtlama dönemini beklemek ve denk getirmeye çalışmak gerçekten sinirlerimi bozmaya başladı
Doktora gitmek ayrı bir çile. Zar zor randevu buluyorum, onda da hiçbi şey söyledikleri veya yaptıkları yok. Bi takviye bile önermedi. Gece gece gerçekten canım çok sıkıldı.
İki haftalık bir tatilim var ekimde. İstanbula gelip tüp bebek tedavisi için bilgi mi alsam acaba diyorum. Onda da şöyle bi stres yaşıyorum: ya tatil dönemim reglime denk gelmezse. (Regl döneminde oluyomuş tedavi.)
O kadar zor ve karışık bi dönem ki, hiçbi planlama yapamıyorum. Hamile kalırsam diye iş değiştiremiyorum şu an (haklarım sıfırlanmasın diye). Ama hamile kalmazsam da 60 km uzaklıktaki işe gitmeye devam etmek istemiyorum.
Yaşım ilerliyo, bikaç sene sonrasına ertelemek büyük risk. 40ıma çok kalmadı.
Oturup sadece ağlamak istiyorum.
Bende birkac tüp birkac aşılama sayısız yumurta takibi görmüş biri olarak söylüyorum vücudunu akışına bırak lütfen bu kadar düşünce her bir hucrene kadar ulaşıyor, kalbine ferahlık ve vücudana sağlık dilemeye çalış, ne kadardır mücadelesini veriyorsun bilmiyorum haddimi asla aşmakta istemem sadece bunları diliyorum senin için buradaki bu acıyı gözyaşıni döken bir bebek gördüğünde içi dolup ellerini karnına götüren hepimiz için diliyorum Rabbim kalbimize anne duası versin dilerim.. Ya yana daha güçlüyüzSon adet başlangıcım 24 Ağustos. Üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti ve hala regl olamadım.
Adet döngülerim o kadar uzun ve kestirilemez ki; her defasında yumurtlama dönemini beklemek ve denk getirmeye çalışmak gerçekten sinirlerimi bozmaya başladı
Doktora gitmek ayrı bir çile. Zar zor randevu buluyorum, onda da hiçbi şey söyledikleri veya yaptıkları yok. Bi takviye bile önermedi. Gece gece gerçekten canım çok sıkıldı.
İki haftalık bir tatilim var ekimde. İstanbula gelip tüp bebek tedavisi için bilgi mi alsam acaba diyorum. Onda da şöyle bi stres yaşıyorum: ya tatil dönemim reglime denk gelmezse. (Regl döneminde oluyomuş tedavi.)
O kadar zor ve karışık bi dönem ki, hiçbi planlama yapamıyorum. Hamile kalırsam diye iş değiştiremiyorum şu an (haklarım sıfırlanmasın diye). Ama hamile kalmazsam da 60 km uzaklıktaki işe gitmeye devam etmek istemiyorum.
Canım günaydın ya benim çok acayip şeyler oluyor bu ay bilmiyorum ama Eylül'ün 13'ünde adet oldum 27'sinde pembe leke geldi anlamadım yani tam adetin 15 gününe denk geliyor şu an 3 gündür geliyor ve kırmızıya döndü kanama şeklinde geliyor pıhtılı hatta randevu aldım ama ona da 10 gün var ondan önce de randevu Yok bulamadım niye böyle oluyor hiç anlamadım yani 15 gün önce adet oldum 15 gün sonra tekrar oldu m şaka gibiminimum bir hafta gecikmeyle test yapin diyor doktorlar, dedigin gibi canim hayırlısı Allahtan insallah ekim ayi guzel sonuclanir
mevsim geçişleri , stres varsa kist vs bunlardan dolayı olabilir merak etmeyin bir sıkıntı yoktur. korunmayı bırakınca da denge biraz şaşıyor bazen.Canım günaydın ya benim çok acayip şeyler oluyor bu ay bilmiyorum ama Eylül'ün 13'ünde adet oldum 27'sinde pembe leke geldi anlamadım yani tam adetin 15 gününe denk geliyor şu an 3 gündür geliyor ve kırmızıya döndü kanama şeklinde geliyor pıhtılı hatta randevu aldım ama ona da 10 gün var ondan önce de randevu Yok bulamadım niye böyle oluyor hiç anlamadım yani 15 gün önce adet oldum 15 gün sonra tekrar oldu m şaka gibi
Çok teşekkürler.zeyos ben sisli echomar da cevat hoca cektirdim. Hoca cektigi icin 10bin tlyedi hazirqn da falan duger doktorlar cekerse 7.5. Gic agri olmadi sadece adet sancisi gibi o da 1 dk bile degil. Islem de zaten kisa.
Sendende mi doktor istedi canım , tıp merkezi gibi biryer sanırım sanomed , haber ver muhakkak seni merak ederimistanbulda degilim o dediğin seyi de duymadim ben pazartesi günü rahim filmi cektiricem haber veririm canim
Bayağı uygunmuş bu senin dediğin yer normalde 7den başşlıyorİstanbul fatihte hekimoğlu görüntüleme merkezide var ben orada rahim filmi çekindim 3000 tl fiyatıda iyi normalde pahalı hastanelerde özellerde
gunaydın canım bende evlendıkten sonra bu şekilde ara kanamalarım oldu doktor pcos teşhisi koydu pcosun varsa normal bir durum pcos yoksa doktora danışmakta fayda var ne zaman gittiğin hiç önemli değilCanım günaydın ya benim çok acayip şeyler oluyor bu ay bilmiyorum ama Eylül'ün 13'ünde adet oldum 27'sinde pembe leke geldi anlamadım yani tam adetin 15 gününe denk geliyor şu an 3 gündür geliyor ve kırmızıya döndü kanama şeklinde geliyor pıhtılı hatta randevu aldım ama ona da 10 gün var ondan önce de randevu Yok bulamadım niye böyle oluyor hiç anlamadım yani 15 gün önce adet oldum 15 gün sonra tekrar oldu m şaka gibi
Canım şöyle söyleyeyim ben kasım ayında tüp mide ameliyatı oldum ve yaklaşık olarak 40 kilo verdim Mayıs ayında 2 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim kürtaj oldum yani toplasam 10 ayda 4 kere veya 5 kere adet oldum öyle söyleyeyim yani şimdi de bu ay içerisinde 2 kere oldum onun öncesinde 15 gün gecikmeli oldum hormonlarda vesaire Bir sıkıntı sorun gözükmüyor ama galiba büyük ölçüde zayıfladığım için vücudumun dengesi şaştımevsim geçişleri , stres varsa kist vs bunlardan dolayı olabilir merak etmeyin bir sıkıntı yoktur. korunmayı bırakınca da denge biraz şaşıyor bazen.
Vallahi canım normalde yumurtalıklarımda görünüm var sadece tahlillerim temiz yani gayet düzenli hormon tahlillerim yani onun haricinde bir sorun sıkıntı olduğunu söylemedi doktorum işte bakalım 10 gün var yani 10 gün sonra gideceğim bakalım ne çıkacakgunaydın canım bende evlendıkten sonra bu şekilde ara kanamalarım oldu doktor pcos teşhisi koydu pcosun varsa normal bir durum pcos yoksa doktora danışmakta fayda var ne zaman gittiğin hiç önemli değil
Evet gerçekten bayağı uygun canım :)Bayağı uygunmuş bu senin dediğin yer normalde 7den başşlıyor
evet pik bugun ve yarın değerlendirin.Eki Görüntüle 3650622 Bugün pik dimi değerlendireyim mi bugün değerlendirsem yarın da yapmam gerekiyor mu ilk defa yapıyorum bilmiyorum
Ben 10 eylulde yaptırdim ama cevat hocaya değil teknikere yaptirdim 9 bin tl ödeme yaptım cevap hoca 12.500 dediler fakat iyiki teknikeri seçtim cok uğraştı 35 40 dakikaya yakın ama çok şükür iki tüpümu de açtı ( iki sene önce cevat hocaya yaptırmıştim solu açmıştı ama sağ acilmaz uğraşma ameliyatla bile olmaz tüp bebek tek şansın demisti)rahim filmi çektiren ve bilgisi olan var mı kızlar istanbulda sanomedi duydum bir yaptıran var mı
Hiç üzülme Allaha bırak 3 yıl sonunda kaldım ben mucize gibiydi en azından olduğunu biliyorum artık şuan da diyet ve sağlıklı beslenmeyle devam ediyorum bakalımYorumunu görünce dayanamadım bende sem gibiyim bat3 Ekim düşükten sonra Bidaha kalamadım dün ulturasona girdim hemotom var az az dedi tutunma olasabilir dedi moralim çok bozuldu saatlerdir ağlıyorum
Canim cok ictenlikle yazmissin gercekten, lutfen uzulme ben de benzer surecler yasadim, doktorlar bir yorumda bulunuyor mu muayenede? Ya da 1 yili askin suredir mi deniyorsun? Tup bebek dedigin icin soruyorum ama lutfen canini sikma moral en onemli sey bu noktada, umidi kaybetmeyecegizSon adet başlangıcım 24 Ağustos. Üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti ve hala regl olamadım.
Benimde kimyasal gebelik oldugu için mi istedi anlamadım ki genelde 1 yıl çocuk deneyip olmayanlardan istiyorlardı benim ilk denemede kimyasal gebelik oldu ondan istedi sanırım drBen 10 eylulde yaptırdim ama cevat hocaya değil teknikere yaptirdim 9 bin tl ödeme yaptım cevap hoca 12.500 dediler fakat iyiki teknikeri seçtim cok uğraştı 35 40 dakikaya yakın ama çok şükür iki tüpümu de açtı ( iki sene önce cevat hocaya yaptırmıştim solu açmıştı ama sağ acilmaz uğraşma ameliyatla bile olmaz tüp bebek tek şansın demisti)
Erken yaptitman iyi bence çünkü bazen doğuştan bazen de evlilikten önce geçirdiğin herhangi bir enfeksyondan dolayı kapali oluyormus ben hiç bilemezdim hsg nedir vs hiçbir doktor da söylemedi evliliğimin 1.5 sonunda buradan hsg yi öğrenip kendim çektirdim ve ikisi de kapali çıkmıştı bu sene tekrar çektirdim yine kapalı çıktı belki kimyasladan bezen kapanıyor sende yine olur ilkinde kimyasal olmuşsaBenimde kimyasal gebelik oldugu için mi istedi anlamadım ki genelde 1 yıl çocuk deneyip olmayanlardan istiyorlardı benim ilk denemede kimyasal gebelik oldu ondan istedi sanırım dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?