- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Kızlar uyuyamıyorum geceleri ya. Uyku problemi yaşıyorum. 1 gibi yatıyorum ama 5 e kadar dönüp duruyorum yattığım yerde. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum, erken uyanmak da fayda etmiyor. Var mı bir tavsiyeniz?Bitki çayı gibi bir şeyler denesem mi?
Sabah kahvaltısında 2 dilim kepekli tost ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates ve 2 biber yedim. Şeker çay içtim. Sporda bugün yaptığım kardiyoların süresini arttıracaklar, ağırlıkların da yapma sayısını 30dan 45e yükseltecek sanırım onu tam bilemedim. Spora gitmeden önce çok üşeniyorum ama yaparken kendimi çok mutlu hissediyorum
Kızlar bugün bir şey farkettim, öğünde çok yerseniz acıktırıyor. Ramazandan çıkınca da böyle olmuştu yemek yedikçe acıkıyordum ilk başlarda. Diyet mantığıyla gittiğimde hiç acıkmıyorum ama bugün koyverdim dedikçe doymadım sanki, midem doydu ama demek istediğimi anlamışsınızdır hani biraz daha olsa yerim diye düşündüm, diyet mantığında hiç böyle olmuyor
ben çok iyi anladım cnmçünkü bana sürekli olur o yüzden çok yememeye çalışıyorum,bide böyle hamburger falan yiyince,ye boşver gitsin diyosun karnın doyuyo ama hala istiyosun,buda psikolojik bişey demekki,herkese oluyo
bana da olur aynısı
yedikçe yiyesim gelir, tuzlular biter tatlılara geçerim, habire yerimsonra da içim yanar, litrelerce su içerim..ertesi güne kadar devam eder bu sendrom:26:
ne güzel cnm sevindim senin adına,enerji veriyo işte onlar.Psikolojik olarakta iyi hissediyosun kendini bakalım sonuçları nasıl olucak merakla bekliyorum,onun fiyatı ne kadardı?valla cnm kaçamakmı nedir bilmiyorum ama bu aralar fazla tatlı yiyorum,durduramıyorum kendimi,diyet falan kalmadı artıkyemeklere ne kadar dikkat etsemde tatlı yiyince olmuyo,spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum diye teselli ediyorum kendimi
Evet çok şey düşünüyorum ama elimde değil... Boşaltamıyorum zihnimi. Paranoyaklıkta var biraz sevgili konusundaBende uyuyamam genelde ama bisey denemedim hic bunun icinbelki rahatlatici caylar olabilir.ben genelde biseyler dusunmekten uyuyamam zihnini bosaltman faydali olabilir
Sporu hic sorma benim gibi usengec bi insan nasil spor yapiyo hic anlamiyorumben yapiyosam herkes yapiyodur
Tamam ablacığım bu gece deneyeceğimerken kalkmaya devam et canım,arkadaşın dediği gibi düşüncelerdende uykuya dalamazsın banada olur bazen,hiç bişey düşünmemeye çalış.Gündüzde spor şu bu derken baya yoruluyosundur daha erken uykunun gelmesi lazım aslında,demekki sen biraz düşüncelisin :)) birazda sıcaktan olabilir...Yatmadan önce melisa,papatya,rezene vs çayı içsen biraz rahatlatır seni
Evet kesinlikle psikolojik ve özellikle dediğin gibi hamburger, pizza, sosisli tarzı şeyler yedikçe oluyor bu banaben çok iyi anladım cnmçünkü bana sürekli olur o yüzden çok yememeye çalışıyorum,bide böyle hamburger falan yiyince,ye boşver gitsin diyosun karnın doyuyo ama hala istiyosun,buda psikolojik bişey demekki,herkese oluyo
napıcazki pekiakşam yemeği yemiyimde yerine tatlı yiyim diyorum bakıyorum onu yedikten sonra tuzlu bişeyler istiyorum sonra yürüyüşe çıkıyorum daha çok acıkıyorum bu arada mezura kayıptı kaç gündür bakamamıştım,absde yine bacaktan incelmişim,bu karınla ilgili sporlar bana yaramıyo,6 pack'tede böyle olmuştu ve bacağımın biri diğerinden daha ince
hanımlaaar iyi gidiyorsunuzbende pek bozmamaya çalışıyorum ama akşamları azcık meyve yiyorum ondanda nolcak canıım bu sabah tartıldım durum şöyle;
başlangıç kilom:61(kesin bilmiyorum civardadır)
4.gün :58
6.gün:57.6
9.gün -bugünki kilom- :56
toplam verdiğim kilo: 5
bu arada son aldığım pantolonlar biraz bol gelmeye başladıı.artık akşamları 1 saat yürüyüş ve yarım saat spor yapıyorumherkese kolay gelsinn
teşekkürler canımTebrik ederim canım çok iyi gidiyormuş seninki de :)
Akşam yemeği, 3 yk barbunya, 3 köfte, 2 dilim patates, 1 kase cacık, salata, kepek ekmeğinin azıcık ucundan yedim bir de. Ay bana çok yiyorum gibi geliyor bu aralar, göbeğim çıktı bir de bugün, sinirlendm
canım okadar abartılıcak kilo yok dert etmeSelam kızlar, ben Kıştan beri diyet günlüğüne yazarak diyet yaptım ve 9kilo vermiştim, Ramazan da da bu kilomu korudum ama Ramazan'ın son haftası regl oldum ve ondan sonra saldım kendimi bide Bayram girdi ordada saldım ve 3kilo almışım... 60 kiloydum bugün tartıldım ve 63 kilo olmuşum çok moralim bozuldu sabahtan beri sinirimden yiyorum üstüne daha da alcam yoksadedim ki diyet günlüğüne gireyim... Kızlarrrrr bana yardımcı olun destek olun lütfeeeeennnn çok moralim bozuk şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmuşsunuz
canım okadar abartılıcak kilo yok dert etmebende yaklaşık o kilodaydım.isvec diyeti yapıyorum ben sende yapabilirsen dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?