Şu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Gecmiste düşüklük, kimyasal veya dış gebelik yaşamışlardı direkt akla rahimden kaynaklı problem düşünülebilir. Ama hiç gebe kalamayanlara direkt rahimsel sıkıntı denilebilir mi?
Kizlar benim bat 19ekim şu an adet sancısı gibi sancım var yumurtlama döneminde olmalıyım muhtemelen öyle yani 3gun önce akıntım gelmişti önce subgibi sonra beyaz dönmüştü o gün değerlendirdik ama iki gündür boa geçti malesef eşim işi yoğundu bugünde adet olacak gibi sancım var yani adete daha vakit olmasa dicemki sokulecek öyle bir sancı bu neden olur yumurtami çatlıyor yoksa yerlesiyormu çözemedim bugün değerlendirecem insallah
Bende bugun kontrol icin gittim. Sağ yumurtalığında 2-3 cm kist var ama cikolata kisti demek için 2 ay bekleyelim. Sonra bakalim dedi. Tecrübesi olan var mi cikolata kistiyse ne yapacağım. Gebeliğe engel bir sey mi?
Kızlar ben elendim bu ay yazmıştım bat 31 ekim görünüyor amerikadan getirttiğim mikroskobik ovülasyon testi de geldi sabahları tükürük ile yapılıyor yumurtlamayı ve çatlamayı gözle görebiliyosun inşallah bana bu ay uğur getirir bende birinize hediye eder vesile olurum