Ben heralde gene bozdum surekli bisiler yemek istiyorum saka gibidemin oturdum bir tabak incir yedim.sanirim hedefim sadece kilo korumak olcak canim herseyi cekiyo.aksam az yiyerek toplamaya caliscam ins
Beni birakin siz diyete devam edin kizlarincirden sonrada corek biskuvi bi suru sey yedim.reglimi geciktiriyorum sanirim ondan cnm bi suru sey istiyo.gunde 2 sa falan da yuzuyorum enerji kaybediyorum dogal olarak da cok acikiyorum ama suraya yaziyorum 5 bucuk 6da cok cok hafif yiyip gunu kapaticam.
ekmek yemiyosun ondan acıkıyosun,kepekli ekmekte pek tok tutmuyo.Çavdarlı ekmek yada tam buğday ekmeği ye onlar seni 2'ye 3'e kadar tutar.Bide denize falan gidiyosun sanırım,insanın karnı acıkması normaldir haliyle canın ister,sen sabahları güzel kahvaltı etmeye çalış,öğlen hafif bişeyler,5 6 gibi yine doyurucak bişeyler..
sekersi pes etmek yok hadi amabencede diyet yaptığını değilde kilonu korumaya çalıştığını düşün kendini sıkma okadar
benimde bugünki listem;
6. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
öğlen yani az once sadece havuç yiyebildim yumurta hiç yiyesim yoktu ayrıca şimdiye kadar 1 litre su içtim azcık egzersiz yaparım birazdanda
tartıda en son 58 dim dayanadım tartıldım 57.6 çıktı2günde 400 gr vermişim ama olsun 2.hafta daha hızlı veirliyormuş.
bu arada yarın baya zor2.haftaya geçiyorum malum gitsin kilolar ondan sonra koşarak alışverişe çıkacağım
Kızlar bugün bir şey farkettim, öğünde çok yerseniz acıktırıyor. Ramazandan çıkınca da böyle olmuştu yemek yedikçe acıkıyordum ilk başlarda. Diyet mantığıyla gittiğimde hiç acıkmıyorum ama bugün koyverdim dedikçe doymadım sanki, midem doydu ama demek istediğimi anlamışsınızdır hani biraz daha olsa yerim diye düşündüm, diyet mantığında hiç böyle olmuyor
Kızlar uyuyamıyorum geceleri ya. Uyku problemi yaşıyorum. 1 gibi yatıyorum ama 5 e kadar dönüp duruyorum yattığım yerde. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum, erken uyanmak da fayda etmiyor. Var mı bir tavsiyeniz?Bitki çayı gibi bir şeyler denesem mi?
Sabah kahvaltısında 2 dilim kepekli tost ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates ve 2 biber yedim. Şeker çay içtim. Sporda bugün yaptığım kardiyoların süresini arttıracaklar, ağırlıkların da yapma sayısını 30dan 45e yükseltecek sanırım onu tam bilemedim. Spora gitmeden önce çok üşeniyorum ama yaparken kendimi çok mutlu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?