Gunaydiiin
Bugun 8 bucukta uyandim.midem bulaniyodu niyeyse anlayamadim.3 kuru kayisi bir kucuk elma yedim yuzmeye gittim.simdi de kahvaltimi yaptim.bir yumurta 3 zeytin simitin ceyreginden biraz az bi parca salatalik domates ile.
Bugun meyveli ve buzlu ufak bi dondurma yemek gibi bi planim var
Bu sabah aklima gelen acaba bana sık yemek yaramiyomu oldu.cunku ramazanda gayet iyi kilo vermistim ramazan bittiginden beri gr oynamiyorum acaba bende en fazla 3 ogun sisteminemi gecsem diyorum.hani karatay diyo ya acikmadan yemeyin diye.bi sure de sanirim boyle denicem
Bi de kadin bi sabah bi aksam ye diyo.o kadar ac nasi kaliyim yani ara yapmazsam dayanamam hic :/ zaten cok ac kalinca basim donuyo ayaga kalkarken falan.arasiz olmaz cık.gerci kadin aliscaksiniz falan diyoda ne bileyim
benimde canımı çektirttin şimdi yaben yapıyorum öyle bi sabah bi akşam,çoğu zaman öyle yapıyorumda iyi olmuyo,çok acıktığın zamanda herşeye saldırıyosun,acıkmadan yemek daha iyiymiş,bende geçen gün bunu görmüştüm bi yerde.Bencede daha mantıklı açken markete gittiğini düşün herşeyi almak istiyosun ama tokken gözün bişey görmüyobugün öğlen 3 te falan yemek yedim çok acıkmıştım akşam yemeği olmalıydı bu aslında,sonra akşam yemeği yemicem,yerine tatlı yicem dedim,neyse tatlıyı hallettim ama karnım açtı iyi olmadı yarım ekmekte öyle bişeyler yedim ki beyaz ekmek ağzıma sürmezdim,düşün işte gözüm nası kararmış normal colalar mayonez ketçaplar havada uçuştu sporda yapmadım bugün
ben yapıyorum öyle bi sabah bi akşam,çoğu zaman öyle yapıyorumda iyi olmuyo,çok acıktığın zamanda herşeye saldırıyosun,acıkmadan yemek daha iyiymiş,bende geçen gün bunu görmüştüm bi yerde.Bencede daha mantıklı açken markete gittiğini düşün herşeyi almak istiyosun ama tokken gözün bişey görmüyobugün öğlen 3 te falan yemek yedim çok acıkmıştım akşam yemeği olmalıydı bu aslında,sonra akşam yemeği yemicem,yerine tatlı yicem dedim,neyse tatlıyı hallettim ama karnım açtı iyi olmadı yarım ekmekte öyle bişeyler yedim ki beyaz ekmek ağzıma sürmezdim,düşün işte gözüm nası kararmış normal colalar mayonez ketçaplar havada uçuştu sporda yapmadım bugün
benimde canımı çektirttin şimdi yakolayı çok ozlediim gerçi ozledigim biir çok sey var hamur işleri,cipsler,tatlılar vs. vs. ama şimdi bozamam tam sonuç almaya başlamışken ay umarım boyle devam ederim kendimi buzdolabının onunde buzdolabını sömürürken bulmak istemiyorum
kendine kaçamak verdin yaniiiii :) arada bi olması lazım be kuzummm bende herbalifeye başladım :) akşam içtim 7 gibi yatana kadar 5 kere tuvalete cıktımben yapıyorum öyle bi sabah bi akşam,çoğu zaman öyle yapıyorumda iyi olmuyo,çok acıktığın zamanda herşeye saldırıyosun,acıkmadan yemek daha iyiymiş,bende geçen gün bunu görmüştüm bi yerde.Bencede daha mantıklı açken markete gittiğini düşün herşeyi almak istiyosun ama tokken gözün bişey görmüyobugün öğlen 3 te falan yemek yedim çok acıkmıştım akşam yemeği olmalıydı bu aslında,sonra akşam yemeği yemicem,yerine tatlı yicem dedim,neyse tatlıyı hallettim ama karnım açtı iyi olmadı yarım ekmekte öyle bişeyler yedim ki beyaz ekmek ağzıma sürmezdim,düşün işte gözüm nası kararmış normal colalar mayonez ketçaplar havada uçuştu sporda yapmadım bugün
Yani ne bileyim leptin hormonu mu ne varmis aclik duydugumuzda zayiflatiyomus oiki yapamiyorum da bi tane ara koyuyorum iste dayanamam yoksa.
kendine kaçamak verdin yaniiiii :) arada bi olması lazım be kuzummm bende herbalifeye başladım :) akşam içtim 7 gibi yatana kadar 5 kere tuvalete cıktımsabah ictim işe geldim birde öğlene kadar 2 lt su içtim şuan 7. kez tuvalete cıktım kendimi cok dinç ve iyi hissediyorum acıkcası.. üstelik dün sabahın 7sinden beri işteydim bide nöbetciydim akşam eve gittiğimde bide misafir geldi 11den sonra.. onlarla ilgilendim. sabah 7 yine ben işteyim.. bu gun 4bucukta cıkıcam. ve ne bir yorgunluk var nede başka bisey.. eve gidince pilates yapıcammm.. sonrasında da yine shake'den icerim. 2 lt daha su tükettim mi ohh miss valla hic bu kadar iyi olucamı dşunmemıştım.. belkide dün sabahtan beri kendimi cok gaza getirdiğim için oldum böyle.. bilemiyorumm ama mutluymmmm beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?