1.5 ayda 5 kg vereceğim.

erken kalkmaya devam et canım,arkadaşın dediği gibi düşüncelerdende uykuya dalamazsın banada olur bazen,hiç bişey düşünmemeye çalış.Gündüzde spor şu bu derken baya yoruluyosundur daha erken uykunun gelmesi lazım aslında,demekki sen biraz düşüncelisin :)) birazda sıcaktan olabilir...Yatmadan önce melisa,papatya,rezene vs çayı içsen biraz rahatlatır seni

ben çok iyi anladım cnmçünkü bana sürekli olur o yüzden çok yememeye çalışıyorum,bide böyle hamburger falan yiyince,ye boşver gitsin diyosunkarnın doyuyo ama hala istiyosun,buda psikolojik bişey demekki,herkese oluyo

bana da olur aynısı

yedikçe yiyesim gelir, tuzlular biter tatlılara geçerim, habire yerim sonra da içim yanar, litrelerce su içerim..ertesi güne kadar devam eder bu sendrom:26:

bana da olur aynısı

yedikçe yiyesim gelir, tuzlular biter tatlılara geçerim, habire yerim sonra da içim yanar, litrelerce su içerim..ertesi güne kadar devam eder bu sendrom:26:

napıcazki pekiakşam yemeği yemiyimde yerine tatlı yiyim diyorum bakıyorum onu yedikten sonra tuzlu bişeyler istiyorumsonra yürüyüşe çıkıyorum daha çok acıkıyorumbu arada mezura kayıptı kaç gündür bakamamıştım,absde yine bacaktan incelmişim,bu karınla ilgili sporlar bana yaramıyo,6 pack'tede böyle olmuştuve bacağımın biri diğerinden daha ince

aman canım dikkat et bu kadar kilo vermişken yine geri alma.. bu gun iş cıkışı yine analız yaptırıcamm.. bu sabah tartıya cıktığımda 84ü gördümmmm ve cokkk sevindimm.. 3 kilo vermişim.. ayrıca bugun de toplamda 3 lt gecik su içtim.. tabi daha eve gidince devam edicem icmeye.. walla ben bu sonucları gördukce daha cok hırslanıyorumm.. önceden caya 3 şeker atardım şimdi şekersiz ve cok acık ıcıyorum zaten cayı da sevmem. genelde yeşil cay tercihim.. eğer cok tadı kötu gelirse bi çay kaşığı atıyorum şeker.. tatlıya gelecek olursakk hayatta hayr diyemem ama ictiğim shake tamamen kesti benim tatlı manyaklığımı ahh şöyle bi 10 kilo daha verebilsemmmmm

Evet çok şey düşünüyorum ama elimde değil... Boşaltamıyorum zihnimi. Paranoyaklıkta var biraz sevgili konusunda Yani olmayan şeyleri bile kurarım kafamda. Ama papatya çayı içeceğim bu akşam bakalım.
Spor evet bugün de öyle düşünerek gittim şu an mutluyum yine
Tamam ablacığım bu gece deneyeceğim
Evet kesinlikle psikolojik ve özellikle dediğin gibi hamburger, pizza, sosisli tarzı şeyler yedikçe oluyor bu bana

Bugün sporda kardiyolarım 15 dkya çıktı, sırf kardiyolarda 413 kalori gitti, ağırlık kaldırma tekrarlarım 30dan 40a çıktı, bacakları 13 kgyle çaılşmaya başladım sıkılaşmak için, üstten ağırlık arttırılmadı ben üstten kilo vermek istiyorum demiştim. Off Eylüle'de az kaldı ama umarım 60a kadar düşebilirim artık kafama takmıyorum ve gayet iyi gidiyor şimdilik. Öğünlerimi 3 öğün yiyordum ama 2ye düşürdüm, gece acıkınca meyve yiyorum. Metabolizma işi de bir şey değilmiş meğersem, haeket etmediğim için çalışmıyormuş, yeşil çay içmeme gerek kalmadı içmiyorum da zaten heheh

Kizlar ben oglen gene kacirdim baya olcuyu ama gene baya yuzdum eritmisimdir tatildeyim olsun o kadar yazmicam yazilcak gibi degil hersyden parca parca yedim ama 145 kalorilik dondurma yedigimisoyliyim kizlar yedikce yiyesim geliyo gercekten dur diyene kadar bi suru sey yemis oluyorum arkasi geliyo.neyse moral bozmak yok kilo almadigim surece sorun degil

Neyse gene tesellilerim var mesela bunlari hep 2 de yedim en son oglendi yani aksam kacamak yapmiyorum.

Aksam yemegini 7de yedim izgarada balik derisini ayikladim.bence iyi gidiyorum kizlar tatil kacamaklaribi saymazsak ama mutlu olmamin sebebi cok yuzuyorum ondan da acikiyorum sanirim haftaya dusurmeliyim bu orani spor da azalcak zaten

Akşam yemeği 3 dilim pişmiş patates, 2 tane baharatlanmış tavuk pirzola (derilerini ayıkladım), 1 bardak light kola, salata.
Onun haricinde saat 6dan bu saate kadar yediklerim 1 erik, 1 buçuk dilim karpuz, 9 badem ve 1 fındık daha da bir şey yok gözüme çok gözüktü şu an

Gunaydin kizlar

Sabah 7de kalktim gene erkenden uyumustum.kalkar kalkmaz 3 kuru kayisi yedim su ictim

Simdi de kahvaltimi yaptim.
Bir dilim tam bugday ekmegi-2 form
3 zeytin
Bir yumurta
Kk kadar peynir
2 catal recel
Salata domates biber

Oglene dogru sekerim dusuyo sanirim tatlilara saldiriyorum buna cozum bulsam iyi olacak :/ bugun ins o hatayi yapmam eritcekgucum yok

Son düzenleme:
Kızlar dün gece hiçbir şey düşünmeden yattım ilk kez boşalttım zihnimi. Ama yine aynı 3 buçuğa kadar dönüp durdum, sanırım açlıktan uyuyamıyorum midem gurul gurul ediyordu Birazdan kahvaltımı yapacağım

Son düzenleme:
Kahvaltı 1 buçuk dilim kepekli tost ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 sivri biber, domates, şekersiz çay.
Acaba diyorum geç vakit yoğurtlu meyve mi yesem yoğurt tok tutar hem uyku da getirir belki

Yoğutlu nesfit yedim + 1 bardak su, spora gideceğim saat 3te 2 şişede orada su içsem yeter bana Annem akşam yemeğinde patates köfte kızartacakmış, nesfiti o yüzden yedim akşam yemeğinde çok fazla yiyemeyeceğim belki birkaç tane köfte o kadar :26:

aynı mantık önce dondurmayı yiyorum, sonra diyorum ki "şimdi aldın 300 kalori geri kalanı ona göre ye"...iki gıdım şeyle geçiştirmeye çalışıyorum yemek faslını....doymadığım için de acıkıyorum her fırsatta...ne yazık ki tercihim hep şekerli gıdalar

demek karın programları bacaktan götürüyo sende...o vakit "killer buns&tighs" denesen belki göbek incelir

hanımlaaar iyi gidiyorsunuz bende pek bozmamaya çalışıyorum ama akşamları azcık meyve yiyorum ondanda nolcak canıım bu sabah tartıldım durum şöyle;
başlangıç kilom:61(kesin bilmiyorum civardadır)
4.gün :58
6.gün:57.6
9.gün -bugünki kilom- :56
toplam verdiğim kilo: 5
bu arada son aldığım pantolonlar biraz bol gelmeye başladıı.artık akşamları 1 saat yürüyüş ve yarım saat spor yapıyorum herkese kolay gelsinn

Tebrik ederim canım çok iyi gidiyormuş seninki de :)

Akşam yemeği, 3 yk barbunya, 3 köfte, 2 dilim patates, 1 kase cacık, salata, kepek ekmeğinin azıcık ucundan yedim bir de. Ay bana çok yiyorum gibi geliyor bu aralar, göbeğim çıktı bir de bugün, sinirlendm

Son düzenleme:
teşekkürler canım bende 2 litre su içicem diye kendimi su içmeye zorluyorum resmen ama yok olmuyor 1.5 litre su yeter bana yoksa gobegim biile sisiyor ya

Selam kızlar, ben Kıştan beri diyet günlüğüne yazarak diyet yaptım ve 9kilo vermiştim, Ramazan da da bu kilomu korudum ama Ramazan'ın son haftası regl oldum ve ondan sonra saldım kendimi bide Bayram girdi ordada saldım ve 3kilo almışım... 60 kiloydum bugün tartıldım ve 63 kilo olmuşum çok moralim bozuldu sabahtan beri sinirimden yiyorum üstüne daha da alcam yoksa dedim ki diyet günlüğüne gireyim... Kızlarrrrr bana yardımcı olun destek olun lütfeeeeennnn çok moralim bozuk şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmuşsunuz

akşam yemeğinde 200 gr et,salata,meyve vardı.meyveyi akşam yerim tatlı isteğini bastırıyor hem ole yapıca
yalnızz patates salatası vardı dayanamadım 4 y. kaşığı yiyiverdim biliyorum abartmış olabilirim ama çook severim dayanamadımetide 100 gr kadar yedim azcıkta salata yedim.o patates salatasını yemeseydim iyiydide napalım artık

canım okadar abartılıcak kilo yok dert etme bende yaklaşık o kilodaydım.isvec diyeti yapıyorum ben sende yapabilirsen dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…