• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

W wunderbach Amin inşaallah teşekkür ederim 🥰 hiçbir belirtim yoktu adetten bir gün önce ilaç içmem gerekti içmeden önce test yaparak öğrenmiştim gecikmenin ilk iki üç gününde de göğüs ağrısı oldu o kadar bugün gecikmenin 5.günü

W wunderbach Amin inşaallah teşekkür ederim 🥰 hiçbir belirtim yoktu adetten bir gün önce ilaç içmem gerekti içmeden önce test yaparak öğrenmiştim gecikmenin ilk iki üç gününde de göğüs ağrısı oldu o kadar bugün gecikmenin 5.günü
Ayy canım umut oldun bana bata 3 gün var ama belirtim yok bugün de tavuk pişirdim bundan bile midem bulanmadıysa kesin yoktur bu ay da diyordum 😂

Merhaba kızlar pcosum normalde 33-34 günde 1 regl olurdum gecen ay 40 bu ay da 41.gündeyim sat 5 eylül halen daha olamadım rahim filmi çektiricem diye regl olmayı bekliyorum onda da ters tepti herhalde ne regl var ne gebelik. 3 gün önce negatifti tekrarlasam mı bi dr a mı gitsem napsam bilemedim

Normal cnm bazen olabiliuor iki gebelik ama tek bebekte de olabiliyor ne desek yanlis saglikla ilerlesin belirtilerin neler benmde bat yarin
Canım geçen ay ikimizde kimyasal geçirmiştik olarak hatırlıyorum ben, Benim bat 13 ekimdi ama hala regl olmadım test yaptım negatif çıktı bakalım sende gecikme olacak mı yoksa gününde gelecek mi

Canım geçen ay ikimizde kimyasal geçirmiştik olarak hatırlıyorum ben, Benim bat 13 ekimdi ama hala regl olmadım test yaptım negatif çıktı bakalım sende gecikme olacak mı yoksa gününde gelecek mi
Valla cnm benim de bugun bat ama olmadim daha akintin var mi senin bide degerin neydi hcg

benim de bat bugün, akıntım çok fazla. ancak erken gebelikte kaset testlerim de negatif. göğüs hassasiyetim daha dün başladı :(
Hadi ya akinti da normal o zaman bakalim ne olucak ben daha test yapmadim kasik agrin flan var.mj bide hcg degerin kacti

Back
X