1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar bat 1 Ekim bu gün dpo 12. Gün sabah ilk idrarla test yaptım ama kaset test silikte olsa bir şey varsa çıkar diye çıkmadı bu ay da boş geçti sanırım dimi olsa çıkar miydi
Kızlar banada bir yorum yapar mısınız

Testiniz erken gebelik testi miydi? Eğer normal kaset test ise çıkmayabilir.

henüz cok erken adet için yumurtlama kanamasi diyecegim oda pihtili olmaz tekrar mi adet oldunuz acaba

Sendende mi doktor istedi canım , tıp merkezi gibi biryer sanırım sanomed , haber ver muhakkak seni merak ederim
evet doktor istedi, tikaniklik varsa da açıldı attik dedi, 3 gun iliski yasak sonra gun asirjama şöyle bir problem var esim hafta sonu sehur disina cikiyor bir sure yok ve ben suan yumurtlama donemimdeyim yani bu ay sıfır ihtimal

Ben de aynı durumdayım arkadaşım. Benim dpo 14. Yaptığım tüm testler negatif çıktı. Bir umut bekleyelim bakalım regl olana kadar. Yerleşme kanaması yaşadın mı?

Ben de aynı durumdayım arkadaşım. Benim dpo 14. Yaptığım tüm testler negatif çıktı. Bir umut bekleyelim bakalım regl olana kadar. Yerleşme kanaması yaşadın mı?
Hayır yaşamadım canım ama her an olcak gibi hissiyat var testler de negatif olunca umudumu kaybetmeye başladım

Hayır yaşamadım canım ama her an olcak gibi hissiyat var testler de negatif olunca umudumu kaybetmeye başladım
Ben dpo 11 ve 12’de lekelenme yaşadım. Beni de o umutlandırdı ama hala negatif. Gribim ama ilaç içemiyorum yine ne olur ne olmaz diye regli bekleyeceğim. Evet her an olacak gibi bir doluluk bende de var. Ve en çok rahatsız eden göğüs şişliği, 3 beden falan büyüdü resmen. Gebelik yoksa da hormonal bir sıkıntı var demekki.

Benimde oyle ya goguslerim inanılmaz agriyor yumurtlamadann beri ve sis hissediyorum benim pik günleri 16 17 catlama 18 di

Göğüs şişliği ve hassasiyeti bendede var ama test böyle maalesef

Eklentiler

• 1000071615.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 23
Benimde oyle ya goguslerim inanılmaz agriyor yumurtlamadann beri ve sis hissediyorum benim pik günleri 16 17 catlama 18 di
Benim de 15 pik, 16 çatlama idi. Umarım gebeliktendir. Negatif gördükçe umudum azaldı. Bugün grip için gittiğim aile hekimim idrara hemen yansımayabilir 2-3 gün daha bekle dedi

Geçmeyen gogus agrisi her ikisinde de ara ara kasiklarim agriyor ve saçma bir sekildde gozum seyiriyor ne alakaysa xbxnxn kendi kendime belirti aramaya çalışıyorum fjjf
Geçmeyen şiş ve ağrılı göğüs. Karın şişkinliği. Ara ara kasık ve bel ağrısı. Birde beyaz akıntı var 5 gündür 3, 4 damla akıyor.

evet doktor istedi, tikaniklik varsa da açıldı attik dedi, 3 gun iliski yasak sonra gun asirjama şöyle bir problem var esim hafta sonu sehur disina cikiyor bir sure yok ve ben suan yumurtlama donemimdeyim yani bu ay sıfır ihtimal
Olsun belki bir sonraki ayda olur hiç canını sikma

Reglden sonraki 7 gün içinde çekiliyormus bu ay günüm geçti bir dahaki reglden sonra artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…