• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar merhaba, benim bat 10 Ekim. Gün içerisinde test yaptım böyle bi şey çıktı yani çizgi değil de pembe bir alan test mi bozuk bu ne anlama geliyor bilen var mı ?

Eklentiler

• IMG_0080.webp
    IMG_0080.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar merhaba, benim bat 10 Ekim. Gün içerisinde test yaptım böyle bi şey çıktı yani çizgi değil de pembe bir alan test mi bozuk bu ne anlama geliyor bilen var mı ?
Hafif göğüs dolgunluğu dışında bir belirtim yok o da regl yaklaşıyor diye belirtiden saymıyorum zaten. Çok da umudum yok aslında bata kadar bekleyecektim ama burada 3-4 gün kala öğrenenler görünce meraktan bir yapayım dedim. İdrarı mı çok damlattım diyeceğim ama 3-4 damla yani. 2 dk kadar bekledim baktım bir şey yok bıraktım öyle. Az önce lavaboya gittiğimde bunu fark ettim

kızlar ben 28 eylülde pik görmüştüm 3 ekime kadarda devam ettim iyice silik olduğundan emin oldum. Bata daha 9 gün varken kalan son ovü testimi yapayım dedim böyle çıktı ya yeniden yumurtluyorum ya da gebelik var (aynı idrarla gebelik yaptım negatif)

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 47
Hafif göğüs dolgunluğu dışında bir belirtim yok o da regl yaklaşıyor diye belirtiden saymıyorum zaten. Çok da umudum yok aslında bata kadar bekleyecektim ama burada 3-4 gün kala öğrenenler görünce meraktan bir yapayım dedim. İdrarı mı çok damlattım diyeceğim ama 3-4 damla yani. 2 dk kadar bekledim baktım bir şey yok bıraktım öyle. Az önce lavaboya gittiğimde bunu fark ettim

İLK 5 dk herhangi birşey olmayıp sonrasında olması da geçersiz sayılır. testin üzerinde yazar zaten bilginiz olsun. inşallah güzel haberler almaya.

Test bozuk sanrm canm yenile bide erken gebelık testı daha doğru sonuç verırı sonuçta daha 10 günün var kaset test genelde regl geçince gosteryr

bat'a 9 gün var. ya yeniden yumurtluyorum mu diyelim

Eklentiler

• IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 66
İLK 5 dk herhangi birşey olmayıp sonrasında olması da geçersiz sayılır. testin üzerinde yazar zaten bilginiz olsun. inşallah güzel haberler almaya.
Evet onu okudum da işte 2 dk da bir şey olmayınca bakmadım ne zaman bu hale geldi bilmiyorum yani. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız 🩷

Smear de bende de şüpheli suşlardan çıkmıştı ve laparoskopi ile parça alınıp bakıldı. Sonucu temiz çıktı. Bakteri gerçekten önemsiz ama bazen şüpheli hpv türevleri çıkıyor ki o zaman parça mutlaka alıyorlar rahim ağzı kanseri riski var mı diye. Katil hücreden endişe etmeniz ya da şüphe duymanız için daha önce gebelikler yaşamış ve her seferinde düşükle sonuçlanması gerekiyor. O değerin adını direk hatırlamıyorum çünkü çok fazla tahlil yaptırdım hematolojide çünkü benim 4 heterozigot mutasyon çıktı trombofolide. O sebeple lupus, otoimmün hastalıklar, kan pıhtılaşması ileri testlerim hep yapıldı romatoloji ve hematolojide. Benim 4 düşük bir o kadar da kimyasal oldu. Yani sizin açıkçası bunlardan şüphe etmenizi gerektirecek bir durumunuz bence yok. Somut sorun rahim şekil bozukluğu gözüküyor ve bence onunla da düzelecek. Kendinizi diğer testlerle maddi manevi yormamanızı, hatta düşünüp vücut stres oranınızı yükseltmemenizi tavsiye ederim. Katil hücreler için yine de söyleyeyim romatoloji de testler yapar. O durum otoimmün hastalıkların durumu gibi ve otoimmün hastalık testlerini yapıyor bölüm. Aklınıza çok düşerse, romatolojiye ancak sık kimyasal gebelik yaşıyorum böyle bir durum var mı diye öğrenmek istiyorum diyebilirsiniz ki kimyasal gebelikleri de evde test ile öğrendiğinizi söylemeniz gerekiyor geçmişte görmeyecekleri için. Zamanında malesef ben kimi beyaz yalanlar söyledim 🙈 testler yaptırmak adına ama bende yapılması hayr oldu. Şimdi gebe kalırsam hem iğne hem aspirin kullanmam şart ve devlete kalsa ben bunları öğrenemezdim kendim buradan araştırarak öğrendim. Biraz da sayıları abartarak söyledim sadece... Ancak dediğim gibi sizin durumda bunlardan şüphelenmeyi gerektirecek elle tutulur bişey yok. Zaten yorucu süreçler bir de bitmeyen hastane işleri girince inanın katbekat bıkıp yoruluyorsunuz ..
Vallahi çok haklısınız. Ben şimdiden yoruldum desem yeridir. Sadece artık yeni bir durumu sıkıntıyı düşünmek istemiyorum. Çocuk olsun diye o kadar uğraşıyorum. Kendimi önemsemeyi unuttum. Kendime bakmak istiyorum. Özellikle şu hormonlardan kaynaklı kilolari vermek istiyorum.

Vallahi çok haklısınız. Ben şimdiden yoruldum desem yeridir. Sadece artık yeni bir durumu sıkıntıyı düşünmek istemiyorum. Çocuk olsun diye o kadar uğraşıyorum. Kendimi önemsemeyi unuttum. Kendime bakmak istiyorum. Özellikle şu hormonlardan kaynaklı kilolari vermek istiyoru

Back
X