• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar merhaba 8 ekim benim de bat ovülasyon testi ile bakıyordum 24 eylülde çift çizgyidi ama biz değerlendiremedik eşim grip olmuştu 20 eylülde denemiştik size olma ihtimali var mı az önce predictor early yaptım ama negatif açıkcası eşim grip olduğu için bir tık bozuldum sonra dedim hayırlısı olsun 😂😂
sperm 3-5 gün canlı kalıyor diyorlar ama yine de bilemedim 🥹 bat gününü bekleyip öyle test yapın

sperm 3-5 gün canlı kalıyor diyorlar ama yine de bilemedim 🥹 bat gününü bekleyip öyle test yapın
24 eylülde böyle çıkmıştı bu pik mi oluyor ya da daha var mı daha varsa zaten hayırlısı 😂

Eklentiler

• IMG_1977.webp
    IMG_1977.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 31
11 Ekim bat bu ayda beklemedeyiz gün aşırı deniyoruz yumurtlama gününü kaçırmamış olmam lazım normalde eşim benden daha sabırlı acele etme stres yapma diyip duruyor 🤣

Benim de bat 2 gun sonra ama kasik agrim var regl olacak gibi, halbuki bu ay her olasi seyi denedim kesin olur diye dusunuyordum hic umudum yok nedense su an, Allah affettsin neden boyle oluyor uzuluyorum gercekten, o kadar cok kisi etrafta ilk denememde oldu diyor sok oluyorum bu kadar kolaysa bize niye zor

Benim de bat 2 gun sonra ama kasik agrim var regl olacak gibi, halbuki bu ay her olasi seyi denedim kesin olur diye dusunuyordum hic umudum yok nedense su an, Allah affettsin neden boyle oluyor uzuluyorum gercekten, o kadar cok kisi etrafta ilk denememde oldu diyor sok oluyorum bu kadar kolaysa bize niye zor
Aslında böyle insanları da dinlememek lazım ilk denemede olunca sanki madalya takılıyor insan kendini yetersiz hissediyor demek ki hayırlısı böyleymiş diye düşünelim

Kızlar benim bat 15 ekim. Bugün ovulasyon testine başladım ve çizgi çok silikti. Bu yumurtlama dönemimin geçtiğini mi gösterir?

Eklentiler

• C145D7A0-5224-442C-8C82-D56D0C415FFC.webp
    C145D7A0-5224-442C-8C82-D56D0C415FFC.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 28
Ahh hiç bakmadımm deneyemediğimiz için onu görünce bıraktım çatlayınca mı döllenme oluyor kusura bakmayın çok soru sordum ama ben de yeni öğreniyorum yavaş yavaş
Pik görüldüğü gün ve sonraki 2-3 gün ilişki öneriliyor. Sperm 3-5 gün arası yaşıyor. Çatladığı zaman döllenme oluyor o ihtimali yakalamak için pik günlerinde ilişki öneriliyor. Çatlama görülen günde de her ihtimali değerlendirmek adına öneriliyor.

Olur mu canım öyle şey ben de burada sorarak okuyarak öğrendim 🌸🩷

Ben aslında çok rahat geçiriyordum iki üç gün önce göğüslerim taş gibi oldu alt karnım da çok ağrıdı adet olacakmışım gibi sonra bi umut sardı işte
benim çatlama daha dün oldu ama yumurtlamadan beri 3 gündür yani dolgunluk şişkinlik hissediyorum

Aynen canm öyle söylücem 1 sene oldu dıcem ekımın 10nda randevum zaten regl olursam 3 . Günü olmuş olcak Normanlara vs rahatça bakar ama ınslhh ham işte olsam gtmsken kan testı verırım her türlü gıdecem zaten inşallah hayrlı haberler alırız yarabbim hepımızzzz🤲🤲🥰🥰
insallahh canim umarim guzel haber alirsin bu ay

Aynen kuzum bende öyle yapıyorum vücudumun belrtılernı görmezden gelıyorum umutlandırmıyorum kendmı sabırla beklemek batı başka türlüsü üzüyordu benı bu ay çok şükür daha rahat gectı bı baktım 7 günüm kalmş bata bı oncekı ay kabus gbydı geç kurdu günler sonuda hüsran oldu zaten en ıyısı beklemek 😍🥰
ben bu ay umitsizim ondan rahatim😅

Ayy haklısın işte 4 yılla girecek bazi aylar umursamıyorum bile fakat bu ay hsg çektirdim iki tüpüm de açıldı çok şükür ondan da umutlanıyorum 🥹
insanin elinde olmuyor bu hetecan bile o kadar guzel ki ama üzülüyoruz iste o yuzden dedim bide stres yapmamis olursun diye

Back
X