• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Allah hayirlisiyla nasip etsin canim cok zor yillardir bekliyorsun insallah bu ay guzel haberler alırsın
İnşallah 2 gün geciktim hafif karnım ağrıyor ve akıntımda kahvelik vardı böyle olduğumda kimyasal olmuştum varsa umarım tutunur. Ancak çok ince sızıda karnım ağrıyor o yüzden şüpheliyim

hahaha bu da mantıklı ben cuma doktora gıdıcem bir bakalım ne dicek. gercı gıtmıştım yumurta rezervın dusuk ama olur akşına bırak demıstı. 3 ay lık dongu değişikliği ve kıst gıtmış mı ona baktırcam .

sen napıosun ?
1-1.5 ay önce gittim ben de gebelik düşünüyorum artık diye rutin hormon tahlillerime baktı, smear aldı ultrasonla baktı sıkıntı gözükmüyor dedi folik asit başladı ama ben kullanamadım bir türlü düzenli, dün karar aldım düzenli kullanıcam diye, ovulasyon testlerim geldi reglim bitince de onlara başlıyorum. Yıl sonuna kadar akışına bırakayım dedim hem 6 ay olmuş olur sonra hala bir gelişme olmazsa özelde bir doktora başvurup bu yola baş koyacağım 😅 bu ara çevremde de çok hamile kalan var ama evliliklerinin ilk ayları ben o dönem hiç istemedim şimdi de böyle olunca acaba hata mı ettim diyorum sonra yok ya sen kendi kararlarından hep mutlu oldun devam diyorum bu ara sorgulamalar dönemi ☺️

1-1.5 ay önce gittim ben de gebelik düşünüyorum artık diye rutin hormon tahlillerime baktı, smear aldı ultrasonla baktı sıkıntı gözükmüyor dedi folik asit başladı ama ben kullanamadım bir türlü düzenli, dün karar aldım düzenli kullanıcam diye, ovulasyon testlerim geldi reglim bitince de onlara başlıyorum. Yıl sonuna kadar akışına bırakayım dedim hem 6 ay olmuş olur sonra hala bir gelişme olmazsa özelde bir doktora başvurup bu yola baş koyacağım 😅 bu ara çevremde de çok hamile kalan var ama evliliklerinin ilk ayları ben o dönem hiç istemedim şimdi de böyle olunca acaba hata mı ettim diyorum sonra yok ya sen kendi kararlarından hep mutlu oldun devam diyorum bu ara sorgulamalar dönemi ☺️
ben evlendıkten sonra 6 ay korundum tam 6. ay korunmayı bıraktım sonra işte akışa bıraktım naisp oldu sukur. yok ya vaktı var sonucların herseyın temızse artık zamana bırakmak gerkeıyor birazda. benım ılk cocuk 2. ayda tuttu bak 2.cısı 1 yıl oldu eylul de hala olmadı. suan 39 yasındayım ama mıllet 40 41 42 de doğuruyor. nasip kısmet. hiç gec kalmış gıbı dusunme :* herseyın vaktı var. gayette guzel bır yastasın. 35e kadar bir tane olur ınsallah dıodum 34te oldu:) 40 yasa kadar 2. olsa dıodum 40 beklıorum herhalde jdkjjhflkjgh::):):

D dodo1234 canım regl olmuşsun çok üzüldüm, sen lekelelenme de yaşamıştın sanki. Lekelenmeden kesilmeden mi regl geldi yoksa kesilip ona rağmen mi geldi?

IMG_1324.webp

Normal cnm bazen olabiliuor iki gebelik ama tek bebekte de olabiliyor ne desek yanlis saglikla ilerlesin belirtilerin neler benmde bat yarin
Belirti varmı cnm inşallah olmuştur sanada dua ediyorum..benimde aynıydı senle bat ama geçen ay geç oldum 19ekim aksadı belirti yok geçen aya göre akintinda yok bakalım bir tek yumurtlamadan bir hafta sonra falan bıçak saplanır gibi sancım oldu sonra bir belirti yok bakalim

Belirti varmı cnm inşallah olmuştur sanada dua ediyorum..benimde aynıydı senle bat ama geçen ay geç oldum 19ekim aksadı belirti yok geçen aya göre akintinda yok bakalım bir tek yumurtlamadan bir hafta sonra falan bıçak saplanır gibi sancım oldu sonra bir belirti yok bakalim
Bnm kasiklarim cok agriyo bide arada belim baska belirtim yok cnm yarin test yaparim olmazsam

10-11 Eylül pik gördüm regl tarihimde 1 Ekim görünüyor döngüm geçen aydan 34 normalde daha azdı ama kilo artışı vs döngümü etkiledi bir senedir sanırım. Pcosta var bu ay yumurta takibi yaptık doktorla ona gittiğimde 16 eylülde yumurta çatlamış falan dedi ağrım çok olduğu içinde yeni çatlamıştır dedi ama ovülasyonda 10-11-12 pik ve öatlama gördük. Kan testi mi daha erken bilgi verir yoksa erken gebelik testi mi? Sizce ne zaman kan vermeliyim en erken acaba ?
Bir şey sorabilirmiyim siz hangi günleri değerlendirdiniz 12 sinden sonraki günleri değerlendirdiniz mi acaba ? Ben kendi açımdan erken mi değerlendiriyorum ama pikten sonraki günleride değerlendirmek lazımmı diye düsünüyorum ya

3 saattir mutfaktayım yoruldum baya ve şu an sol tarafım sızlıyor . Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba ?

İnsallah cnm bakalim ne cikicak cok rahatim bu ay nedense hic ovu fln yapmadim herhalde ondan
Daha güzel yapmışsın bende bu ay hiç takmadım kış temizliği yaptim günler nasıl geçti bilmiyorum az önce kustum ama üsutmus olabilirim diye yorumladım çünkü diğer hamilelikde hiç kusma yaşamadım bakalım umarım bebekdendir ama ümit baglamiyorum artik

Daha güzel yapmışsın bende bu ay hiç takmadım kış temizliği yaptim günler nasıl geçti bilmiyorum az önce kustum ama üsutmus olabilirim diye yorumladım çünkü diğer hamilelikde hiç kusma yaşamadım bakalım umarım bebekdendir ama ümit baglamiyorum artik
Bat ne zmn cnm iyi yapmissin kafaya takmamakla bakalim hayirlisi olsun insllah

Merhaba kızlar😍 ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Sonra da tekrar hamile kalıp 20 Nisan kürtaj olmuştum 6 haftalık bebeğin kalp atışı hiç olmamıstı. Sat 15 eylül, bugün de regl günümdü fakar olmadım. Akıntım ve sol kasığımda hafif bir batma var, halsizlik zaten hep var. Umutluyum fakat korkuyorum da.. göğüs belirtisi yok herkeste oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi?

Son düzenleme:
Back
X