• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yılda tükendik

E EBRU 72 keske herkes sizin gibi mutsuzluguna dur diyebilse.

Ama genelde kadin çekmeye devam eder hatta cocuklarimin yuvasi diye diye (ki artik bunun sadece korkan kadinlarin bahanesi olduğunu düşünüyorum) mutsuz annenin mutsuz cocuklarini yetiştiriyorlar..

Ben de aynı düşüncedeyim.
Kadınlar kendileri boşanmak istemedikleri için çocuklarını bahane ediyorlar.
Kendi mutsuzluklarına çocuklarının mutsuzluğunu ekleyerek bencillik ediyorlar.
Çocuklar sevgiyi, güveni ailede öğrenir.
Mutsuz, gergin bir ortamda çocuklarını büyütmekle aslında onlara zarar veriyorlar..

seni eşin kimle "biz" onun ailesi kim?
"biz" kavramını benimsemeden evlenmiş.
yaşlarınız küçük mü sizin?
hala ailesini "biz" seni de "elin kızı" olarak görüyor.
Olgunlaşmasına yıllar olan bir çocuk gibi.

yaşımız küçük değil ikimizde 26 yaşındayız. biz aile olamadık maalesef onun zaten bir ailesi vardı ben dahil oldum o kadar

Suç eşinizin annesinde ginidince demiyor mu oğlum senin evin yok mu diye.
Hiç KVle konuşmayı denediniz mi bu oyun bağımlılığı hakkında.
Küsmek surat yapmak çözüm değil. Kendinizle mutlu olun. Bebeğiniz için birşeyler yapın. Paranızın bir kısmınıda muhakkak kenara atın.
Lohusalık fönemlerinde bu durumu hiç kaldıramazsınız kendinize yazık edersiniz valla diyim ben size. EN öküz günleri o günler oluyor erkeklerin çünkü

Arkadaşım önce şu oyunu çözelim oturun birlikte/yanyana oynayın alarm kur yarım saat sonra süre bitti de

Ağlayınca anasına mı kaçıo ? Kapıyı kitle al anahtarı herakşam bu evde karın var hizmetçin değil kafana göre gidemessin de

Sen al basını git 2 sokak öteye gez dolaş

Ilgi iste şefkat göster

Bileziklere gelinceee onlar senin o istediği kadar öttürsün borusunu bar bar resmen senin

Allah yardımcınız olsun bu kadar kısa sürede zor bir duruma dşmüşsünüz. bence o bilezikleride bir şekilde alın ve saklayın çünkü kanunende o altınlar sizin. ayrıca kenara para koymaya birikim yapmaya bakın bu işin sonu pek iyi gözükmüuor çünkü. adam daha evliyken boşanmann mal paylaşımının derdinde.
ayrıca o herşeyi o yapmuş gibi davranıyosa sizde öyle davranın ne var yani ezik durursanız daha çok tepenize çıkar...

Ilk olarak oyun bagimlisi oldugunu kabul ettir ve tedavi olmasini sagla bence. Gerci bu zihniyetteki adam sanmam pskytra falan da gitmez demi :KK43: erkeklerde sonradan olusan ozguven patlamasinin sonu pek hayir cikmiyor. Sen de kendini saglama almaya bak derim.

oyun bağımlısı olduğunu kabul ediyor ve ben böyleyim diyor. evlenmeden öncede böyleydim diyor. doktora gitmeyi kabul etmişti ama vazgeçti böyle kabul etmemi bekliyor.

Hukuken de dinen de altinlar sizin
Bir daha biz derse biz kim ben kimim senle ben kimiz
Bunlari bana aciklarsan bende ona gore davranayim de
Kusme catir catir konus o evde oturmak zorunda misiniz
Yani seviyorum diyorsan ugrasirsin buyum bir kavganizda ailenin yanina gidip o evden cikmamiz seninde sunda sunda duzelmen dersin de
İste arkadaslarin dedigi gibi madem maasini kucumsuyor kendine ayir bisi derse cok bisi degil zaten ihtiyacin olmaz diye dusundum dersin
Bence bu bir omur boyle gitmez ya cozeceksin ya coZeceksin
Evli kalarak ya da kalmayarak bir sekilde cozmelisin
Pc oyunu sorunu bizde de var ama bende yapacak seyler oldugundan pek ses cikarmiyorum
Hayirlisi olsun hakkinda

yani
sen zorla mı dahil oldun?
senin ailen yoktu da kendine koruyucu aile mi arıyordun da "zaten onun bir ailesi vardı ben dahil oldum" diyorsun.
onlara göre öyle oldu dahil olmuş gibi oldum. onun hayatında fazla bir değişiklik olmadı evlenmeden önce nasılsa öyle devam ediyor.

yani

onlara göre öyle oldu dahil olmuş gibi oldum. onun hayatında fazla bir değişiklik olmadı evlenmeden önce nasılsa öyle devam ediyor.
ya bak şimdi, sen plan kurup bu adamın üstüne mi kaldın eski kadınların ağzıyla.. sonra çok çirkefçe evlenmeye mi mahkum ettin?
yoksa evlenmeniz karambole geldi de kaçtın mı baba evinden?
yani söylemediğin bir şeyler var gibi bu noktada?
kendi ailenle aran nasıl?

Kafasını monitöre gomerseniz sorun ortadan kalkar.
Altinlarinizi ulasamayacagi yerde muhafaza ediniz.
Gunes yakar, böcek sokar. Kaşıntı kaşıdıkça artar.
Serin ve kuru ortamda kafanızı dinlemeye gidin.
Kendi de cehenneme gidebilir.

yani

Onlara göre öylesi yok güzelim.
Sen o mesajı verirsen onlarda onu öyle alırlar. Sen kendini bırakmışsın biraz.
Bende o hatayı yaptım. Kenidimi bir müddet sonra iğreti gibi görmeye başladım, evimi benimsemedim, surat ysptım.
Suçlu ben oldum. onu yapma

Suç eşinizin annesinde ginidince demiyor mu oğlum senin evin yok mu diye.
Hiç KVle konuşmayı denediniz mi bu oyun bağımlılığı hakkında.
Küsmek surat yapmak çözüm değil. Kendinizle mutlu olun. Bebeğiniz için birşeyler yapın. Paranızın bir kısmınıda muhakkak kenara atın.
Lohusalık fönemlerinde bu durumu hiç kaldıramazsınız kendinize yazık edersiniz valla diyim ben size. EN öküz günleri o günler oluyor erkeklerin çünkü

kv le konuştum daha önceki tartışmamızda o öyleydi evlenmeden öncede falan dedi. benim eşim yine iyiymiş yardım ediyomuş bana eltimin eşi hiç bişeye yardım etmezmiş falan öyle dedi

ya bak şimdi, sen plan kurup bu adamın üstüne mi kaldın eski kadınların ağzıyla.. sonra çok çirkefçe evlenmeye mi mahkum ettin?
yoksa evlenmeniz karambole geldi de kaçtın mı baba evinden?
yani söylemediğin bir şeyler var gibi bu noktada?
kendi ailenle aran nasıl?

söylemediğim hiç bişey yok düşündüğünüz gibi hiç bişey olmadı flört dönemimiz oldu askerden geldi aileler tanıştı 3 hafta sonra istemeye geldiler 8 ay nişanlı kaldık ve evlendik benim öyle planla falan işim olmaz onun için şu durumdayım zaten biraz cinlik yapabilseydim avucumun içine almış olurdum. ben onu kendim gibi sandığım için kaybettim.

Ah bu altınlar bütün erkekler mi böyledir ?

merhaba,
bu zamana kadar sadece okumakla yetindim kendime dersler çıkardım. bugünde ben anlatayım istedim içinden çıkamıyorum sorunlarımın. evleneli 1,5 yıl oldu öncesinde 3 yıl sevgiliydik. son 1 senesinde askere gitmişti öyle bekledik. geldi 3 ay sonra nişanlandık. geçen sene haziranda da evlendik. evliliğimizin ilk 2 ayından itibaren bilgisayar oyunlarının içine gömüldü benimle birlikte uyumuyor benimle sohbet etmiyordu. ağlasam umursamıyor küssem sebebini sormuyordu. kaynanamla ve eltimle aynı binada oturuyoruz bu arada baktı benden yüz bulamıyor yada ağlıyorum beni öyle bırakıp annesinin yanına gidiyordu ki hala da öyle. evlendiğimizden beri sürekli tartışıyoruz aramızın sorunsuz olduğu zamanlar ayda 2 hafta falandır.
şimdiki meselemiz düğünde bana alınan bilezikler. bileziklerim 1 sene kaynanamda kaldı ben saklayamam diye bayramda istedim ve geri vermedim eşim sürekli onlar senin değil bizim diyor ama bir gün ayrılırsak falan bilezikleri unut alamazsın diyor. ve ben evlendiğimizden beri onunla birlikte ev eşyalarının borcunu ödedim o ağlandı sızlandı paramız kalmıyor diye ben sağlam durdum geçicek dedim bitecek dedim ikna etmeye çalıştım ve borçlar bitti. sürekli bişeyler almak istiyor yeni telefon yeni bir bilgisayar ve araba bana sormuyor bile çünkü itiraz ediyormuşum herseye. şimdi özgüveni öyle bir yükseldiki herşeyi kendisi yapmış bütün borçları kendisi bitirmiş gibi konuşuyor benim maaşımı küçümsüyor. ve ben artık o kadar sıkıldım ki evde bana ait hiç bişey yokmuş gibi hissediyorum eve gitmek istemiyorum. yazınca bile içim rahatladı ohh bee....
Çok özür dileyerek soracağım,eşininzin bu kadar vurdumduymaz sorumsuz evliliği kaldıramayan bir yapısı olduğunu bildiğiniz halde, eşinizin daha baştan ilerde boşanırsak altınlar bizde diyerek iğrenç hesaplar yaptığını gördüğünüz halde,o bebek kazara mı oldu acaba...?

Erkeklerin çoğu kadının altınlarını harcamaya meyilli ben buna şaşırmadım çoğunluk ya borcunu kapatmak istiyor yada hemen altına otomobil almak istiyor, o altınlar kadınların kolunu süslemesi onlara batıyor ,
asıl üzücü konu annesine gitmesi canı sıkıldığında , sanırım evlilik henüz oturmamış ve evlendiğin erkek evliliğin yükü ona ağır gelmiş asıl sorun çocuk olduktan sonra başlıyor kavgalar daha da şiddetlenecek sen çocuğunun başında sabahlayacaksın o mışıl,mışıl uyumayı seçecek sonra sende çocuğa bak deyince kesin benim memem yok diyecek ,işin zor sabretmen gerekecek çünkü eşinde henüz çocuk

Back
X