• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Ya aynıyız benim bat 13 ekim 2-3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor ama takvime göre de yarın yumurtlama
Sanırım geç başladım ben teste. Ama neyse ki değerlendirmiştik öncesi bir kaç günü. Her ihtimale üç gün daha yapıp bırakmayı düşünüyorum ben

ya ovulasyon testini bulanı allah napmasın kız ne çok test yapıyorsunuz siz. regli bitince başlayın işte o haftaları bol bol değerlendirin. valla bu testler çok saçma ve psikolojiyi çok etkiler. yok koyu yok çift cızgı kı hatalı testte cok.

regli bittiminden sonra diğer regliye son 1 hafta kala canınız çektikçe keyifle planla da değil yapın . valla ovulasyon testlerini atın gitsin ya.

Normalde 23 ekim olması gereken bat sebepsiz gecikme ile 1 kasıma kaydı benim.Yine de şuraya ilişip takip edeyim konuyu.

Sanırım geç başladım ben teste. Ama neyse ki değerlendirmiştik öncesi bir kaç günü. Her ihtimale üç gün daha yapıp bırakmayı düşünüyorum ben
Bizde değerlendirdik de önceki günleri yine ovulasyon testi yaptım yine pik değil ama uzayan yumurta akı akıntı var testte yanlışlık olabilir mi

Bizde değerlendirdik de önceki günleri yine ovulasyon testi yaptım yine pik değil ama uzayan yumurta akı akıntı var testte yanlışlık olabilir mi
Benim az önce yaptığım testte daha da silik çıktı bilemiyorum testlerde bir sorun olacağını da çok sanmıyorum ama belli olmaz

öncelikle selamun aleyküm kızlar ben yaklaşık bir aydır buradaki konuşmaları okuyup duruyorum yakın zamanda da hesap açtım anca yazmaya cesaret buldum. 3 yıldır evliyim iki yıldır tedaviler deniyoruz sadece bende pcos var. Onun dışında bir sorunumuz yok. Eylül ayında negatif oldu malesef ekim ayı için de devlet hastanesinin infertilite bölümüne gideceğim yarın inşallah. Bat 25 ekim umarım rabbim herkesin gönlüne göre verir.:KK16:

Merhaba bende de pcos var. Eylül ayında ilk defa 22 gün sürdü adet aralığım bundan önce ki 10 aydır hep 15-17 gun arasıydı. Eylül ayında biraz diyet bol hareket sonucu aralığım uzadı. Daha sonra temizlendikten sonra doktor duphaston kullanmam gerektiğini söyledi ve 14 günden itibaren kullandım. 29 eylülde ilaç kullanmayı bıraktım. Fakat takvime gore ovulasyon tarihimi belirliyemiyorum. Vücudumun tepkilerine göre 24 Eylül diye düşünüyorum ve o günleri çalıştım. Duphastonu bıraktıktan sonra 2-7 gun arasında regl olabileceğim söyleniyor. İki gündür kasik ağrılarım, bel kramplarım, çekilme gibi hisler var. Goguslerde hassasiyet var ve garip ama sürekli yemek yeme isteği ve utanarak söylüyorum gaz yapma isteği var sürekli. Uyku halim ve yorgunluk hissim çok fazla bu aralar. Ya depresyondayım ya da başka bir şey bilemiyorum. Sizce gebe olma ihtimalim var mıdır? Varsa ne zaman test yapmalıyım?

Back
X