kızlar hepinize merhaba
jilian tam olarak hangi bölgelerde incelme sağlıyo biraz bilgi verebilir misiniz
simdiden hepinize tesekkürler. iyi kilo vermeler
kuzummm zaten yediğime dikkat ediyorum evde yatarken bile su şişesiyle yatıyorumçok geçmiş olsun cnm,o kadar ilerlediğini bilmiyodum...jillian dizini zorlıcaktır o yüzden sakıncalı olur,zaten normaldede sakatlanmalar oluyo,heleki yürüyüş bile sakıncalıysa jillian hiç yapılmaz bence,düzelir umarım kısa zamanda o zaman hafif egzersizlerle başlarsın,sağlığın daha önemli şuanda psikolojini bozma,yediklerine dikkat et bi süre,sonra sporla toparlarsın
Canlarim bugun sacma sapan bi kahvalti ettimbir paket form biskuvi 7 tane kuru uzum bir isirik da kiymali ekmek.
ben normalde tüm günümü yoğurt ve mısır gevreği ile geçiren biriyim 3 öğün :) yine bolca yoğurt yerim diye düşündüm aslında.. dukanda mesela gece 12 de yoğurt yiyebilirim dımı .. ya evrelerı uzun sanırm o skıntı bırazcık
her killo için 10 gün koruma diyor mesela
bunun yerıne duzgun bı dıyetısyene mı gıdılmelı?=
kuzummm zaten yediğime dikkat ediyorum evde yatarken bile su şişesiyle yatıyorumuyandığım aralarda su iciyorum. meyveyle destekliyorum. hic olmadı canım cok cekerse 1 dilim yada bi lokma çikolata yada tatlı yiyorum. eve gittiğmde hep mekik çekiyorum sağ ve sol bacaklarmı yan yatıp yukarı doğru kaldırıp indiriyorum (yanlar gitsin diye) birde dizim için egzersizler war onları yapıyorum. bu gün 3 kişi zayıfladın mı sen dedi bana ama kilo aynı inşalah veririmmm
Ara: bir seftali
Ogle: 2 midye bir seftali yarim paket form
Bugun sacma sapan yedim farkindayim evde hicbisey yok ve cok actim bugun niyeyse aksam hafif yemeye caliscam
kızlar bugunde kaçamaksız bitti sayılırmenude olamayan fazladan yediğim şeyler 1 turşu (acı acı metabolizma hızlandırır hem )ve 1 bardak light kola dayanamadım kolaya hemde light diye içiverdim :) spor yapmadım ama yarın yaparım umarım
yok canım nedense acıkmıyorum okadarİyi gidiyorsun canımacıkmıyor musun baya az yiyecekli bu diyet sanırım
Ben de dün akşam 1 tane şefteli yedim. Yalnız gariptir k hiç diyette değilim sanki, yani bünyem alıştı hiç açlık hissetmiyorum. Şimdi kahvaltı yapacağız mesela ama 'lan deli gibi açım uuuv' gibi bi şey yok zihnimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?