1.5 ayda 5 kg vereceğim.

kızlar bu sıcakta spor yapabilmişsiniz tebrikler ben anca akşama doğru yapabiliyorum oda 20 dk halsizlik var hava sıcak hiç spor yapasım gelmiyor yani :)

Uygulamaya basladim karatayi.her ne kadar tam yapamasam da cok aciktim ya bi de kadin iki ogun diyo ben ogle de yaptim.bu kadin aclik salgilayan hormonun zayiflattigindan eminmi acaba merak ettim neyse bugune gelirsek

Oglen: yarim paket form biskuvi 1 incir 1 erik 3 kasik yogurt
Aksam: bir kuru kayisi ve su ictim yemekten yarim sa once saldirmiyim diye
3 yemek kasigi kadar bamya
2 kucuk haslanmis tavuk butu (derisini ayikladim)
4kasik kadar yogurt

Yuzdugum icin yoruluyorum da sanirim direk saldiriyorum yemeklere.ama sık yiyince de ipin ucunu kacirdigimi farkettim bi sure karatay mantigina devam siz ne dusunuyosunuz?

Bi de kadin bi sabah bi aksam ye diyo.o kadar ac nasi kaliyim yani ara yapmazsam dayanamam hic :/ zaten cok ac kalinca basim donuyo ayaga kalkarken falan.arasiz olmaz cık.gerci kadin aliscaksiniz falan diyoda ne bileyim

kızlaarrr 58 kilo olmuşum 4 günde 4 kilo verdiğimi sanmıyorum ben bu diyete başladığımda 60 felandım heralde.tartı yoktu başladığımda sonuçta kaldı geriye 9 gün onuda atlatırım inş

Bi de kadin bi sabah bi aksam ye diyo.o kadar ac nasi kaliyim yani ara yapmazsam dayanamam hic :/ zaten cok ac kalinca basim donuyo ayaga kalkarken falan.arasiz olmaz cık.gerci kadin aliscaksiniz falan diyoda ne bileyim

ben yapıyorum öyle bi sabah bi akşam,çoğu zaman öyle yapıyorumda iyi olmuyo,çok acıktığın zamanda herşeye saldırıyosun,acıkmadan yemek daha iyiymiş,bende geçen gün bunu görmüştüm bi yerde.Bencede daha mantıklı açken markete gittiğini düşün herşeyi almak istiyosun ama tokken gözün bişey görmüyobugün öğlen 3 te falan yemek yedim çok acıkmıştım akşam yemeği olmalıydı bu aslında,sonra akşam yemeği yemicem,yerine tatlı yicem dedim,neyse tatlıyı hallettimama karnım açtı iyi olmadı yarım ekmekte öyle bişeyler yedim ki beyaz ekmek ağzıma sürmezdim,düşün işte gözüm nası kararmışnormal colalar mayonez ketçaplar havada uçuştusporda yapmadım bugün

benimde canımı çektirttin şimdi ya kolayı çok ozlediim gerçi ozledigim biir çok sey var hamur işleri,cipsler,tatlılar vs. vs. ama şimdi bozamam tam sonuç almaya başlamışken ay umarım boyle devam ederim kendimi buzdolabının onunde buzdolabını sömürürken bulmak istemiyorum

Yani ne bileyim leptin hormonu mu ne varmis aclik duydugumuzda zayiflatiyomus o iki yapamiyorum da bi tane ara koyuyorum iste dayanamam yoksa.

Gunaydin kizlar

Bugun 8de uyandim 3 kuru kayisi 1 salatalik yedim yuzmeye gittim

Sonra geldim kahvaltimi ettim.bugun niyeyse deli gibi actim.bir patates bir yumurta ve soganla salata yaptim.2 tane form 3 tane de zeytin yedim.salatalik domates falan da biraz yaninda.tatilde olmama ragmen iyi gidiyorum sanki her ne kadar kilo veremesem de gene de devam ediorum anneme gore vucudum direniyo gecen sefer hakli cikmisti umarim bu sefer de hakli cikar

cnm light yada zero iç dicem ama içindeki tatlandırıcılar çok zararlıymış,o yüzden normal almaya başladım günde 1 bardaktan bişey olmaz diyereksen yine buzdolabını sömürüyosun ben marketi sömürüyorumyürüyüşe diye çıkıyorum hiç olmuyo yanivalla senin diyet sabredince güzel kilo verdiriyo sabretmek önemli,bide dayanabilmek tabiben bi daha öyle şeyler yazmıyımartık bitene kadar dayan,az kaldı galiba sonra kendine bi ödül verirsin

kendine kaçamak verdin yaniiiii :) arada bi olması lazım be kuzummm bende herbalifeye başladım :) akşam içtim 7 gibi yatana kadar 5 kere tuvalete cıktım sabah ictim işe geldim birde öğlene kadar 2 lt su içtim şuan 7. kez tuvalete cıktım kendimi cok dinç ve iyi hissediyorum acıkcası.. üstelik dün sabahın 7sinden beri işteydim bide nöbetciydim akşam eve gittiğimde bide misafir geldi 11den sonra.. onlarla ilgilendim. sabah 7 yine ben işteyim.. bu gun 4bucukta cıkıcam. ve ne bir yorgunluk var nede başka bisey.. eve gidince pilates yapıcammm.. sonrasında da yine shake'den icerim. 2 lt daha su tükettim mi ohh miss valla hic bu kadar iyi olucamı dşunmemıştım.. belkide dün sabahtan beri kendimi cok gaza getirdiğim için oldum böyle.. bilemiyorumm ama mutluymmmm beyaaa

ne güzel cnm sevindim senin adına,enerji veriyo işte onlar.Psikolojik olarakta iyi hissediyosun kendini bakalım sonuçları nasıl olucak merakla bekliyorum,onun fiyatı ne kadardı?valla cnm kaçamakmı nedir bilmiyorum ama bu aralar fazla tatlı yiyorum,durduramıyorum kendimi,diyet falan kalmadı artıkyemeklere ne kadar dikkat etsemde tatlı yiyince olmuyo,spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum diye teselli ediyorum kendimi

Su 2 gundur deli gibi acikiyorum ya zor zaptediyorim kendimi oglen arasi

3 form biskuvi
Bir ince dilim karpuzun neredeyse hepsi (ozlemistim baya yedim yani neyse meyve deyip gecelim incir yicektim yemedim mesela)
3 kasik yogurt

Kizlar yazmistim ama dayanamadim valla doyamadim hic bir incir 2 form daha yedim aksam da makarna var az ycem ama.sabah da patates yedim.neyse napalim 2 kati yuzucem artik

kızlar bende bugun ve dun baya acıktım ya.hatta dün fazladan 1 armut 1 şeftali 1 dilim kaşar 1 dilim salam yarım kase üzüm yedim meyveleri aman canııım meyve sonuçta diyerek yedim diğerlerinide az kaçamaktan nolcak yea diyerek yedim artık 3günde bir tartılmaya karar verdim yani 2 gün sonra tartılacağım.58 kiloyum şuan 2 gün sonra bakalım

bu arada spor yapasım hiç yok nedense.bazı videoları yapıyordum şimdi çok uzun geliyor.mesela leslie felan sıkılıyorum 1 saat boyunca evin içinde yürümek olmuyor şu 3 haftada incelten 10 hareketi yapayım bari hazır enerjim varken

Ben icimdeki yeme istegine engel olamadim malesef haftalik odul deyip yedim baya demin ama tek tesellim 6 bucukta yeme isine son verdim birazdan da yuzmeye gidip eritirim bi kismini.ne yedigime gelirsek
Aksam yemegi: 6 kasik kiymali makarna (az yagliydi)
4 kasik yogurt
Bir salatalik
Buraya kadar tamam belki ama uzun suredirgozume carpan kremali bir paket biskuviyi yedim mutluluk icinde ama mutlu oldum dedim ya haftalik odul diyelim gecelim.. gene de vicdan azabi duydum gidip eritcem ve gene cok yedigim icin midem bulaniyo malesef :/

Bu arada 2 de incir luplettim yazmayi unutmusum.en zor sey incire dayanmak buranin inciri cok guzel cunku

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
bugunki listem buydu kızlar sabah yarım havuç ve büyük bir şeftali,öğlen fırında balık yedim yanında salata.akşamda 2-3 tane küçük kofte ve et yedim.spor yaptım 15dk ama

listede yok ama birazdan meyve yerim canım cekiyo

Buraya yediklerimi yazdiktan sonra yuzmeye gittim 1 sa falan durmadan yuzdum bi de deniz daha cok yoruyo havuzdan epey yoruldum yani ama biskuvinin anca yarisini eritmisimdir

Sabah uyandim 8de 3 kuru kayisi bir salatalik yedim yuzmeye gitmedim ac karna spor yapmak butun gun halsiz yapiyo beni

Kahvaltimi ettim simdi.bir haslanmis yumurta, az aycicek yagiyla cok az omlet, 3 zeytin, yarim paket form, iki kuru kayisi

Bir saat sonra da yuzmeye gidicem.bugun kahvaltiyi bilerek yogun yaptm karatay yapicaksam eger kahvaltimi iyi yapmam gerekiyor yoksa o kadar acikiyorumki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…