- 9 Haziran 2022
- 156
- 61
- 48
- 41
İnş cnmoglunu Allah bagislasin insallah tum isteyen herkese nasip olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş cnmoglunu Allah bagislasin insallah tum isteyen herkese nasip olsun![]()
senden de guzel hqberler bekliyoruz canimmmKızlar merhaba. Ben de bugün ovülasyon testine başlıyorum. Yakın zamanda bir kanama ve operasyon geçirmiştim. Bu haftaki kontrolümde doktor herşeyin normal olduğunu, bebek düşünüyorsam da bir an önce çalışmalara başlamam gerektiğini söyledi. İnnovita test sipariş etmiştim bugün elime ulaştı akşam eve gittiğimde hemen deneyeceğim:) bu ay biraz geç kaldım sanırım ama en azından testi kullanmayı öğrenirim ve diğer aya hazırlık olur diye düşünüyorum. Hepinizden mutlu haberlerinizi bekliyorum![]()
bata daha var erken degil mi karin agrisi icinnn4 ekim bat erken gebelik testi yapsam mı diyorum alt karın ağrım başladı kesin regli olcam diye vazgeçtim :)
sadece 20 eylulse ihtimal buraz dusuk canimm bozulma canim hastalik bu nasipKızlar merhaba 8 ekim benim de bat ovülasyon testi ile bakıyordum 24 eylülde çift çizgyidi ama biz değerlendiremedik eşim grip olmuştu 20 eylülde denemiştik size olma ihtimali var mı az önce predictor early yaptım ama negatif açıkcası eşim grip olduğu için bir tık bozuldum sonra dedim hayırlısı olsun![]()
gun aşırı da kacirma ihtimaliniz yok umarim guzel sonuclar alirsiniz11 Ekim bat bu ayda beklemedeyiz gün aşırı deniyoruz yumurtlama gününü kaçırmamış olmam lazım normalde eşim benden daha sabırlı acele etme stres yapma diyip duruyor![]()
İnşallah çok umutluyum bu ay bakalımgun aşırı da kacirma ihtimaliniz yok umarim guzel sonuclar alirsiniz![]()
canimm nasip gerçekten eltimin iki gebeligi de tekte oldu, ama benim de 8 aydir olmuyor maalesef olmayinca olmuyor bizimde minnoslqr kendi vakitlerini bekliyor ne yapalim uzulme sabret yalniz degilsinBenim de bat 2 gun sonra ama kasik agrim var regl olacak gibi, halbuki bu ay her olasi seyi denedim kesin olur diye dusunuyordum hic umudum yok nedense su an, Allah affettsin neden boyle oluyor uzuluyorum gercekten, o kadar cok kisi etrafta ilk denememde oldu diyor sok oluyorum bu kadar kolaysa bize niye zor
ay hadi guzel degerlendir guzel sonuclar alllBende şefaf akıntı başladı dün kasikda pıt pıt kalp atışı gibi atmalar vardı baya uzun sürd... sanırım yumurtlama başladı soğan suyu içiyorum hala bakalım bat 19ekim benim
erken yapmayin ya uzuluyoruz sonraaKızlar benimde bat 9 ekim heycan dorukta gerçekten :) eğer gün içinde regl olmazsam o akşamına test yapmayı düşünüyorum önce yaptığım zaman hüsran oluyor![]()
sabaha kadar baslamazsa test yapmani oneririmmmkizlar merhaba benim bat 1 ekim ama adet olmadim bazen 1 gun erken ya da gec olabiliyor test yapmaya korkuyorum umarim reglim baslamaz yarin
Haklisin canim, Allah en uygun zamani bilir elbet isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin, bizlerin decanimm nasip gerçekten eltimin iki gebeligi de tekte oldu, ama benim de 8 aydir olmuyor maalesef olmayinca olmuyor bizimde minnoslqr kendi vakitlerini bekliyor ne yapalim uzulme sabret yalniz degilsin![]()
Geç olabilir mi ya hep yumurta akı gibi akıntım olur yumurtlama zamanı görmedim hiç hu sefer yada bu ay yumurtlama olmayabilirmi?belki erken yumurtlamissindir canimm
Amin canım, güzel haberlerle tamamlayalım bu ayı, topik bize uğur getirsinhayirlisi olsun canim.olacagi varsa tekte de oluyor sabah aksam fark etmiyor saglikla gelsinler![]()
benimde bat 14-15 ekim artık silikleşti. Geç yumurtlama ihtimaline karşı bir kaç gün daha devam edin ama muhtemelen geçmiş gibi duruyorYa aynıyız benim bat 13 ekim 2-3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor ama takvime göre de yarın yumurtlama
zaten ikisi birbirinin aynısı belirti veriyor. Fark çok çok anlaşılmıyor. 2-3 gün daha gecikince test yapmanız en doğrusuhamileligin ilk haftalari regl baslayacakmis gibi hissedenler var mi su an reglim 1 gün gecikti ve baslayacakmis gibi hissediyorum
Evet bıraktım bugün icmeyecemCanım yumurtlama başladı ise bırak soğan suyunu
nasipte ne zaman varsa o gerçekten. Ben ilk kimyasalımda çok istedim ağlayarak dua ettim hep negatif gördüğüm test bir anda pozitife dönmüştü. Dualarımı kabul ettin Allahım diyerek ağladım hep ama 1-2 gün sonrasında hemen kimyasal olduğunu öğrendim. Ben dini inancı yüksek bi insanım burdaki herkesinde öyle olduğunu düşünüyorum. Rabbim bizim için en doğru zamanı bilircanimm nasip gerçekten eltimin iki gebeligi de tekte oldu, ama benim de 8 aydir olmuyor maalesef olmayinca olmuyor bizimde minnoslqr kendi vakitlerini bekliyor ne yapalim uzulme sabret yalniz degilsin![]()
bata daha var erken degil mi karin agrisi icinnn
tabii ki nasip cnm rabbim her şeyi hayra çıkarsınsadece 20 eylulse ihtimal buraz dusuk canimm bozulma canim hastalik bu nasip![]()