amin canim insallah kucaklarimiz bos kalmaztabii ki nasip cnm rabbim her şeyi hayra çıkarsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim insallah kucaklarimiz bos kalmaztabii ki nasip cnm rabbim her şeyi hayra çıkarsın
hahah bende burda ogrenmistimmhiç bir belirtim yok zaten sadece karın bölgemde mayhosluk var o da işte reglimde olur zaten.
dpo 12 deyim:) ay bunu da yeni öğrendim
bende cok inancli biriyim cok sukur dua zikir yapiyordum ama maalesef ara verdim tekrar başlayacağım herkes hersey vaktini bekliyor olmuyorsa eminim bi sebebi vardir hayirla saglikla geldinler insallahnasipte ne zaman varsa o gerçekten. Ben ilk kimyasalımda çok istedim ağlayarak dua ettim hep negatif gördüğüm test bir anda pozitife dönmüştü. Dualarımı kabul ettin Allahım diyerek ağladım hep ama 1-2 gün sonrasında hemen kimyasal olduğunu öğrendim. Ben dini inancı yüksek bi insanım burdaki herkesinde öyle olduğunu düşünüyorum. Rabbim bizim için en doğru zamanı bilirSabredicez inançlı olucaz
Nasipte ne zaman bebişler bize gelicekse o zaman gelicektir. Olumlu düşünüp hakkımızda hayırlısı için bolca dua edelim
![]()
topik maalsef bana bu ay da ugur getirmiyorAmin canım, güzel haberlerle tamamlayalım bu ayı, topik bize uğur getirsin
oda olabilir canim gec de oluyor olabilir isterse 2 3 gun gunde iki kez seklinde testini yapGeç olabilir mi ya hep yumurta akı gibi akıntım olur yumurtlama zamanı görmedim hiç hu sefer yada bu ay yumurtlama olmayabilirmi?
amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHaklisin canim, Allah en uygun zamani bilir elbet isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin, bizlerin de![]()
yasayanlar var canimhamileligin ilk haftalari regl baslayacakmis gibi hissedenler var mi su an reglim 1 gün gecikti ve baslayacakmis gibi hissediyorum
Hepimize en güzel şekilde olsun yaaa, her ay bi umut bekliyoruz. Sen de pcos falan mı vartopik maalsef bana bu ay da ugur getirmiyorben bir sonraki aydayim simdiden
insallah sizlere olur
yok canim cok sukur herseyim temiz cikti hsg yumurtaliklarim eşim, herseyimiz iyiHepimize en güzel şekilde olsun yaaa, her ay bi umut bekliyoruz. Sen de pcos falan mı var
İnşallah canım güzel sonuçlarımız olsunyok canim cok sukur herseyim temiz cikti hsg yumurtaliklarim eşim, herseyimiz iyibenim bu ay hsg cekimi yumurtlama donemime denk geldi canim 3 gun de iliski yasaktı yani eger erken yumurtladiysam ki 1 2 gun oyle hatirliyorum minnacik da olsa bi ihtimal var ama umudum yok maalesef esimde gidiyor bakalim benim nasibim ne zaman olacak
![]()
yok canim cok sukur herseyim temiz cikti hsg yumurtaliklarim eşim, herseyimiz iyibenim bu ay hsg cekimi yumurtlama donemime denk geldi canim 3 gun de iliski yasaktı yani eger erken yumurtladiysam ki 1 2 gun oyle hatirliyorum minnacik da olsa bi ihtimal var ama umudum yok maalesef esimde gidiyor bakalim benim nasibim ne zaman olacak
![]()
Soldaki bugün sağdaki dünkü test pik de olmamış çatlamamış da sanki değil mi, pcos var bende sanki olmadı bu ayyok canim cok sukur herseyim temiz cikti hsg yumurtaliklarim eşim, herseyimiz iyibenim bu ay hsg cekimi yumurtlama donemime denk geldi canim 3 gun de iliski yasaktı yani eger erken yumurtladiysam ki 1 2 gun oyle hatirliyorum minnacik da olsa bi ihtimal var ama umudum yok maalesef esimde gidiyor bakalim benim nasibim ne zaman olacak
![]()
selam, bizde pcos olduğu için biraz süreç zorlu. benimde C kadar koyu ya da daha fazla koyulukta olmadı. Sizinde dün yumurtlama olmuş Bugün çatlamış gibi. Silikleşene kadar iyice devam edin ve bugünleri değerlendirin. benimde pik böyle gözüktü.Soldaki bugün sağdaki dünkü test pik de olmamış çatlamamış da sanki değil mi, pcos var bende sanki olmadı bu ay
İşte sanırım bizdeki tam pik olmuyor pcos yüzünden, o da hamile kalamamaya sebep oluyor, hayırlısı olsun hakkımızda güzel sonuçlar alalımselam, bizde pcos olduğu için biraz süreç zorlu. benimde C kadar koyu ya da daha fazla koyulukta olmadı. Sizinde dün yumurtlama olmuş Bugün çatlamış gibi. Silikleşene kadar iyice devam edin ve bugünleri değerlendirin. benimde pik böyle gözüktü.
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bence yapılan saat yüzünden yakalama olayı gecikiyor gibi. Belki ben de 27si sabaha karşı tam pik oldu 28inde yaptığım saate denk gelmedi vs. her ihtimal olabilir. Bu şekilde düşünüp keyfini moralini bozma lütfen. Ama senin çok güzel koyu görünüyor. bir de kurudukça zaten renktr bozulma oluyor ilk 10 dk gördüğün önemliİşte sanırım bizdeki tam pik olmuyor pcos yüzünden, o da hamile kalamamaya sebep oluyor, hayırlısı olsun hakkımızda güzel sonuçlar alalım
Düne göre silik çıktı evet ama halen koyu o niye oldu anlamadım tam piki yakalayamadığım gibi tam silik de olmadıBen öyle olduğunu düşünmüyorum. Bence yapılan saat yüzünden yakalama olayı gecikiyor gibi. Belki ben de 27si sabaha karşı tam pik oldu 28inde yaptığım saate denk gelmedi vs. her ihtimal olabilir. Bu şekilde düşünüp keyfini moralini bozma lütfen. Ama senin çok güzel koyu görünüyor. bir de kurudukça zaten renktr bozulma oluyor ilk 10 dk gördüğün önemli
24-36 saat içerisinde çatlama olur. Elinizde fazla varsa akşam bir daha test yapın. Bu akşama yarına tamamen silikleşip çatlama olucaktır.Düne göre silik çıktı evet ama halen koyu o niye oldu anlamadım tam piki yakalayamadığım gibi tam silik de olmadıhayattaki şansım. Bilemedim vallahi nolcak böyle. Akşam ve yarın yine yapacağım bakalım onlar nasıl cıkacak
Son iki testim var akşam ve yarın yapacağım inş silikleştiğini görürüm tamamen24-36 saat içerisinde çatlama olur. Elinizde fazla varsa akşam bir daha test yapın. Bu akşama yarına tamamen silikleşip çatlama olucaktır.
Bizim yumurtalarımız da geç çatlıyor olabilir. Pcos maalesef böyle. test çizgisi açılana kadar teste devam edin aynı şekilde ilişkiye de![]()
valla hiç ovulasyon testlerine bulaşmayın ya. adetiniz bitti mesela 6. bitim günü itbari ile aralıklarla ilişkiye girin. sık ilşki yapın .Düne göre silik çıktı evet ama halen koyu o niye oldu anlamadım tam piki yakalayamadığım gibi tam silik de olmadıhayattaki şansım. Bilemedim vallahi nolcak böyle. Akşam ve yarın yine yapacağım bakalım onlar nasıl cıkacak