Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım geç başladım ben teste. Ama neyse ki değerlendirmiştik öncesi bir kaç günü. Her ihtimale üç gün daha yapıp bırakmayı düşünüyorum benYa aynıyız benim bat 13 ekim 2-3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor ama takvime göre de yarın yumurtlama
ben az once yaptim test negatif çıktı maalesef umarim sizinki pozitiftirBenim de gecikmede 2.gündeyim. Önceki testler hep negatif çıktığı için tekrar yapmaya da korkuyorum. Ama ağrı kesici içmem lazım, akşam test yapacağım galiba
Ben bu yolu deniyorum inşallah tutar testle yapsam çok strese girerim o yüzden şimdilik bu durumdan kaçıyorumvalla hiç ovulasyon testlerine bulaşmayın ya. adetiniz bitti mesela 6. bitim günü itbari ile aralıklarla ilişkiye girin. sık ilşki yapın .
Gecikmede 2.gündeyimregli gecikmesi kaç gün.
30 Eylül-1 Ekim gibiydibat ne zamandı sizin
Benim de negatif çıktı maalesefben az once yaptim test negatif çıktı maalesef umarim sizinki pozitiftir![]()
Bizde değerlendirdik de önceki günleri yine ovulasyon testi yaptım yine pik değil ama uzayan yumurta akı akıntı var testte yanlışlık olabilir miSanırım geç başladım ben teste. Ama neyse ki değerlendirmiştik öncesi bir kaç günü. Her ihtimale üç gün daha yapıp bırakmayı düşünüyorum ben
Benim az önce yaptığım testte daha da silik çıktı bilemiyorum testlerde bir sorun olacağını da çok sanmıyorum ama belli olmazBizde değerlendirdik de önceki günleri yine ovulasyon testi yaptım yine pik değil ama uzayan yumurta akı akıntı var testte yanlışlık olabilir mi
Testi 4 ekimde yapacak mısınız beni de haberdar eder misinizBenim de bat 4 ekim bekliyorum, dpo 9 da bir test yaptim erken gebelik, cok merak ediyordum ama negatifti, su an gecikmeye kadar yapmayacagim:/
Artik emin olamiyorum canim, kasik agrim var ama denemeye basladigimdan beri her ay oluyor, gogus agrim var bir de baska hic belirtim yok bu ay, umudum pek yok:/benimde bat 4. test falan yapmadım belirtin var mı?
4 te yapicam canim evet, yazarim tabiki, senin de bebis vardir insallahTesti 4 ekimde yapacak mısınız beni de haberdar eder misiniz