• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

nasipte ne zaman varsa o gerçekten. Ben ilk kimyasalımda çok istedim ağlayarak dua ettim hep negatif gördüğüm test bir anda pozitife dönmüştü. Dualarımı kabul ettin Allahım diyerek ağladım hep ama 1-2 gün sonrasında hemen kimyasal olduğunu öğrendim. Ben dini inancı yüksek bi insanım burdaki herkesinde öyle olduğunu düşünüyorum. Rabbim bizim için en doğru zamanı bilir 🩷 Sabredicez inançlı olucaz 🙏 Nasipte ne zaman bebişler bize gelicekse o zaman gelicektir. Olumlu düşünüp hakkımızda hayırlısı için bolca dua edelim 🌸🩷
bende cok inancli biriyim cok sukur dua zikir yapiyordum ama maalesef ara verdim tekrar başlayacağım herkes hersey vaktini bekliyor olmuyorsa eminim bi sebebi vardir hayirla saglikla geldinler insallah🙏🏿💖

Hepimize en güzel şekilde olsun yaaa, her ay bi umut bekliyoruz. Sen de pcos falan mı var
yok canim cok sukur herseyim temiz cikti hsg yumurtaliklarim eşim, herseyimiz iyi💖 benim bu ay hsg cekimi yumurtlama donemime denk geldi canim 3 gun de iliski yasaktı yani eger erken yumurtladiysam ki 1 2 gun oyle hatirliyorum minnacik da olsa bi ihtimal var ama umudum yok maalesef esimde gidiyor bakalim benim nasibim ne zaman olacak🙏🏿

yok canim cok sukur herseyim temiz cikti hsg yumurtaliklarim eşim, herseyimiz iyi💖 benim bu ay hsg cekimi yumurtlama donemime denk geldi canim 3 gun de iliski yasaktı yani eger erken yumurtladiysam ki 1 2 gun oyle hatirliyorum minnacik da olsa bi ihtimal var ama umudum yok maalesef esimde gidiyor bakalim benim nasibim ne zaman olacak🙏🏿
İnşallah canım güzel sonuçlarımız olsun🙏🏻

dodocum her şeyin kesinlikte vakti var bu denk gelişlerin bile. şukur her sey temiz çıkmış. bu saaten sonra tadını vara vara stresten uzak başlayın:)

Soldaki bugün sağdaki dünkü test pik de olmamış çatlamamış da sanki değil mi, pcos var bende sanki olmadı bu ay

Eklentiler

• IMG_2925.webp
    IMG_2925.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 20
Bat 9 Ekim idrar testlerimde 2. Çizgiyi çok silik gördüğüm için kan testi verdim ama 1.20 çıktı gebelik yok ama aşırı akıntım, kasık ve bel ağrım var. Farklı olan ilgisi var mı bilmiyorum ama ön alt diş etlerim deli ağrıyor. Aşırı uykum var sizce erken kan testi verdiğim için negatif çıkmış olabilir mi. Bu arada bu ay soğan kürü denemiştim akıntım belki o yüzdendir diyorum çünkü bu kadar akıntıyı 29 yaşındayım hiç yaşamadım

Soldaki bugün sağdaki dünkü test pik de olmamış çatlamamış da sanki değil mi, pcos var bende sanki olmadı bu ay
selam, bizde pcos olduğu için biraz süreç zorlu. benimde C kadar koyu ya da daha fazla koyulukta olmadı. Sizinde dün yumurtlama olmuş Bugün çatlamış gibi. Silikleşene kadar iyice devam edin ve bugünleri değerlendirin. benimde pik böyle gözüktü.

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 18
selam, bizde pcos olduğu için biraz süreç zorlu. benimde C kadar koyu ya da daha fazla koyulukta olmadı. Sizinde dün yumurtlama olmuş Bugün çatlamış gibi. Silikleşene kadar iyice devam edin ve bugünleri değerlendirin. benimde pik böyle gözüktü.
İşte sanırım bizdeki tam pik olmuyor pcos yüzünden, o da hamile kalamamaya sebep oluyor, hayırlısı olsun hakkımızda güzel sonuçlar alalım

İşte sanırım bizdeki tam pik olmuyor pcos yüzünden, o da hamile kalamamaya sebep oluyor, hayırlısı olsun hakkımızda güzel sonuçlar alalım
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bence yapılan saat yüzünden yakalama olayı gecikiyor gibi. Belki ben de 27si sabaha karşı tam pik oldu 28inde yaptığım saate denk gelmedi vs. her ihtimal olabilir. Bu şekilde düşünüp keyfini moralini bozma lütfen. Ama senin çok güzel koyu görünüyor. bir de kurudukça zaten renktr bozulma oluyor ilk 10 dk gördüğün önemli

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bence yapılan saat yüzünden yakalama olayı gecikiyor gibi. Belki ben de 27si sabaha karşı tam pik oldu 28inde yaptığım saate denk gelmedi vs. her ihtimal olabilir. Bu şekilde düşünüp keyfini moralini bozma lütfen. Ama senin çok güzel koyu görünüyor. bir de kurudukça zaten renktr bozulma oluyor ilk 10 dk gördüğün önemli
Düne göre silik çıktı evet ama halen koyu o niye oldu anlamadım tam piki yakalayamadığım gibi tam silik de olmadı😂 hayattaki şansım. Bilemedim vallahi nolcak böyle. Akşam ve yarın yine yapacağım bakalım onlar nasıl cıkacak

Düne göre silik çıktı evet ama halen koyu o niye oldu anlamadım tam piki yakalayamadığım gibi tam silik de olmadı😂 hayattaki şansım. Bilemedim vallahi nolcak böyle. Akşam ve yarın yine yapacağım bakalım onlar nasıl cıkacak
24-36 saat içerisinde çatlama olur. Elinizde fazla varsa akşam bir daha test yapın. Bu akşama yarına tamamen silikleşip çatlama olucaktır.
Bizim yumurtalarımız da geç çatlıyor olabilir. Pcos maalesef böyle. test çizgisi açılana kadar teste devam edin aynı şekilde ilişkiye de 🙏

24-36 saat içerisinde çatlama olur. Elinizde fazla varsa akşam bir daha test yapın. Bu akşama yarına tamamen silikleşip çatlama olucaktır.
Bizim yumurtalarımız da geç çatlıyor olabilir. Pcos maalesef böyle. test çizgisi açılana kadar teste devam edin aynı şekilde ilişkiye de 🙏
Son iki testim var akşam ve yarın yapacağım inş silikleştiğini görürüm tamamen

valla hiç ovulasyon testlerine bulaşmayın ya. adetiniz bitti mesela 6. bitim günü itbari ile aralıklarla ilişkiye girin. sık ilşki yapın .

Back
X