• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yılda tükendik

mavimira

olur olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
227
155
63
merhaba,
bu zamana kadar sadece okumakla yetindim kendime dersler çıkardım. bugünde ben anlatayım istedim içinden çıkamıyorum sorunlarımın. evleneli 1,5 yıl oldu öncesinde 3 yıl sevgiliydik. son 1 senesinde askere gitmişti öyle bekledik. geldi 3 ay sonra nişanlandık. geçen sene haziranda da evlendik. evliliğimizin ilk 2 ayından itibaren bilgisayar oyunlarının içine gömüldü benimle birlikte uyumuyor benimle sohbet etmiyordu. ağlasam umursamıyor küssem sebebini sormuyordu. kaynanamla ve eltimle aynı binada oturuyoruz bu arada baktı benden yüz bulamıyor yada ağlıyorum beni öyle bırakıp annesinin yanına gidiyordu ki hala da öyle. evlendiğimizden beri sürekli tartışıyoruz aramızın sorunsuz olduğu zamanlar ayda 2 hafta falandır.
şimdiki meselemiz düğünde bana alınan bilezikler. bileziklerim 1 sene kaynanamda kaldı ben saklayamam diye bayramda istedim ve geri vermedim eşim sürekli onlar senin değil bizim diyor ama bir gün ayrılırsak falan bilezikleri unut alamazsın diyor. ve ben evlendiğimizden beri onunla birlikte ev eşyalarının borcunu ödedim o ağlandı sızlandı paramız kalmıyor diye ben sağlam durdum geçicek dedim bitecek dedim ikna etmeye çalıştım ve borçlar bitti. sürekli bişeyler almak istiyor yeni telefon yeni bir bilgisayar ve araba bana sormuyor bile çünkü itiraz ediyormuşum herseye. şimdi özgüveni öyle bir yükseldiki herşeyi kendisi yapmış bütün borçları kendisi bitirmiş gibi konuşuyor benim maaşımı küçümsüyor. ve ben artık o kadar sıkıldım ki evde bana ait hiç bişey yokmuş gibi hissediyorum eve gitmek istemiyorum. yazınca bile içim rahatladı ohh bee....

merhaba,
bu zamana kadar sadece okumakla yetindim kendime dersler çıkardım. bugünde ben anlatayım istedim içinden çıkamıyorum sorunlarımın. evleneli 1,5 yıl oldu öncesinde 3 yıl sevgiliydik. son 1 senesinde askere gitmişti öyle bekledik. geldi 3 ay sonra nişanlandık. geçen sene haziranda da evlendik. evliliğimizin ilk 2 ayından itibaren bilgisayar oyunlarının içine gömüldü benimle birlikte uyumuyor benimle sohbet etmiyordu. ağlasam umursamıyor küssem sebebini sormuyordu. kaynanamla ve eltimle aynı binada oturuyoruz bu arada baktı benden yüz bulamıyor yada ağlıyorum beni öyle bırakıp annesinin yanına gidiyordu ki hala da öyle. evlendiğimizden beri sürekli tartışıyoruz aramızın sorunsuz olduğu zamanlar ayda 2 hafta falandır.
şimdiki meselemiz düğünde bana alınan bilezikler. bileziklerim 1 sene kaynanamda kaldı ben saklayamam diye bayramda istedim ve geri vermedim eşim sürekli onlar senin değil bizim diyor ama bir gün ayrılırsak falan bilezikleri unut alamazsın diyor. ve ben evlendiğimizden beri onunla birlikte ev eşyalarının borcunu ödedim o ağlandı sızlandı paramız kalmıyor diye ben sağlam durdum geçicek dedim bitecek dedim ikna etmeye çalıştım ve borçlar bitti. sürekli bişeyler almak istiyor yeni telefon yeni bir bilgisayar ve araba bana sormuyor bile çünkü itiraz ediyormuşum herseye. şimdi özgüveni öyle bir yükseldiki herşeyi kendisi yapmış bütün borçları kendisi bitirmiş gibi konuşuyor benim maaşımı küçümsüyor. ve ben artık o kadar sıkıldım ki evde bana ait hiç bişey yokmuş gibi hissediyorum eve gitmek istemiyorum. yazınca bile içim rahatladı ohh bee....
seni eşin kimle "biz" onun ailesi kim?
"biz" kavramını benimsemeden evlenmiş.
yaşlarınız küçük mü sizin?
hala ailesini "biz" seni de "elin kızı" olarak görüyor.
Olgunlaşmasına yıllar olan bir çocuk gibi.

Bu sorunlara rağmen bebek dusunduyseniz cokta kafaya takmamissiniz demektir... Yine pozitif olun geçer belki...

Paranizi da vermeyin kendi maasiyla alsin istedigini borç yapinca da size gelmesin söyleyin madem özgüveni var yapsin istediğini size dokunmadan.

utanmaz adam..
kusura bakma ama söylenecek tek şey bu..
keşke çocuk için biraz bekleseydin..

Bir de mümkünse kendi maaşınızı kenara atın vermeyin. Ben hiç iyi görmedim bunun sonunu.

böyle evlilikler görünce endişeleniyorum arkadaş ya :KK51:

o bilezikler biz derken kimi kasdetmişki?
aile oldugunun farkında degil sanırım arkadaş:KK67:

Bırak alsın evin bütün yükünüde onun omuzlarına bırak borçlarla beraber rahat etsin
çocukda geliyor maşallah
hayatım şuna yardımcı ol dediği anda aa tatlım o kadar borcun altından kalktın bunuda yaparsın dee sap gibi kaldığı anda aklı başına gelsin.
paranıda verme valla ısrar ederse bir gün ayrılırız diye biriktiriyorum dersin

O bilezikler bizim derken kendini ve ailesini kastediyor yüzde yüz
Adam eşini benimseyememiş ki ,normalde biz derken ikisini(konu sahibesi ve kendini) kastediyor olması gerekiyordu.

Bu nasıl oluyor ben calismasamda eve para getirmeden de o evde en çok benim katkım vardır o kazaniyorsa biz kadınlarda düzenli harcama ile yardım ediyoruz

Buradan şu bu adama çocuk mu yapılır diyenlere bişey söylemek istiyorum.
Gerçi benim durumum farklıydı ama..
Yaş nedeniyle.
Ben de çok kötü bir evlilik yaşamama ve sonunu bilmeme rağmen çocuk istedim.
Zor bir süreçten sonra oldu da şükürler olsun.
Sonra çocuk sevinciyle çok da ailevi sorunları kafaya takmadan geçirirken bir çocuğum da oldu sürpriz ki ne sürpriz.
Lütuf bana.
Tüm tepkilere rağmen onu da doğurdum.
Sonra ikisi de küçücüktü boşandım.
Evet anne baba ayrı büyümesin çocuklar ama isterseniz bununla başa çıkabiliyorsunuz.
İnanın evlatlarımın ikisi de inanılmaz mutlu.
Hata kızım geçenlerde keşke hep çocuk kalsam büyümesem dedi.
Demek ki benim kızım çok mutlu. Hep bu mutlu yaşında kalmak istiyor..
Konusahibi şu anda hamilesiniz..
Hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın.
Yaptıklarını, umursamazlıklarını siz de umursamayın.
O altınlar sizin..
Uzun uzun konuşsanız da fikrinizin değişmeyeceğini kısa ve net söyleyin. Uzatırsa da uzatsın konuşsun kendi kendine.
Düzelirse düzelir.
Yoksa kendi bilir. Sonuçlarına katlanır.
Şu anda bir can taşıyorsunuz ve hiçkimse hiçbirşeyin bu keyfi bozmasına izin vermeyin..

Aynı muameleyi yapın. Takmayın, umursamayın. Madem tek başına yaşıyor gibi hareket ediyor bırakın kendi haline sonra kendisi düşünsün.

Ilk olarak oyun bagimlisi oldugunu kabul ettir ve tedavi olmasini sagla bence. Gerci bu zihniyetteki adam sanmam pskytra falan da gitmez demi :( erkeklerde sonradan olusan ozguven patlamasinin sonu pek hayir cikmiyor. Sen de kendini saglama almaya bak derim.

merhaba,

Maaşınızı aldığınız bankada bir altın hesabı açtırın ve yatırın. Maaşınızı küçümsüyorsa onu da kenara atın biriktirin. Zaen doğum izninde ihtiyacınız olacak. Onlar edepsizse siz de edepsiz olun ve ne altınınızı ne paranızı vermeyin. Bu şekilde ya durulur akıllanır ya da daha beter olur. Gene de bu geçiş dönemi bebek için ve sizin için ruhsal anlamda ne kadar sağlıklı olur bilemicem.

Son düzenleme:
Ve sen ilk günden beri sana bunları yaşatan adama çocuk yapıyorsun:KK57:

Seni geçtim bebeğe yazık değil mi?

kusura bakmayın belirtmeyi unuttum nisan gibi kimyasal gebelik yaşamıştım o zaman yapmıştım kaldıramadım da hamile değilim şu an için olmamasıda iyi oldu sanırım

kusura bakmayın belirtmeyi unuttum nisan gibi kimyasal gebelik yaşamıştım o zaman yapmıştım kaldıramadım da hamile değilim şu an için olmamasıda iyi oldu sanırım

Hayırlısı olmuş gerçekten,böyle bir adama çocuk yapmak çok yanlış olan çocuğa olurdu.

Back
X