- 7 Ekim 2024
- 2.016
- 669
- 43
- 22
Aslında çok net ama burda kalite düşüyor teşekkür ederim bende ilk kez kullandımikinci fotoğrafta çok silik gördüm canım benim test hakkında bilgim yok
Çok net ama burda kalite düşüyor aldım Awox gelmesini bekliyorum teşekkür ederimBen göremedim awox bulabilirseniz awox ile yapın bir de
kaçıncı günün yumurtlamadan sonraAslında çok net ama burda kalite düşüyor teşekkür ederim bende ilk kez kullandım
Çok net ama burda kalite düşüyor aldım Awox gelmesini bekliyorum teşekkür ederim
15 ya da 16kaçıncı günün yumurtlamadan sonra
benim de bata 4 gün var negatif çıktı buradaki mesajları okuyunca umutlandım beklemedeyimKızlar mesajlarınız umut veriyor 3 gün var pazar sabah bir daha test yapıcam umut hep vardır
hemde nasılllAh inşallah bir mucize olsun çok ihtiyacımız var değil mi
Ay bende laboquick sipariş verdim yarın teslim diyor pazar sabah yaparım dedim pazartesi adet günü çünkühemde nasılllawox sipariş ettim o gelene kadar yapmıcam test zaten bat gelir o gelene kadar
Ben de aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım o da negatif çözemedimselam regli 6. gecıktı hala yok :) akıntım başladı ya benım dongum cok değişti eskı donguye gore hesaplıyorum acaba ortalama surem uzamıs olabilir mi? neyse pazara kadar beklıyım.
Kızlar dün testimi sizinle paylaşmıştım silik çizgiydi akşam gittima acilden kan verdim beta 36 çıktı bugün reglime daha 2 gün var yüskelirmi sizce normal mi
Ben de aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım o da negatif çözemedim
Degerlendirdim İnşallah nasip olurbisey olmaz canim. bugünü de degerlendirseydin
Maşallah tebrikler. benimki negatif adetin geçmesini beklicem çünkü bu göğüs ağrıları normal değilKızlar dün testimi sizinle paylaşmıştım silik çizgiydi akşam gittima acilden kan verdim beta 36 çıktı bugün reglime daha 2 gün var yüskelirmi sizce normal mi
Benim de hep 30 gündür bu ay 5 gün gecikti, pazar sabahı tekrar bir idrar testi yaparım sonra duruma göre pazartesi yada Salı günü belki kan veririm eğer haftasonu regl olmazsamkan testı verdınız mı. 10 gun bekleyeceğim benım son 3 ayım cok duzensız onun ıcın reglı gununu 25 26- gunde bir di. 28 29 uma cıktı
Benim de hep 30 gündür bu ay 5 gün gecikti, pazar sabahı tekrar bir idrar testi yaparım sonra duruma göre pazartesi yada Salı günü belki kan veririm eğer haftasonu regl olmazsam
Gelmez inşaAllah... benim de bugün laboquick negatifti. Bat 13-15 ekim arası. Pek ümidim kalmadı benim de. Hayrlısı hakkınızda inşaAllah...hemde nasılllawox sipariş ettim o gelene kadar yapmıcam test zaten bat gelir o gelene kadar
ay regl gelmesin evet evet, inşallah pozitifi görürürzGelmez inşaAllah... benim de bugün laboquick negatifti. Bat 13-15 ekim arası. Pek ümidim kalmadı benim de. Hayrlısı hakkınızda inşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?