1.5 ayda 5 kg vereceğim.

kızlar hepinize merhaba
jilian tam olarak hangi bölgelerde incelme sağlıyo biraz bilgi verebilir misiniz
simdiden hepinize tesekkürler. iyi kilo vermeler

Canlarim bugun sacma sapan bi kahvalti ettim bir paket form biskuvi 7 tane kuru uzum bir isirik da kiymali ekmek.

Kahvaltı, 1 dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, şekersiz çay.
Yemek yemek ölüm gibi geliyor dişimin ağrısı yüzünden yemesem de olur modundayım

kızlar hepinize merhaba
jilian tam olarak hangi bölgelerde incelme sağlıyo biraz bilgi verebilir misiniz
simdiden hepinize tesekkürler. iyi kilo vermeler

Kesin şu bölgen incelir diyemeyiz canım, ama bütün vücudunu çalıştırıyor benim kollarımı baya inceltti göbeği incelen de var bacağı incelen de :)

kuzummm zaten yediğime dikkat ediyorum evde yatarken bile su şişesiyle yatıyorum uyandığım aralarda su iciyorum. meyveyle destekliyorum. hic olmadı canım cok cekerse 1 dilim yada bi lokma çikolata yada tatlı yiyorum. eve gittiğmde hep mekik çekiyorum sağ ve sol bacaklarmı yan yatıp yukarı doğru kaldırıp indiriyorum (yanlar gitsin diye) birde dizim için egzersizler war onları yapıyorum. bu gün 3 kişi zayıfladın mı sen dedi bana ama kilo aynı inşalah veririmmm

kızlar hepiniz guzel guzel kahvaltılarınızı etmişsiniz afiyet olsun 2. günSabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şekerÖğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurtAkşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyvebenim bugunki listem bu anlıcagınız kahvemi içtim ve kahvaltı işi tamamdır bugun tartı almaya gidicem merak ediyorum kaç kiloyum şuan bu arada akşam yazan meyveyi yemekten sonra yicem oyle hem akşamki tatlı krizlerini engeller :) hadi hepinize kolay gelsin

Canlarim bugun sacma sapan bi kahvalti ettim bir paket form biskuvi 7 tane kuru uzum bir isirik da kiymali ekmek.

Ara: bir seftali
Ogle: 2 midye bir seftali yarim paket form

Bugun sacma sapan yedim farkindayim evde hicbisey yok ve cok actim bugun niyeyse aksam hafif yemeye caliscam

valla saatlerini bilmiyorum cnm ama yoğurttan bi sorun olmaz sanırım :) en son şu saatte yiceksiniz gibi bi yazı görmedim hiçama tavuk falanda yersin,yoğurtla protein değerleri bir diil çünkü,taze balık bulmak zaten zor,ton balığı falan olabilir.Evet koruma evresi biraz uzunmuş ama ödül günleri falanda var sıkıcı olmaz sanırım,zaten çok kısıtlayıcı bi diyet diil,yulaf kepeğinden krep yapıyosun,mantı yapıyosun,pizza yapıyosun,kek yapıyosuno yüzden sıkıntı olmaz,yemek tariflerine bakarsan bürsürü alternatif bulabilirsin

verirsin tabiki cnm,bişeyler yapıyosun sonuçta vücutta illaki değişiklikler olucaktıröğle ve akşam yemeklerini haşlanmış sebze ye,yanında yağsız yoğurtla,ızgara et tavuk ye birer parça,acı biberli,metabolizmayı hızlandırır.Sabah kahvaltısıda bol domates salatalık,yağsız peynir maydonoz yumurta,bi kaç gün böyle bişeyler denesen mutlaka farkeder,üzülme :) imkansız bişey diil yavaş yavaş olsun iyileşene kadar sıkma kendini

Ara: bir seftali
Ogle: 2 midye bir seftali yarim paket form

Bugun sacma sapan yedim farkindayim evde hicbisey yok ve cok actim bugun niyeyse aksam hafif yemeye caliscam

Aksam yemegim de yoktu 4 erik 1 seftali 1 kucuk incir ve sutle bitirdim gunu dogru duzgun yemek yiyemedm yani

Akşam yemeğim yarım kase mercimek çorbası, 5 veya 6 yk tavuk sote, 1 köfte, 1 bardak ayran, patlıcan salatası ve közlenmiş kırmızı biber

kızlar bugunde kaçamaksız bitti sayılır menude olamayan fazladan yediğim şeyler 1 turşu (acı acı metabolizma hızlandırır hem)ve 1 bardak light kola dayanamadım kolaya hemde light diye içiverdim :) spor yapmadım ama yarın yaparım umarım

İyi gidiyorsun canım acıkmıyor musun baya az yiyecekli bu diyet sanırım

Ben de dün akşam 1 tane şefteli yedim. Yalnız gariptir k hiç diyette değilim sanki, yani bünyem alıştı hiç açlık hissetmiyorum. Şimdi kahvaltı yapacağız mesela ama 'lan deli gibi açım uuuv' gibi bi şey yok zihnimde

Kahvaltı yaptım az önce. 1 buçuk dilim çavdarlı köy ekmeği yedim 1 dilimi çok küçüktü çünkü, 1 kk peynir, 4 zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay. Annemle babam çok kızdılar ve sinirlendirdiler beni az yiyorsun diye. Ama şu son 2 gündür moralim çok bozuk canım hiçbir şey yemek istemiyor buna ek olarak dişim de ağrıyor yediğimden zevk almıyorum zaten.

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
bugünki liste bu kızlar sabah kızarmış ekmeği çok buyuk bi sevinçle yediğimi soylemeden geçemeyecegimoglene ıspanak olmadığı ıcın yesil salata yerim domatesleride dograrım mis olur miss meyveyide akşam yada daha sonra yemeyi planlıyorum canım tatlı cekince yiyim.sporuda akşama dogru yapcam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…