• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba kızlar bugün dpo 12 deyim . 25 Eylül de bu saatlerde pik görmüştüm. Bat 9 Ekim. İçinden test yapmak geldi yumurtlama testi yapayım dedim gebelik varsa çıkıyormuş sanırım . Bu şekilde çıktı idrarı damlattiktan sonra fark ettim içindeki çubuk kaymıştı açıp düzelttim. Var mıdır gebelik? Son fotoğrafta dpo 11 ve bugün ki testi kattım.

Eklentiler

• 1000117570.webp
    1000117570.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000117570.webp
    1000117570.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000117572.webp
    1000117572.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 49
Evet benim de adet öncesi çok akıntım olmazdı normalde ama umut ettikten sonra olmayınca insan çok üzülüyor daha yolun başında sayılırım ama şimdiden yıprandım eşim benden daha sakin olur neden stres yaptın falan diyor
Hiç stres yapma canım akışına bırak takmadığın anda hamile kalıyorsun
Bende artık akışına bırakıyorum

İnşallah canm çok az kaldı beklıyorum sabırla 🤲🤲sende üzülme her yenı ay yenı umut ben 8 aydr denıyorum
Ben kasim ayı itibariyle 4 yil olacak deniyorum, tedaviler vs işte öyle yorgunum ki 4yillimi "vs" diye geçiştiriyorum.. Rabbım sevindirsin evlat kokusu tatırsın inşallah artık ☺️🙏

Bende de bu ay tuhaf sürekli adet olacak gibi his var soğan suyu etkisi mi anlamadım sancilaniyorum surekli

Kızlar benim dün testim bozuk çıkmıştı ve ben bekleyemedim. Ve kan testi verdim <0.20 yani negatif çıktı. Bat 10-11 Ekim. Bugün dpo11 ve saat 17 gibi açık kahverengi çok az bir akıntı geldi. Adet oldum sanırım ama daha önce hiç adet öncesi lekelenme yaşamadım. Az önce yine sadece peçeteye silince gelen böyle şeffaf mukus içinde açık kahve bi leke geldi. Adete döner değil mi ? Tecrübesi olan var mı? İlk defa bu durumu yaşıyorum.

Kızlar merhaba rica etsem yardımcı olur musunuz
Sat 9 Eylül 27 Eylül de pik gördüm 28 Eylül de çatlama gördüm ve öncesini de sonrasını da değerlendirdik 7 Ekim yani bugün bat normalde ama regl olmadım sabahta sadece 1 kere sol kasığımda iğne batması gibi bi acı hissettim dün ve bugün de Krem kivaminda birer kez akıntım oldu kasık ağrım çok fazla değil arada hafif bir ağrı oluyor bir kaç gün önce sadece bel kalça ve kasık ağrısı 2 kez de koku hassasiyeti yaşadım
Gebelik şüphem var evde prodictor erken gebelik testi var 4 gün geç yumurtladim ama yine de testte çıkar mı bugün yapsam

Çok silik de olsa çıkabilir en erken yumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkıyormus
Kızlar merhaba rica etsem yardımcı olur musunuz
Sat 9 Eylül 27 Eylül de pik gördüm 28 Eylül de çatlama gördüm ve öncesini de sonrasını da değerlendirdik 7 Ekim yani bugün bat normalde ama regl olmadım sabahta sadece 1 kere sol kasığımda iğne batması gibi bi acı hissettim dün ve bugün de Krem kivaminda birer kez akıntım oldu kasık ağrım çok fazla değil arada hafif bir ağrı oluyor bir kaç gün önce sadece bel kalça ve kasık ağrısı 2 kez de koku hassasiyeti yaşadım
Gebelik şüphem var evde prodictor erken gebelik testi var 4 gün geç yumurtladim ama yine de testte çıkar mı bugün yapsci

Merhaba kızlar bugün dpo 12 deyim . 25 Eylül de bu saatlerde pik görmüştüm. Bat 9 Ekim. İçinden test yapmak geldi yumurtlama testi yapayım dedim gebelik varsa çıkıyormuş sanırım . Bu şekilde çıktı idrarı damlattiktan sonra fark ettim içindeki çubuk kaymıştı açıp düzelttim. Var mıdır gebelik? Son fotoğrafta dpo 11 ve bugün ki testi kattım.
Bir fikri olan yok mu

4 5 gün önce ben de yapmıştım benim de böyle çıkmıştı ama çok mu silik olması gerekiyor normalde bilmiyorum ki gebelik böyle öğrenen de çok fazla

Eklentiler

• 25540.webp
    25540.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet zor ama beklerseniz daha iyi olur daha 9.gündesiniz . Geç döllenme de olabilir. İsterseniz 10 ekime kadar bekleyin
Evde bı tane gebelik testim var onda da negatif görmek istemiyorum bi de harcamak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım ya beklemek çok zor gerçekten g

Back
X