• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar bat 9 Ekimdi , 8 Ekim de verdiğim beta HCG 77.55 çıkmıştı iki gün sonra 10 Ekim de sağlık ocağında verdim 48 saat dolmadan 145.50 çıktı. 12 Ekim de gidip veremedim yarın sağlık ocağında vereceğim inşaallah . Yarın âdet gecikmesinin 5.günü olacak iyi mi sizce değerler.
kittenlyy kittenlyy sen ne yaptın kuzum göremedim mesajlarını

Kızlar bat 9 Ekimdi , 8 Ekim de verdiğim beta HCG 77.55 çıkmıştı iki gün sonra 10 Ekim de sağlık ocağında verdim 48 saat dolmadan 145.50 çıktı. 12 Ekim de gidip veremedim yarın sağlık ocağında vereceğim inşaallah . Yarın âdet gecikmesinin 5.günü olacak iyi mi sizce değerler.
Canım benimde bat 10 ekimdi o gün 340 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdiğimde 950 çıktı. Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah 🥰

Benim bat 15 Ekim yaklaşık 1 haftadır çok yorgunluk ve iştah artışı vardı bugün test yaptım ikinci çizgi çok net bir şekilde belirdi hemen burada nasıl görünür bilmiyorum ama awox erken gebelik testi güvenilir mi
Hemen kan verdiniz mi

bence stresten başka bişey vermiyo denediğime çok pişman oldum. gün aşırı ilişki yapın en güzeli en rahatı. ay yumurtladım mı ay pik oldu mu olacak mı neden koyulaşmadı derken daha da stres oluyor insan

kesinlikle katılıyorum aynen bende reglı bittikten 3 gun sonra gun asırı hatta reglı biter bitmez :):) ya hak diyip. bende bir kere denedim piki gordum sonrakı gun degerlendırdım sonra hıc bırsey yapmadım hahaha halbukı yanlış yanı

Bende bu ay ovulasyon denesem mi normalde o da cok psikolojik etkiloupt ama 3 aydir benim dongumde sacmaladi anlayamiyorum
bence kesinlikle dene stres yapmanı gerektiren bir durum yok zaten cocuk istiyosunuz bunun icin caba gösteriyosun en azından günleri kacırmazsın benim uygulamaya göre ovulasyon testinden 2 gün sonra gösteriyodu pik iyiki testle takip etmisim belkide kacırıcaktım

Merhaba. Benim sat 11 eylül. Geçen ay ovitrelle vurulmuştum tutmamıştı ve tam günü gününde adet olmuştum. Adetin 10. Günü doktor ilaçsız bakmak istedi. Henüz yumurtan hiç büyümemiş muhtemelen bu ay boş geçecek gelen ay iğne başlayalım dedi. Adet günüme kadar hiç sıkıntım olmadı ama 12 ekim yani adet günümde memelerim acımaya başladı sadece ve henüz adet olmadım. Sizce umut var mı yoksa mevsim geçişi falan mıdır ?

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah belirtin nelerdi

Kızlar kimyasal gebelikten sonra reglisinde gecikme yaşan oldu mu benim aslında geçen ay regl olmam gereken tarihte direk regl oldum ama sonrasında hcg artışım olmuştu sonraki döngüde düzensizlik gecikme yaşayan oldu mu fikri olan yardımcı olursa

Back
X