Merhaba neler yaptınız 6 ay boyunca nasıl ilerledinizMerhaba hanımlar 6 aylık deneme sonucunda hamile kaldım şu an 6 aylık gebeyim son ay yaptıklarım sayesinde gebe kaldım sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sağlık olarak bir probleminiz yoksa olay sadece ve sadece psikolojik sizlere yardımcı olmak isterim bana sorular sorabilirsiniz!!!!
Canım üzmek istemem ama geçen ay benim de aynen bu şekilde çıktı çok çok hafif böyle gölge gibi silik lekelenme de vardı doktora gittim progestan başladı ama tabii ki kimyasal almış o yüzden hayırlısı olsun hakkında inşallah lekelenme biterKızlar kaset test yaptım şimdi de ilk idrar değil Buda hemen çıktı ama lekelenmem var korkuyorum kafam karıştı bi bakarmısınız
Canımsın teşekkür ederim Allah razı olsun ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun bu ay değilse de gelecek ay inşallahCanım üzmek istemem ama geçen ay benim de aynen bu şekilde çıktı çok çok hafif böyle gölge gibi silik lekelenme de vardı doktora gittim progestan başladı ama tabii ki kimyasal almış o yüzden hayırlısı olsun hakkında inşallah lekelenme biter
Yumurtlamanız ne zaman olmuştu? Hayırlı olsunnKızlar benim bat 14 eylül
Bugün beta 25.6 çıktı
Teşekkür ederim inşallah devam ederYumurtlamanız ne zaman olmuştu? Hayırlı olsunn
14 Ekim demek istedimYumurtlamanız ne zaman olmuştu? Hayırlı olsunn
Merhaba tebrik ederim benimde bata 2 gün kala 53.16 çıktı değerim haziran da bir kimyasalım olmuştu. 2.kanı pazartesi ver dedi doktor ama çok endişeliyim yarın versem mi diye düşünüyorum. Sizin bugünki sonucunuz ne çıktıÂdete bir gün kala 77.55 bir de bugün verdim inşaallah iki katı artmıştır bende korkuyorum sağlıksızsa diye
Henüz çıkmadı sonuç sağlık ocağında vermiştim pazartesiye kaldı . Siz ilk kanı bugün mü verdinizMerhaba tebrik ederim benimde bata 2 gün kala 53.16 çıktı değerim haziran da bir kimyasalım olmuştu. 2.kanı pazartesi ver dedi doktor ama çok endişeliyim yarın versem mi diye düşünüyorum. Sizin bugünki sonucunuz ne çıktı
Yok hayır dün sabah verdim ben. Bu ay belirtim olmadı hiç idrar testi yapıp emin olmak istemiştim pozitifi görünce, doktoruma yazdım kan vermemi istedi o şekilde gidip verdim normalde yarın regl olmam gerekiyordu bugünde regl sancım çok oldu. pazartesiyi bekleyecem bende artıkHenüz çıkmadı sonuç sağlık ocağında vermiştim pazartesiye kaldı . Siz ilk kanı bugün mü verdiniz
Hayırlı olsun canımKızlar benim bat 14 eylül
Bugün beta 25.6 çıktı
Hayırlı olsun canım geçen ay benim de kimyasal oldu ben de çok korkuyorum daha test yapmadım henüz ben de ayın on beşini bekliyorum regli için inşallah olmamYok hayır dün sabah verdim ben. Bu ay belirtim olmadı hiç idrar testi yapıp emin olmak istemiştim pozitifi görünce, doktoruma yazdım kan vermemi istedi o şekilde gidip verdim normalde yarın regl olmam gerekiyordu bugünde regl sancım çok oldu. pazartesiyi bekleyecem bende artık
Teşekkür ederim canım inşallah gönlünce olsun bende sevinemedim bile kimyasal korkusundanHayırlı olsun canım geçen ay benim de kimyasal oldu ben de çok korkuyorum daha test yapmadım henüz ben de ayın on beşini bekliyorum regli için inşallah olmam
Ya benimde aynı 29-30 pik çatlama 1 inde negatifti testim bu sabahTeşekkür ederim inşallah devam eder
29 eylülde oldu
İnşallah sizde gebesinizdir Allahım hepimize nasip etsinMaşallah tebrikler. benimki negatif adetin geçmesini beklicem çünkü bu göğüs ağrıları normal değil
6 ay boyunca değil ne yaptıysam son ayda yaptım. Soranlara çocuk istediğimi bilen arkadaşlarıma herkese sağlık sorunlarım var biraz ara verdik düşünmüyoruz dedim. Benim aklıma geldikçe aman olursa olur olmazsa olmaz dedim. Ve belkide en en en önemlisi erken gebelik testi de dahil asla test yapmadım. Ve 17. Gecikme günümde o ayın ilk testini yaparak gebeliğimi öğrendim. Ben zaten 10 gün her ay net gecikiyorum diye biraz geç öğrendim. Ama ne olursa olsun bir hafta gecikene kadar asla test yapmayınMerhaba neler yaptınız 6 ay boyunca nasıl ilerlediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?